Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Evde Durmaktan ÇOOK Korkuyorumm...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Evde Durmaktan ÇOOK Korkuyorumm...

Merhaba arkadaşlar bize geçen hafta 9.10.2010 tarihinde hırsız girmişti

o gün bugün ne kendi yatagımda yatabiliyorum nede evde tek durabilyiorum dursam bile hyep kapıyı kontrol ediyorum garipten kapıa cılş kapanş sesleri duyuyorm ama bakıyorum hiç bişey yok :O napıcamm doktoramı gidym bi ilaç vramı korkumu yenmem içinn

Öncelikle hoşgeldin..Yaşadığın korku geçici olduğunu düşünüyorum. Bir talihsizlik yaşamışsınız ama bazı önlemleride artırabilirsiniz. Mesela güvenlik alarmı, camlara demir vs..hal böyle olunca korkularında azalacaktır..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: @@@@@
      Hırsızda senin gibi insan sonuçta korkmana gerek yok

Tedbirini al yeterli ,, İlerde geçer bu korku merak etme
      @1 evet detaylı düşününce / ben evdeyken girmiş hırsız. yapcak olsa bişi ozaman yapardı ama kapıdan garip sesler duyuyorum duramıyorum evdeee :/ :tinysmile_cry_t2: evde biri olcak illah varlığını hissedicem :tinysmile_angry2_t:

Yorum

Sana benzeyen bir tanıdığım vardı.
        17 ağustos depreminde göçük altın da kalmışlardı sonra yeni evlerine taşınınca mutfakta bile birilerini çağrıyordu yanına.
        Bir süre depremin izlerini taşıdı evde tek başına kalamadı oda da tek yatamadı ama sonra yıllar geçtikçe korkusunu yendi. Şimdi eskisi gibi.
        Senin durumunda buna benzer bir durum zamanla geçecektir.
        Ölü yaşayanlar,yaşayan ölüleri çekemezler. Özdemir ASAF

Yorum

bazen ben sessiz bir ortam arıyorum.korkular farklı tabi..hırsızda senin gibi insan sana bir zarar veremez.yada bemim iyi niyetim olabilir.ben geç saatlerde dışarı çıkabiliyorum.benimki belki cahil cesareti de olabilir.başıma bişey gelmedi.evde tek başıma olmayı kafa dinlemeyi seviyorum.tabi evime hırsız falan girse nolur bilemiyorum.gerçi gündüz vakti binaya hırsız geldi.benim kapımıda çaldı dilenci kılıklı ben ona para verdim hatta çay bile ikram etmeye çalıştım.sonra kıyamet koptu binadan yaklaşık 3 milyar para gitti.tabi kadınlar sen ne akılla açtın deyip kafamı ütülediler.bilemiyorum başıma kötü bişey gelmemesi bundan sonra gelmeyeceği anlamına gelmez .zaten panik ataklıyım halim nolur bilemem.eşim hep der senin şu iyi niyetini seni kurtarıyor der....
          i

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
            bazen ben sessiz bir ortam arıyorum.korkular farklı tabi..hırsızda senin gibi insan sana bir zarar veremez.yada bemim iyi niyetim olabilir.ben geç saatlerde dışarı çıkabiliyorum.benimki belki cahil cesareti de olabilir.başıma bişey gelmedi.evde tek başıma olmayı kafa dinlemeyi seviyorum.tabi evime hırsız falan girse nolur bilemiyorum.gerçi gündüz vakti binaya hırsız geldi.benim kapımıda çaldı dilenci kılıklı ben ona para verdim hatta çay bile ikram etmeye çalıştım.sonra kıyamet koptu binadan yaklaşık 3 milyar para gitti.tabi kadınlar sen ne akılla açtın deyip kafamı ütülediler.bilemiyorum başıma kötü bişey gelmemesi bundan sonra gelmeyeceği anlamına gelmez .zaten panik ataklıyım halim nolur bilemem.eşim hep der senin şu iyi niyetini seni kurtarıyor der....
            i
            Eşiniz Çok Haklı
            /
            İnşallah düzelir korkularım

Yorum

bu korku zamanla geçer .şu an daha olay taze..unutursun.deprem bile öyle değilmi salllanınca korkuyoruz evde duramıyoruz sonra herşey gibi unutuluyor.

Yorum

İşleniyor...
              X