Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SF liler İçin Kitap Önerileri

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SF liler İçin Kitap Önerileri

Sosyal fobisi olanlar için önerebileceğiniz kitaplar var mı?

cengiz erşahin 'sır' gercekten çok ekilşeyici (:
    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Cengiz Erşahin ve Erdal Demirkıran kitapları..

Yorum

ne oluo okuyunca iyileşiyor muyuz sihirli değnek falan mı bu eline alınca fobi falan kalmıo herhalde

Yorum

keşke sihirli değnek olsa güzel yaklaşım.bir hevesle okuyorsun 3_5 gün kendini iyi hissediyorsun sonra bir bakıyosunki sen aynı sen düşünceler aynı düşünce yani bu karamsar düşünce çıkmazından kurtulamıyorsun.çünkü daha fazla çaba gerektiren bir durum bu. beynin alışmış sürekli olumsuz düşünmeye,başaramadın mı kendine acımasızca eleştiriler yapmaya...olumluve ılımlıyaklaşmak için gerçekten çaba harcamak gerekiyor. illaki okuduğun kitaplardan birşeyler kapıyorsun hatta bazen hayret dahi ediyorsun. doğan cücelloğlu_savaşçı kitabı sıkıcı gelebilir anlatım olarak ama okursan çok ince ayrıntılar saklı sezdirmeden öğretiyor.yeniden insan insana,içimizdeki biz,içimizdeki çocuk gibi kitaplarıda var tavsiye ederim.yıldız burkovik_sosyal fobi,joseph t.mortorano_john p.kıldahl_olumsuz düşüncenin ötesinde,oğuz saygın nlp ve 4 4'lük iletişim,oğuz tan takıntılar,alexis carrel_insan dene meçhul,dale cornogie özgüven kazanmanın yolları,deris helge_acıyı güce dönüştürmek,cengiz eren_nlp,richard carlson_ufak şeyleri dert etmeyin,r.şükrü apuhan_kendime engel olmayacağım,ahmet şerif izgören_avucunuzdaki kelebek gibi şu anada sayamayacağm birçok kitap var bu konuda kişisel gelişim bölümünden seçtiğin kitaplar sana yardımcı olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Post
            ne oluo okuyunca iyileşiyor muyuz sihirli değnek falan mı bu eline alınca fobi falan kalmıo herhalde
            psikologa gidince ya da ilaç kullanınca ne oluyor? aldıgın ılk hapla iyileştin mi ya da psikologa gittiğinde ilk seansa tamamen iyileştim diye çıktın mı? Kitap okuyup okumamak tercih meselesidir. Tavsiye edeceğin bir şey yoksa yorum yapma.

Diğer arkadaşlara tavsiyeleri için teşekkür ederim.

Yorum

Ömer Seyfettin'den Topuz'dan başlayın derim ben
              "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

albert camus: Yabancı
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                X