Selam forum üyeleri. Yanılmıyorsam son üç aydır kendimi garip hissediyorum. Şöyle söyleyeyim. Sanki birileri eklem yerlerinden parmaklarımı, elimi, kolumu, ayak parmaklarımı, ayaklarımı, bacaklarımı kesiyor gibi ( ama kesme acısı olmadan ) hissediyorum. Sanki biri gözlerimi oyuyor ve kafamı eziyor. Ama acı yok. Enterasan daha önce hiç böyle hissetmemiştim. His ağır değil hafif ama garip.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Garip his...
Collapse
X
-
m.ilhanpeker
Yok risperdale devam. Günde tek doz 1 mg rispedal ve yarım tablet akineton. Tabi süreç söyle gelişti. Başlarken 1 veya 2 mg ile başladım. sabah yarısını akşam yarısını alıyordum. Ta ki 8 mg ye çıktım zaman içersinde. Daha sonra yine zamanla 1 mg yani şimdiki doza düştüm. Bu süreç 4-5 yıllık bir süreç tabi.
Yorum
-
m.ilhanpeker
Ya aslında iş doktorluk tabi de. İşte de si var. Şimdiye kadar 2 prof 8 uzmana gitmişliğim var. Adam gibi ilacı sadece biri verdi. Oda şimdi bulunduğum ilde değil. Aslında beni sinirlendirmeseler çok iyiyim. Kiminle muhatap olsam beni sinirlendiriyor. Özellikle annemle daha fazla muhatap olduğum için onunla çok tartışıyorum. Bağırıp çağırınca da parmak uclarım uyuşuyor, eklemlerim ağrıyor, bugün ilk defa yüzümün sağ tarafı uyuşmaya başladı. Beni yalnız kalmaya itiyorlar. Derdimide burda yazıp rahatlıyorum.
Yorum
-
Geçmiş konu ama şizofreni hastalığımın had safhada olduğu zamanlarda bende de vardı (tedavi öncesi): benim şizofreni temam 3 harflilerin dadanmışlığıydı ve sürekli gözümün kesildiği hissi/halüsinasyonu oluyordu. Tedavi aşamasında (uzun süreç, yıl bazında) geçti gitti çok şükür, şimdi yaşadıklarımı bilen birisi olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Beynimdeki sesler gitti ve kesilme veya diğer vücuduma hasar verildiği hissi kalmadı.
Yorum
Yorum