arkadaşlar bu sosyal fobi denen olaydan kurtulmak için hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba isimlerini yazar mısınız?Ne olduğumu bile bilmiyorum henüz ama sosyal fobik olduğum kesin bugün cuma namazına bile gidemedim bundan kurtulmak için ne yapmalıyım acaba ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sosyal fobiden kurtulmanın yolu
Collapse
X
-
valla burada okunalı çok oldu sen sanırsam daha batıdasın okunur kulağın ezanda olsun yine gidemedim ya gittiğimde sesler duyuyorum benim hakkımda konuştuklarını duyuyorum ulan camide konuşulurm mu biliyorum öyle bir şey yok ama bir türlü ikna edemiyorum kendimi bu işten nasıl kurtulacağım ya..
Yorum
-
:RpS_thumbsup::RpS_thumbsup::RpS_thumbsup:
Orjinal yazı sahibi: Death_ View Postvalla burada okunalı çok oldu sen sanırsam daha batıdasın okunur kulağın ezanda olsun yine gidemedim ya gittiğimde sesler duyuyorum benim hakkımda konuştuklarını duyuyorum ulan camide konuşulurm mu biliyorum öyle bir şey yok ama bir türlü ikna edemiyorum kendimi bu işten nasıl kurtulacağım ya..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Death_ View Postvalla burada okunalı çok oldu sen sanırsam daha batıdasın okunur kulağın ezanda olsun yine gidemedim ya gittiğimde sesler duyuyorum benim hakkımda konuştuklarını duyuyorum ulan camide konuşulurm mu biliyorum öyle bir şey yok ama bir türlü ikna edemiyorum kendimi bu işten nasıl kurtulacağım ya..Never Back Down
Yorum
Yorum