Orjinal yazı sahibi: Xanthippe
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sosyal fobisi olanları anlayamıyorum ???
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kestane şekeri View Postarkadaşlar biz de sizler gibi insanız neyden çekiniyosunuz, bizim 2 beynimiz 4 ayağımız var da ben mi bilmiorm hepimiz aynıyız.neden karşınızdakinden zaman zaman üstün olduğunz halde dahi çekingensinz..
Nerden mi biliyorum?Yaşadım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kestane şekeri View Postarkadaşlar biz de sizler gibi insanız neyden çekiniyosunuz, bizim 2 beynimiz 4 ayağımız var da ben mi bilmiorm hepimiz aynıyız.neden karşınızdakinden zaman zaman üstün olduğunz halde dahi çekingensinz..gözlerim karanlık, kendime tutunarak yaşıyorum..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kestane şekeri View Postarkadaşlar biz de sizler gibi insanız neyden çekiniyosunuz, bizim 2 beynimiz 4 ayağımız var da ben mi bilmiorm hepimiz aynıyız.neden karşınızdakinden zaman zaman üstün olduğunz halde dahi çekingensinz..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tek heceAnormal olmayı kabullenmeye gerek yok. Gücün varsda inanırsın, çözüm ararsın ve kurtulursun. Ben kurtuldum artık çok iyiyim. Kurtulanlar size umut kaynağı olsun.
Yorum
-
saçma olmuş bence biraz, konuyu açan arkadaş bipolardan acile gittiğini söylemiş oda başka birne saçma gelebilir, haastalık sonuçta...3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Konuyu açan arkadaş bayağı bir komik. Gerçekten 2 el 2 ayağınız mı vardı sizin. Biz daha çok sanıyorduk Sosyal fobinin el ayakla alakası yoktur. Yaşayan bilir bunu. Evet saçma gerekçelerden dolayı sosyal fobi ortaya çıkar ama bunun bir de nörolojik kısmı vardır. İş daha çok nörolojik kısımda bitiyor. Sosyal fobi sana saçma geliyorsa OKB saçmalığın daniskası gelecektir. Bu yaşadıklarımız istem dışı yaşanır bunu unutma
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bukaalemun View PostTemelde özgüven eksikliği var.genelde 3yaşından beri görülebilen bir hastalık sf.küçük yaştan beri çekingen olan bu insanlar küçüklükten beri sosyal ortamlara fazla girmedi ise ki burada anne baba rolü çok önemli iletişim yeteneği köreliyor .bu yüzden sohbet ortamında biri onun dediklerini ciddiye almazsa,saçma konuştum haklılar ben yeteneksizim zaten gibi düşünceler bazen haklı olarak yerini alıyor beyinde.ve bu insanın cesaretini kırıyor.bu çevre ve genetigin etkilediği bir hastalık.temelde körelmiş sosyal yetenek de var.çünkü bazı şeyler yasaya yasaya yer alır insanın hayatında.
Nerden mi biliyorum?Yaşadım.Hayatta tek pişmanlığım , pişman olurum diye yapmadıklarımdır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gülsevgi View Postailen sana anormal biriymişsin gibi davranmışsa normal olduğuna inanmıyorsun zamanla.her yaptığını yanlış sanıyorsun,ağzından kelime çıkmıyor bu korkuyla.demesi kolay tabi.Hayatta tek pişmanlığım , pişman olurum diye yapmadıklarımdır.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Postyanımda olsaydın seni bi guzel doverdim. hastalıgımı hafife alan beni hafife almıstır. herkes kullandıgı cumlelere dikkat etsin. herkes haddini bilsin. o kadar.
Yorum
Yorum