Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yalnızlık korkusu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yalnızlık korkusu

ben kimseyi terk edemem biliomusunuz, eşimi,arkadaşlarımı,kimseyi...beni terk etsinler diye uğraşırım hep(!) sora da yıkılırım o da beni terk etti diye..okadar yalnızım ki ruhen, bedenen de komple yalnız olmaktan çok korkuorum..

İlginç... Sen terk etmiyorsun, seni terk etsinler diye uğraşıyorsun... Sonra da tutup şikayet ediyorsun... Bu durumda yalnız kalmak sürpriz değil ki... Şöyle bi teklifim olacak sana; ne sen yakınlarını terk et ne de onların seni terk etmesi için uğraş ver... Her ikisini de yapma... O zaman yalnız kalmazsın... Bu huyundan vazgeçmeli ve bu konuda uğraş vermelisin... Yani, yakınlarının seni terk etmemeleri konusunda... Doğru olanı bu... Bu günden tezi yok, hemen başla...
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

insanların seni terk etmesine uğraşmakla kendinden nefret ettirmiş olursun.bence bu arkadaşlıkta değil ama evlilikte çok acı veren,huzuru bitiren birşey olmaz mı?bilemiyorum yani.

Yorum

bende kimseyi terk edemem, çünkü vicdan azabı çekerim sonradan.birilerinden ayrılmak, uzak durmak istiyorsam araya biraz mesafe koyarım, sonuç olarak da karşı taraf beni terk etmiş olur. ama tabi sonradan yıkılmam ben, benim istediğim olmuş olur.hem terk edilmek isteyip hemde niye bu durumdan şikayet ediyorsun ki
        Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

tutkuyla bağlanıyosun sanada öle bağlılar mı her şeye rağmen yanında kalcaklar mı die sınıyosun belkide.ama yüzeysel insanlar anlamak istemez ve hemen kaçarlar.sıkılıyoda olabilirsin insanlardan bazen herkeste olur bu hayır diyebilirsen rahat edersin.istediğin zaman uzaklaşabilsen hayır diyerek özlediğinde de kaldığın yerden başlarsın.:happy:
          kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

yalnız kalma korkusu bağımlı kişilik bozukluğunun belirtisi olabilir.
            FOREVER ALONE!

Yorum

Tek sorunun özgüven çöz kurtul guven bana

Yorum

İşleniyor...
              X