Arkadaşlar son zamanlarda sıklaşan birşey olmaya başladı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni belirtim: Yabancılaşma
Collapse
X
-
Atipik psikozum var... bu yeni ama... Rexapin kullanıyorum şu an.Last edited by BipolarHamster; 20-11-2009, 04:16 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BipolarHamster View PostArkadaşlar son zamanlarda sıklaşan birşey olmaya başladı. Eskidende oluyordu ama şu son zamanlarda çok sıklaştı. Sorunumu yabancılaşma olarak tanımlayabilirim sanırım. Şöyle oluyor. Mesela annemle konuşuyorum birden onun kim olduğunu sorguluyorum daha önce hiç görmemişim gibi inceliyorum sanki ben insanım onlar robot incelemek istiyorum merak ediyorum gibi sonra birden geçiyor. Bu neyin belirtisi? Bıktım artık abuk sabuk işlerimden...
ben panik atak hastasıyım ..banada ialçlara ilk başladığımda bir iki defa olmuştu ..sonra geçti ama ..
belkide ilaçların yan etkisi olabilir ...bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranil View Postmaviyeşil'in dediği gibi bir uzmanla görüşün ..
ben panik atak hastasıyım ..banada ialçlara ilk başladığımda bir iki defa olmuştu ..sonra geçti ama ..
belkide ilaçların yan etkisi olabilir ...
Yorum
-
arkadaşlar yukarda adı geçen ilaçlardan rexapin , zyprexa kullanmıştım ve o zaman aldığım kiloları halen veremedim çok üzülüyorumBefore you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure you are not, in fact, just surrounded by assholes. -W.G
Yorum
Yorum