Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beni konuşturan düşmanımdır!(İşte felsefem)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Beni konuşturan düşmanımdır!(İşte felsefem)

sf bana ilginç geliyordu.beni etkileyen tarafı benim bir değişim süreci yaşayarak kendimi toplumdan çok uzak bir yerlerde bulmamdı.beni diğerlerinden farklı kılan birşeylerin olduğunu hissettim.zamanla bu komplekse dönüştü.ve kendime olan güvenim günler geçtikçe azalıyordu.buda beni çeşitli eylemlerden uzaklaştırıyordu.benim sorunumun büyük kaynağı hareketlerimin uygunsuz olması idi.bunun enbüyük nedeni sürekli düşünmemdi.buda konsantrasyonumu bozardı.herzaman başkalarının gözünün benim üzerimde olduğunu düşünürdüm.iradesizliğimde buna eklenince çok büyük sorunlar yaşadım.size lisede başımdan geçen bir olayı anlatayım.. bir gün sınıfta sırada otururken arkadaşlardan biri soru sordu..o sırada benim aklım başka bir yerdeydi.duymadım.diğer arkadaşlarıda yanındaydı.biraz daha bağırdı.onlara baktığımdabirkaçı gülmüştü.sonra bir süre bakındım.ne olduğunun tam olarak farkında değildim.yapacak hiçbirşey bulamamıştım.adeta aklım durmuştu.dalga geçtiklerini sandım.ve yanlarına gittim.aralarıdan biri ayyaş dedi.dayanamadım ve tokat attım.herkes şaşırmıştı.benden hiç böyle birşey beklemiyorlardı.kavga çakacaktı arkadaşlar ayırdılar.sonra benden özür diledi bende özrünü kabul ettim.bu ve buna benzer birçok olay beynimi yoruyordu.bazen intiharı bile düşündüğüm oldu.kendimi yalnız ve savunmasız hissediyordum.ve tüm sorunlarımı sabrımla ve zekamla hallettim.şimdi düşünüyorumda karanlık diye birşey yoktu.karanlığı gören sadece bendim...
    0
    a:2:{i:31;a:5:{s:12:"polloptionid";i:31;s:6:"nodeid";s:6:"521931";s:5:"title";s:9:"konyaspor";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:32;a:5:{s:12:"polloptionid";i:32;s:6:"nodeid";s:6:"521931";s:5:"title";s:9:"konyaspor";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    0%
    0
    Troubled child

merhaba maalesef ben de bu ülkedeki bir yığın sosyal fobikten 1iyim bu siteye yeni kayıt oldum ilk senin gönderdiğin iletiyi okuduğum için cevap yazmak istedim.bugün benim için zor 1gün .ev arkadaşımdan 1i arkadaşlarını yemeğe çağırıyor.erkek arkadaşlarıda gelecek ve ben yine elimi kolunu nereye koyacağımı bilemez şekilde kendimi rahatsız hissedeceğim .sadece paylaşmak istedim.umarım 1 gün bende bu kötü hastalıktan kurtulurum.hoşçakal.

Yorum

Merhaba itir
      INSALLAH UMDUGUNUZ BASINIZA GELIR.Yani bu kotu durumdan kurtulursunuz.
      Insan samimi ve icten bir sey istedigi zaman elde edemeyecegi hic bir sey yoktur.`Arayan bulur` meshur bir dustur.
      :arrow:
      Forumumuza hosgeldiniz.insallah gelis sebebinize uygun guzel mesajlarla karsilasirsiniz..
      Sosyallik olgusu noktasinda kimse kimseye denk degil. Birilerinin birinden eksigi, fazlasi mutlaka var..Kendinizle barisik olun..Hic kimse sizden daha farkli degil..onlar da insan..siz de..
      Mecbur kalmadiginiz surece istemediginiz ortamda bulunmayin..Misafirlerin gelmesinin bir guzelligi varsa sizin bu sekilde kendi kendinizi yemenizin size zarari daha fazladir..
      ama illa katilacaksaniz...Bu gun ilk olsun..rahat olun...Herseyin degistigine inanin..INANMADAN HICBIRSEY DEGISMEZ..
      Bu gun bir baslangic...`Yeni hayat sana merhaba` deyiverin.

ATIN OLUMSUZLUKLARI HAYATINIZDAN..
      Her Şeyin Iyisine Bak

Yorum

İşleniyor...
      X