Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaşlar bana yardım edin lütfen .

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: diazepam View Post
    ehehehehe ben ters düşmüştüm di mi bi zamanlar ? Ama bu kadar iyisini ilk kez gördüm özeldi ya bi de bu ondan sanırım . Diğerleri hep devletti. Neyse bu konulara girmeyelim
    ben hep özele gidiyorum

Yorum

Özel derken ayrı bir psikolog yani kendi muayenehanesi var . Orda bence hastalarına daha çok vakit ayırıyolar hem de daha güler yüzlü daha anlayışlı ve daha uzmanlar.

Yorum

Evet özellikle bana kapak oldu ehehehe

Tabi her muayenehanesi olan da iyi psikolog olmayabilir prof. olması bence en iyisi. biraz çok para gidiyor ama olsun değiyor

Yorum

benim doktorum komşumuzda oluyor evet çok ilgileniyor çözümler üretmeye çelışıyor
          ve üzülüyor farkındayım iyi bi doktor olduğuna inanıyorum bu seneye kadar tedaviler sonuç veriyordu
          bu sene bi türlü olmadı

Yorum

Ya benim anladığım kadarıyla prof.ler bu konuda en iyileri baya ayrıntıl araştırıp da bir psikoloğa gidilirse tedavi güzel sonuç verir . Bi de istersek bence çok daha güzel . Mesela ben canım sıkkın olduğu zamanlar için yöntem buldum hemen sakinleşmek için bir sahilde hayal ediyorum kendimi etrafımda sevdiğim olmasını istediğim insanlar var ( gerçekte olamasalar bile ör: sevdiğim bir şarkıcı şarkı söylüyor sahilde bana özel) ne bileyim işte hem yalnız gibiyim kafamı dinliyorum hem de sevdiklerim var ama . Bu şekilde kendimce bir şeyler geliştirerek atıyorum sıkıntılarımı. Ya da pek güzelidir hüsn_ü hat sanatı. Bu sanat insana çok huzur veriyor. Ya da diğer başka sanatlar da öyle ama ben bu sanata yöneldim belki de o yüzden .

Yorum

diazepam bu dediklerini yapabilmek yada zorlada olsa yapınca zevk alabilmek önemli
              ne mutlu sen başarmışsın zevk almayı daim olur inş

Yorum

Amin inşallah Allah cümlemize nasip etsin

Yorum

amin..amin..amin..

Yorum

İşleniyor...
                  X