arkadaşlar biz de sizler gibi insanız neyden çekiniyosunuz, bizim 2 beynimiz 4 ayağımız var da ben mi bilmiorm hepimiz aynıyız.neden karşınızdakinden zaman zaman üstün olduğunz halde dahi çekingensinz..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sosyal fobisi olanları anlayamıyorum ???
Collapse
X
-
işte çıkarmak isteyince çıkaramıyor insan.insan istediği gibi olabilse ne güzel olurdu belkide.istediğini istediği zaman çıkarabilse, istediği zaman düzeltebilse.ama bazı şeyler elde olmuyor."""iyiyim"" diyerek iyi olamıyorsun malesef.
yardım alman gerekiyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kestane şekeri View Postarkadaşlar biz de sizler gibi insanız neyden çekiniyosunuz, bizim 2 beynimiz 4 ayağımız var da ben mi bilmiorm hepimiz aynıyız.neden karşınızdakinden zaman zaman üstün olduğunz halde dahi çekingensinz..
o zaman tüm hastalıklar için aynı şeyi düşünelim... mesela ben de şizofrenleri anlayamıyorum.... ne o ya saçma sapan bir hastalık diyemem işte.... kimse kimsenin yaşadığını bilmez... çok önyargılı yaklasmıssınız bence... Allah sosyal fobiyi düşmanıma bile vermesin... bi ben bilirim....
Yorum
-
sen kendi adına konusmussun demişsinki bizimde bi beynimiz var iki elimiz var iki ayamız var bu iş okadar basit diyil işte cünkü bazı insanlar bizden daha da aptal olsalar tereyag gibi üste cıkmasını iyi biliyolar ve evt bizim ne yasadımızı bilemessin herkes aynı olamıyo işte herkes kötüyle basa cıkamıo cıkamayıncada kendini kapatıo hatta ön yargılı oluyo zamanla hayatın ona attıgı kazıklardan ve insanlardan uzak duruo keske durmasak
Yorum
-
Hicbir düsünce mucizeler yaratmiyor ama ben kalabalik ortamlarda cekingenligimden dolayi bunalacak gibi oldugumda kendimi su düsünceyle rahatlatabiliyorum biraz 'Rahat ol, bu insanlar da tuvalet kagidina ihtiyac duyuyorlar". Umarim kaba gelmemistir ama karsimizdakilerin bizim gibi etten kemikten birer insan oldugunu unutuyoruz bizler. Hatirlatmak gerekiyor bazen kendimize bunuİki yıldız arası göğe asılı hamak...Uyku, uyku...Zamansız ve mekansız, uyumak.
Yorum
-
bu çekingenlik yapıyla alakalı birşey ben çocukken çok çekingendim
otobüs tır kamyon öyle şeylere binmeyi severdim
biizm orda babam beni yolcu otobüsüne bindirdi seviyorum diye
otobüsün kalkma saati yaklaşmaya başladı aman allahım aşağı inecem inemiyorum otobüs full insan kaynıyo hiç bu kadar mı olur bu çekingenlik oluyo işde ve inemedim
otobüs kalktı gidiyo
annemle babam arkadan beni arıyorlar annem zannediyor ben babamın yanındayım
babam zannediyor otobüsden indi annesinin yanına gitti
birleşiyorlar
annem diyor oğlan nerde
babam diyor ne bilim senin yanında değil mi
annem diyor ya hani oğlan
babam diyor ben onu otobüse bindirmiştim yoksa inmedi mi
ve gerçekten de ben otobüsde gidiyorum aklımdan da allah ben şimdi ne yapcam istanbulda diyorum
neyse onlar bu durumu fark edince araba tutup peşime geliyo babam otobüsü durdurup beni alıyor
bu benim çekingenliğimi teşhis ve tespit ettğim olay ve yerdir..
Yorum
-
Babyface06 benimde eskiden tramvay ile seyahat ederken inmem gereken durakta inmeye cesaret edemeyipte bir sonraki ya da bir kac durak sonra indigim olmustur. Kendi kendime yuh demisimdir. Bunu cok sukur atlattim, artik ne kadar kalabalik olursa olsun, sorry diye diye geciyorum. Bunu da alistirmaya borcluyum. Birde sey var tabii, duraga yaklasmisimdir, bakiyorum tramvay gelmis, kendime kos diyorum yetisebilirsin, ama iste onu cogu zaman yapamiyorum. Ancak benimle birlikte kosan bir ya da bir kac kisi varsa bu bana cesaret veriyor ve bende kosuyorum. Yalniz oldugumda herkesin bana baktigini dusundukce kosamiyorum iste, ozellikle topuklu ayakkabi varsa eger ayagimda, tak tak tak ilgi odagi olmak istemiyorum ne yapayim Sinirbozucu bir durum Kac defa gec kaldim bu yuzden.İki yıldız arası göğe asılı hamak...Uyku, uyku...Zamansız ve mekansız, uyumak.
Yorum
-
kimse mükkemmel değildir sf yok ama farklı problemlerim var. herkesin derdi kendine büyük gelirmiş. aman bu dertmi dediğin bir şeye bir başkası için derttir. hayat bu hepimiz farklı farklı insanlar var. hele de türkiyede yaşam oldukça zor. bu koşullarda derdi olmayan yok.
Yorum
Yorum