Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni belirtim: Yabancılaşma

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yeni belirtim: Yabancılaşma

Arkadaşlar son zamanlarda sıklaşan birşey olmaya başladı.
    Last edited by BipolarHamster; 24-05-2012, 09:01 PM.

Mümkünse psikiyatristle görüşün. Burada bir yorum yazmak pek doğru olmaz. Bu tip şeyler pek çok farklı rahatsızlığın belirtisi olabilir. Doktorunuz da bunu ayırıp tedavinizi düzenleyecektir .

Yorum

bipolar hamster aynı şeyler bana da oluyordu şizofreni tanısı kondu 1 yıl sonra;ama bu senin başına gelcek diye bi şey yok.

Yorum

ben de aynı şeyi yaşamıştım 3 sene önce. hem de birebir. o yüzden gayet iyi anlıyorum seni. bana şizofreni tanısı kondu.

Yorum

Atipik psikozum var... bu yeni ama... Rexapin kullanıyorum şu an.
          Last edited by BipolarHamster; 20-11-2009, 04:16 PM.

Yorum

rexapin kullandığı halde bu belirti ortaya çıktıysa geriye tek seçenek leponex kalıyo.leponex vücuduna yan etki bakımından uyar mı onu bilemicem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BipolarHamster View Post
              Arkadaşlar son zamanlarda sıklaşan birşey olmaya başladı. Eskidende oluyordu ama şu son zamanlarda çok sıklaştı. Sorunumu yabancılaşma olarak tanımlayabilirim sanırım. Şöyle oluyor. Mesela annemle konuşuyorum birden onun kim olduğunu sorguluyorum daha önce hiç görmemişim gibi inceliyorum sanki ben insanım onlar robot incelemek istiyorum merak ediyorum gibi sonra birden geçiyor. Bu neyin belirtisi? Bıktım artık abuk sabuk işlerimden...
              maviyeşil'in dediği gibi bir uzmanla görüşün ..
              ben panik atak hastasıyım ..banada ialçlara ilk başladığımda bir iki defa olmuştu ..sonra geçti ama ..
              belkide ilaçların yan etkisi olabilir ...
              bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                maviyeşil'in dediği gibi bir uzmanla görüşün ..
                ben panik atak hastasıyım ..banada ialçlara ilk başladığımda bir iki defa olmuştu ..sonra geçti ama ..
                belkide ilaçların yan etkisi olabilir ...
                sanmıyorum 2 yıldır kullanıyorum rexapin hiç böyle bişey olmamıştı. Doktorla randevuma 3 hafta daha var...

Yorum

bence kafana takma derim zamanla geçer bu

Yorum

Konuyu açalı baya olmuş ama yazayım dedim.
                    Last edited by BipolarHamster; 24-05-2012, 09:01 PM.

Yorum

arkadaşlar yukarda adı geçen ilaçlardan rexapin , zyprexa kullanmıştım ve o zaman aldığım kiloları halen veremedim çok üzülüyorum
                      Before you diagnose yourself with depression or low self esteem, first make sure you are not, in fact, just surrounded by assholes. -W.G

Yorum

İşleniyor...
                      X