Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yüz kızarması -ETS AMELİYATI

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • yüz kızarması -ETS AMELİYATI

    arkadaşlar böyle bir problemim var ets ameliyatı önerir misiniz ya da hipnoz yöntemiyle tedavi ediliyormuş uzm. hipnotistten öğrendiğim kadarıyla. tabi bunu para kazanmak için de yapabilme ihtimalleri olduğu için ameliyat olanlar ya da bir şekilde tedavi olanlar paylaşabilir mi duygularını.

  • #2
    yeteri kadar araştırdım aslında. ameliyatla- %80-90 lık bi başarı varmış. fakat refleks terleme olayı oluyormuş yani. haddinden fazla terlemeye başlıyormşsn

    Yorum


    • #3
      haklısın. artılarını düşündüğümde ağır basıyormuş gibi geliyor ama terleme olayı haddinden fazla olduğu için gözüm yemiyor açıkcası yani bir illetten kurtulayım derken daha beteri gelmesin başıma tedirginliği var. bilgisi olan arkadaşlar umarım yazar da yararlanırız

      Yorum


      • #4
        yüz kızarması ve aşırı terleme durumlarında klipsli ets ameliyatı öneriliyor.ancak ikisi içinde aynı yöntem kullanılırken yüz kızarmasından kurtulmak için aşırı terlemeyi göze almak cidden düşündürücü. demekki yöntemde bi sıkıntı var ki bi tarafı baskılarken diğer taraftan sorun çıkartıyor.sonuçta aşırı terleme olayı daha itici bir durum.
        cildin ince olması ve açık tenli olmak yüz kızarmasını belirgin kılıyor.esmerlerde böle bi sorun görülmüyor.

        sürekli bi kırmızılık durumumu var yoksa bazı zamanlarda mı oluyor?

        Yorum


        • #5
          bazı zamanlarda oluyor, sürekli bir durum değil. Hipnoz tedavisi denemeyi düşünmeye başladım 3-4 seans içinde geçme olasılığı yüksekmiş. olmazsa ets deneyebilirim.

          Yorum


          • #6
            Yerinde olsam yüz kızarıklığından kurtulmak için fazla terlemeyi göze almazdım bence aşırı terleme çok daha itici insanların gözüne çok daha fazla batan bişey. Kendimden biliyorum.

            Yorum


            • #7
              haklısın dostum ama öyle anlarda kolum olmasa ama kızarmıyım gibi de düşünebiliyorsun. bilmem anlatabildim mi..

              Yorum


              • #8
                Bende kızarma ve terleme problemi vardı,çok şükür şimdi yok.Hiç umursamayarak yendim bu olayı.Şöyle ki kızardığım anda hiç umursamamaya çalışıyordum ve başardımda.Emin ol sen kızarmışsın,terlemişsin karşındakiler için hiç önemli değil,bırak rahatça kızar ve terle kimsenin senin hakkındaki düşüncesi değişmez,rezil olmazsın.Hatta seni rahatlatcaksa kızarmanı,terlemeni geçirtcekse karşındakine söyle benim böyle bir huyum var küçüklüğümden beri gelen elimden olmadan oluyor bu...Hala çok nadirde olsa kızardığım zamanlar oluyor fakat ben umursamıyorum,aynı şekilde karşımdakilerde umursamıyor,kısa süredede geçiyor kızarıklık zaten.İnsan neyden korkarsa başına geliyor bu bir gerçek,o yüzden bundan korkmayı bırak ve rahatça kızar ve bu kızarmanıda hiç ama hiç umursama.Eğer bu durumla ilgili ti ye alcak olan olursa getir beraber dövelimtabi bu en son söylediğim şakaydı ve böyle birşeyde hiçbir zaman olmaz.
                Last edited by Sebastian87; 16-03-2011, 03:41 AM.

                Yorum

                İşleniyor...
                X