Merhaba arkadaşlar, sosyal fobili bir kişi doktorun karşısında heyecanlanırken ona nasıl açılabilir? yakın zamanda doktora gidicem ve kimseyle göz göze gelemiyor, ilgili olamıyorum,, Sosyal fobililer doktordan en iyi şekilde nasıl faydalanabilir? Doktorun karşısında nasıl rahat olabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sfliler doktorun karşısında ruh hallerini nasıl anlatırlar?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: @@@@@Doktora konusmak zor bişey değil korkma ,, İlk başta heyecanlansan bile geçer
Karşındaki adam zaten hergün senin gibileri görüyor ,, Sen zaten derdini anlatmaya başladığın anda o senin durumunu anlar
Bir kaç soru sorar sana ve ilaç yazar şu tarihte tekrar gel der"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
-
Orjinal yazı sahibi: @@@@@Yani klasik mevzuat böyle ))))
Onların odasına hastayım ben yaa ,, Ne güzel dizayn ediyorlar ,, insanın bülbül gibi konusası geliyor
benim odayıda aynı şekilde dekore ettircem
bende işe yaramıyo
ben kimseye bişe anlatamam ki
eğer gerçekten sıkı bi şekilde takmışşam o duruma kesinlikle anlatamam doktr bile olsa"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: @@@@@Valla ben o odaya girdimmi bana bi rahatlama iniyor ,,
Bi başlıyorum gerekli gereksiz ne varsa anlatıyorum
maksat muhabbetde olsun hem )))
ne güzel (:"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
beden dilin yeterince anlatır,olduğun gibi git heycan bassada ,kalp atışlarını beyninde hissetsende,elini ayağını nereye koyacağını şaşırsanda,tizz bir sesle konuşmaya çalışsanda,giderken ya da doktorun kapısından içeri girerken kaçmaya ramak kalsada zorla kendini at oraya gör bak neler değişiyor.psikoloğa gitmeni tavsiye ederim. önce seni tanımaya çalışıcak aileni çevreni vs vs sorucak kesik kesik anlatsanda arada bi konudan kopsanda o toparlar dert etme bu arada senin hal ve hareketlerinden senin sıkıntının boyutunu anlar ona göre bir tedaviye başlar yada önerir bir şekilde seni yönlendirir.gözlerine bakamaman dert değil saçına bak, dişlerine bak,olmadı masasının üzerinde ne var ona bak stresten algılamasanda bakıyormuş gibi yap farkında olsanda olmasanda o sana kendini dinlettirir.
Yorum
-
Adım mahmut 1865 te doğdum. zaman içinde yolculuk ederek buraya geldim. İnsanlardan kaçıyorum. insanlar bana doğru geliyorlar. bende onlara doğru.Die bir espiri ile başla konuya: ))
Zeki olduğunu anlar doktor...Ondan sonra ilaç yazmadan doktor bey bana nasıl yardmcı olabilirsiniz diede giriş. Benim insanlarla alıp veremediğim bişey var.Utanıyorum çekiniyorum. böyle yüzüm şekilden şekile giriyor.Bİşey isterken acaba başka bişey der mi die düşünüyorum.Çok düşünüyorum. kendi içimde kurguluyorum.İşte doktor bey anlayın sizde...ne yapmalıyım. diyip geçin...Oda size sizi hiç dinlememiş gibi bu ilaçları alın sonra gelin bakalım... der ve biter konuşma"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
Yorum