bende bi iki güne kadar dışarı çıkma korkusu vardı sadece kola sigara almak için çıkardım veya babam zorla beni çorba içmeye götürürdü ama sebebini bilmediğimi bi nedenden dolayı 3 gündür kendim dışarı çıkıyom ben şizofreni hastasıyım ve bu hastalığı çok iyi biliyorum netten araştırdığıma göre yani benim hiç arkadaşım yoktu ama 3 gün öncesine kadar şimdi ise vay be benimde arkadaşım varmış diyorum sizce bu artık şizofreniden kurtulduğuma bi işaretmi artık garip gelen sesleri çok az duyuyorum bana emir veren sesler hala var görüntüler ise sadece kıvılcım şeklinde ateşler görüyorum nedersiniz kurtuldum mu bu hastalıktan? sürekli hayal kuruyorum bana sanki birileri emir veriyor gibi oluyorum sürekli onlara uyuyyorum ne derse yapmaya çalışıyom ama bu işin zevkli yanını keşfettim artık eskisi gibi üzülmüyorum heyecanlı oluyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
şizofreniden kurtuldum mu?
Collapse
X
-
Şizofreninin mekanizmasi çok zor anlaşılabilmekteymiş
Bu haberinize çok sevindim.
Şizofroni semptomlarını gayet iyi bilen bir kişisiniz. Bu semptomlarda bir azalma varsa, bu demek oluyorki Şizofroni 100% eski şiddetini kaybetmekte ve belkide inşallah tamamen kurtulacaksınız.
Geçenlerde bir arkadaşımız sizofreninin mekanizmasi çok zor anlasilabilcek bir özelliğie sahip oduğunu yazmıştı. Belli olmaz belkide beyin Şizofreniye sebeb olan makanizmadaki aksaklığı kendi kendine tamir etmeğe başlamış olabilir.
Mamafi siz genede bu iyileşmeye kullandığınız ilaçlarmı yoksa terapilermi faydalı olduğunu düşünmeğe çalışınız. Ve sizce hangisi/hangileri faydalı olmuşsa doktorunuza danışmadan hemen kesmeyin.
Sevgiler, U34Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34
-
Re: şizofreniden kurtuldum mu?
Orjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyhbende bi iki güne kadar dışarı çıkma korkusu vardı sadece kola sigara almak için çıkardım veya babam zorla beni çorba içmeye götürürdü ama sebebini bilmediğimi bi nedenden dolayı 3 gündür kendim dışarı çıkıyom ben şizofreni hastasıyım ve bu hastalığı çok iyi biliyorum netten araştırdığıma göre yani benim hiç arkadaşım yoktu ama 3 gün öncesine kadar şimdi ise vay be benimde arkadaşım varmış diyorum sizce bu artık şizofreniden kurtulduğuma bi işaretmi artık garip gelen sesleri çok az duyuyorum bana emir veren sesler hala var görüntüler ise sadece kıvılcım şeklinde ateşler görüyorum nedersiniz kurtuldum mu bu hastalıktan? sürekli hayal kuruyorum bana sanki birileri emir veriyor gibi oluyorum sürekli onlara uyuyyorum ne derse yapmaya çalışıyom ama bu işin zevkli yanını keşfettim artık eskisi gibi üzülmüyorum heyecanlı oluyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hodmaynssmoyhbende bi iki güne kadar dışarı çıkma korkusu vardı sadece kola sigara almak için çıkardım veya babam zorla beni çorba içmeye götürürdü ama sebebini bilmediğimi bi nedenden dolayı 3 gündür kendim dışarı çıkıyom ben şizofreni hastasıyım ve bu hastalığı çok iyi biliyorum netten araştırdığıma göre yani benim hiç arkadaşım yoktu ama 3 gün öncesine kadar şimdi ise vay be benimde arkadaşım varmış diyorum sizce bu artık şizofreniden kurtulduğuma bi işaretmi artık garip gelen sesleri çok az duyuyorum bana emir veren sesler hala var görüntüler ise sadece kıvılcım şeklinde ateşler görüyorum nedersiniz kurtuldum mu bu hastalıktan? sürekli hayal kuruyorum bana sanki birileri emir veriyor gibi oluyorum sürekli onlara uyuyyorum ne derse yapmaya çalışıyom ama bu işin zevkli yanını keşfettim artık eskisi gibi üzülmüyorum heyecanlı oluyor
Yorum
-
Yorum
-
bazı arkadaşlar ibadet iyi gelir diyo da ..inanma yalan..ibadet iyi bişey de ruhsal rahatsızlığı olan insanlar da içe kapanmaya neden olabiliyo..öyle diyen hıyarlara bakma sen...doktoruna git.. rahat ol..bir yıl iki yıl neyse tedavini ol ..kurtul bu şizofren belasından..doktorundan başkasını sallama
Yorum
-
http://www.ustunongel.com/index.php?ll=detay&src=28
Anlatığın üzere tedavi sürecindeki olumlu gelişmelere ve kendini iyi hissetmene sevindim.
İnşallah bu sürec katlanarak daha iyiye gider.Düşlemek bilmekten daha önemlidir.
Yorum
Yorum