Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ya arkadaşlar lütfen bana yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ya arkadaşlar lütfen bana yardım edin

arkadaşlar benim sorunum gülememek birisi bişey söylediğinde herkes gülüyor bende herkes gülüyor diye zorla gülmeye çalışıyorum.biraz gülüyorum sonra daha fazla zorla gülemeyince bir anda suratım asılıyor sıkılıyorum kızarıyorum sanki benimle dalga geçtiklerini sanıyorum.halbuki öyle bişey yok sıradan dalga muhabbetleri oluyor ama bende bu tepkimeler oluşuyor.gülmemek için sadece ciddi muhabbetler yapıyorum insanlardan uzak durmaya çalışıyorum.aslında problemimi biliyorum sosyal fobi denen illet var ama neden var olduğunu kestiremiyorum.önceleri çok neşeliydim espriliydim sıcak kanlıydım.sonra okulda dalga geçerlerdi benimle bende onlarla dalga geçerdim ama bir yerde sıkıldım bu dalga geçme olayından ve karşılık vermemeye başladım dalga geçenlere acaba bundanmıdır ve eğer bundansa nasıl yenebilirimbu sıkıntımı.psikiyatristede gittim ilaç yazdı ama değişen bişey yok herşey aynı gidiyor.birinin bana yol göstermesi lazım.hayatın anlamıkalmadı benimiçin ne olur biri bana yardım etsin

espri anlayışın ,ortamdakilerle aynı değildir..
    ille de gülmek gerek diye birşey yokki..zorla olmaz heralde..
    ben çok gülerim..arada gülme krizi gelir ..kimse gülmez ben gülmeye başlarım duramamda..böylesi de tuhaf oluyor.

Yorum

gülmek birazda kişilerin ,zekasıyla alakalı diyorum.bazısı basit şeylere güler bazısı daha zekice olanlara..

Yorum

haklısın ama bu benim hayatımı etkiliyor sosyal fobik oldum ben durduk yere

Yorum

kendi kendinemi koydun bu teşhisi yoksa doktor mu?
          mesala komedi dükkanı ,bazen arada ince espriler yapar ,bel altı,cem yılmaz da aynı ama ince esprileri ancak zeki insanlar anlar.bariz bel altı espriler herkes haaa hiii hooo güler..bu seni sosyal fobik yapmaz..gençler aa desen güler b desen güler onlar gülmek istedikleri için gülerler sadece!

Yorum

Bende seninle aynı durumdayım. Neredeyse tüm hayatım somurtarak geçiyor, ne kadar uğraşırsam uğraşıyım gülemiyorum sadece gülümseyebiliyorum. E haliyle insanlar da uzak duruyor. Bence bu işin çözümü rahat olmak, herşeyi çok fazla düşünmemek. Ama o da bizim gibiler için biraz uğraştırıcı.

Yorum

haklısın galiba sorun burda ama nasıl çözeceğim bilmiyorum ilaçlar bir nebze işe yarıyorda davranışçı bilişsel terapi diye bişey duydum acaba işe yararmı

Yorum

Valla kelin merhemi olsa başına sürer. Ben de bilmiyorum çözümünü. Ayrıca ben daha hiç psikiyatriste gidemedim, kendimde o cesareti bulamadım. Sen en azından o cesareti göstermişsin.

Yorum

kaç yaşındasın nerelisin sen

Yorum

25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum. Sen kaç yaşındasın ve nerelisin?

Yorum

bende 26ya girdim 2 gün önce amasyada yaşıyorum.dostum sana nacizane tavsiyem hemen bir psikiyatriste git.şikayetlerini bir kağıda yaz ve doktora ver ben öyle yaptım çünkü konuşamıyordum bile ama ilaçlar sayesinde mucizevi değişimler yaşadım ama işi kökten çözmenin arayışı içerisindeyim

Yorum

Geçmiş doğumgünün kutlu olsun. Şu aralar psikiyatriste gidemem ama yaza doğru gitmek istiyorum.

Yorum

1-annem babam var ve aramızdaki ilişki çok güzel
                          2-iki kardeşim var onlarlada ilişkimiz aynı
                          3-kız arkadaşım yok
                          4-cinsel olarak utanç duyduğum bir konu yok
                          5-kirada kalıyorum ev arkadaşım var benim sıkıntılarımdan dolayı aramız pek iyi değil
                          6-boyum 1.78
                          7-kilom 64
                          8-okumuyorum yüksek lisans mezunuyum
                          9 şu an hali hazırda çalışıyorum kamuda iş kaygım yok
                          10 evet vardı burnum estetik oldum şimdide göz altı morluklarına taktım kafayı ameliyattan dolayı olduğunu düşünüyorum aptalca ama depresyondan olduğunu biliyorum
                          11 ben gelecek kaygısı taşıyorum bütün arkadaşlarım evlendi ama ben hala bekarım ve ciddi düşünebileceğim bir kız arkadaşım yok hiçbir amacım yok hayatta.diğerlerinin bu kaygıları olmadığını düşünüyorum çünkü onlar her daim gülümsüyor ve mutlu gözüküyorlar
                          12 çok saygılı ,romantik ,şefkatli,merhametli,iyi niyetli, olduğumu düşünüyorum.

bende olanlar atelofobi,eritrofobi,eisoptrofobi,glossofobi,katag elofobi(en fazlası bu)monofobi,

Yorum

teşekkür ederim porsuk devlet hastanesine gitsene

Yorum

Orjinal yazı sahibi: snake00222 View Post
                              arkadaşlar benim sorunum gülememek birisi bişey söylediğinde herkes gülüyor bende herkes gülüyor diye zorla gülmeye çalışıyorum.biraz gülüyorum sonra daha fazla zorla gülemeyince bir anda suratım asılıyor sıkılıyorum kızarıyorum sanki benimle dalga geçtiklerini sanıyorum.halbuki öyle bişey yok sıradan dalga muhabbetleri oluyor ama bende bu tepkimeler oluşuyor.gülmemek için sadece ciddi muhabbetler yapıyorum insanlardan uzak durmaya çalışıyorum.aslında problemimi biliyorum sosyal fobi denen illet var ama neden var olduğunu kestiremiyorum.önceleri çok neşeliydim espriliydim sıcak kanlıydım.sonra okulda dalga geçerlerdi benimle bende onlarla dalga geçerdim ama bir yerde sıkıldım bu dalga geçme olayından ve karşılık vermemeye başladım dalga geçenlere acaba bundanmıdır ve eğer bundansa nasıl yenebilirimbu sıkıntımı.psikiyatristede gittim ilaç yazdı ama değişen bişey yok herşey aynı gidiyor.birinin bana yol göstermesi lazım.hayatın anlamıkalmadı benimiçin ne olur biri bana yardım etsin
                              seni bi noktada değiştiren bi olay olmuş olmalı. ya da hayatı çok ciddiye almaya başladın . belkide kendini önemsemeye daha yeni başladın ne dersin?? hatta yenebiliceğin bişey olacak kadar bile önemsemeni gerektiricek bişey değildir. ortamından arkadaşlarından sıkılmışsındır yeni bi çevreye ve hayata ihtiyacın vardır.. ihtimaller (-: ama hiçbiri zor değil inan bana (-;
                              Bütün ihtiyacım olan bi sonraki perdedir..

Yorum

İşleniyor...
                              X