arkadaşlar benim sorunum gülememek birisi bişey söylediğinde herkes gülüyor bende herkes gülüyor diye zorla gülmeye çalışıyorum.biraz gülüyorum sonra daha fazla zorla gülemeyince bir anda suratım asılıyor sıkılıyorum kızarıyorum sanki benimle dalga geçtiklerini sanıyorum.halbuki öyle bişey yok sıradan dalga muhabbetleri oluyor ama bende bu tepkimeler oluşuyor.gülmemek için sadece ciddi muhabbetler yapıyorum insanlardan uzak durmaya çalışıyorum.aslında problemimi biliyorum sosyal fobi denen illet var ama neden var olduğunu kestiremiyorum.önceleri çok neşeliydim espriliydim sıcak kanlıydım.sonra okulda dalga geçerlerdi benimle bende onlarla dalga geçerdim ama bir yerde sıkıldım bu dalga geçme olayından ve karşılık vermemeye başladım dalga geçenlere acaba bundanmıdır ve eğer bundansa nasıl yenebilirimbu sıkıntımı.psikiyatristede gittim ilaç yazdı ama değişen bişey yok herşey aynı gidiyor.birinin bana yol göstermesi lazım.hayatın anlamıkalmadı benimiçin ne olur biri bana yardım etsin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ya arkadaşlar lütfen bana yardım edin
Collapse
X
-
kendi kendinemi koydun bu teşhisi yoksa doktor mu?
mesala komedi dükkanı ,bazen arada ince espriler yapar ,bel altı,cem yılmaz da aynı ama ince esprileri ancak zeki insanlar anlar.bariz bel altı espriler herkes haaa hiii hooo güler..bu seni sosyal fobik yapmaz..gençler aa desen güler b desen güler onlar gülmek istedikleri için gülerler sadece!
Yorum
-
Bende seninle aynı durumdayım. Neredeyse tüm hayatım somurtarak geçiyor, ne kadar uğraşırsam uğraşıyım gülemiyorum sadece gülümseyebiliyorum. E haliyle insanlar da uzak duruyor. Bence bu işin çözümü rahat olmak, herşeyi çok fazla düşünmemek. Ama o da bizim gibiler için biraz uğraştırıcı.
Yorum
-
1-annem babam var ve aramızdaki ilişki çok güzel
2-iki kardeşim var onlarlada ilişkimiz aynı
3-kız arkadaşım yok
4-cinsel olarak utanç duyduğum bir konu yok
5-kirada kalıyorum ev arkadaşım var benim sıkıntılarımdan dolayı aramız pek iyi değil
6-boyum 1.78
7-kilom 64
8-okumuyorum yüksek lisans mezunuyum
9 şu an hali hazırda çalışıyorum kamuda iş kaygım yok
10 evet vardı burnum estetik oldum şimdide göz altı morluklarına taktım kafayı ameliyattan dolayı olduğunu düşünüyorum aptalca ama depresyondan olduğunu biliyorum
11 ben gelecek kaygısı taşıyorum bütün arkadaşlarım evlendi ama ben hala bekarım ve ciddi düşünebileceğim bir kız arkadaşım yok hiçbir amacım yok hayatta.diğerlerinin bu kaygıları olmadığını düşünüyorum çünkü onlar her daim gülümsüyor ve mutlu gözüküyorlar
12 çok saygılı ,romantik ,şefkatli,merhametli,iyi niyetli, olduğumu düşünüyorum.
bende olanlar atelofobi,eritrofobi,eisoptrofobi,glossofobi,katag elofobi(en fazlası bu)monofobi,
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: snake00222 View Postarkadaşlar benim sorunum gülememek birisi bişey söylediğinde herkes gülüyor bende herkes gülüyor diye zorla gülmeye çalışıyorum.biraz gülüyorum sonra daha fazla zorla gülemeyince bir anda suratım asılıyor sıkılıyorum kızarıyorum sanki benimle dalga geçtiklerini sanıyorum.halbuki öyle bişey yok sıradan dalga muhabbetleri oluyor ama bende bu tepkimeler oluşuyor.gülmemek için sadece ciddi muhabbetler yapıyorum insanlardan uzak durmaya çalışıyorum.aslında problemimi biliyorum sosyal fobi denen illet var ama neden var olduğunu kestiremiyorum.önceleri çok neşeliydim espriliydim sıcak kanlıydım.sonra okulda dalga geçerlerdi benimle bende onlarla dalga geçerdim ama bir yerde sıkıldım bu dalga geçme olayından ve karşılık vermemeye başladım dalga geçenlere acaba bundanmıdır ve eğer bundansa nasıl yenebilirimbu sıkıntımı.psikiyatristede gittim ilaç yazdı ama değişen bişey yok herşey aynı gidiyor.birinin bana yol göstermesi lazım.hayatın anlamıkalmadı benimiçin ne olur biri bana yardım etsinBütün ihtiyacım olan bi sonraki perdedir..
Yorum
Yorum