Arkadaşlar bu soruyu sormamın nedeni bi sosyal fobili olarak yıllardan beli hep evdeyim ve çalışmak istiyorum,ama kendimede güvenemiyorum,özgüvenim sıfır
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal fobili hangi işlerde çalışabilir???
Collapse
X
-
Kendini böyle şartlandırma; "özgüvenim yok, sıfır" felan diye... Sen, dışarıda dolaşan, çalışan insanların hepsinin de kendilerine çok mu özgüvenli olduklarını sanıyorsun? Ama, yine de dışarıda dolaşıyorlar ve çalışıp, hayat mücadelesini yapmaya çalışıyorlar. Her insanın her şeyi yerinde olmaz... Bazılarının şu problemi, bazılarının da bir başka problemi vardır.. senin de problemin sosyal fobi... Artık, bunu aşmanın yollarını bulmaya çalışmalısın... Bir yerlerden başlamalısın, öyle devamlı olarak evde oturmakla olmaz.. önce bi şöyle çık dışarı, dolaş, gez... alıştır kendini... sonra arkası gelecektir. Bir bakmışın iş sahibi de olmuşsun)Mutluluk;paylaşmaktır...
-
benim soruma cevap verir misiniz ? ben dışarı çıkıyorum insanlarla konuşuyorum insanlardan çekinmiyorum ama vücudum kasılıyo titriyorum bu sosyal fobimidir. Ben insanlarla olmaktan mutlu oluyorum hatta ama ne illetse titreyip kasılma oluyo hareketlerim bozuluyo. Sizce bu sosyal fobimidir cavap verirseniz sevinirim
Var Tabi benimde yaslı sözlerim
Akar Kanı cennetin bekledikleri
Atar Gibi kalbime girmek İstedi
Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ressamm View Posttşk ederim ama bendeki biraz kronik...dışarı da çıkamıyorum pek..evde hapis gibiyimMutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mert77 View Postbenim soruma cevap verir misiniz ? ben dışarı çıkıyorum insanlarla konuşuyorum insanlardan çekinmiyorum ama vücudum kasılıyo titriyorum bu sosyal fobimidir. Ben insanlarla olmaktan mutlu oluyorum hatta ama ne illetse titreyip kasılma oluyo hareketlerim bozuluyo. Sizce bu sosyal fobimidir cavap verirseniz sevinirimMutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
BEYNİMDE SOL TEMPORAL BÖLGEDE KİSTİK LEZYON VAR MENENJİTTEN DOLAYI AMA 5 YAŞINDA GEÇİRDİM. Bİ ARada boynumu kasıodum hoşuma gidio diye ondan sonra başladı bu. insanları görünce kasılmaya titremeye başladım bazen öle oluyoki felç gibi oluorum ama sadece insanların içinmde yada bazen kola falan içince
Var Tabi benimde yaslı sözlerim
Akar Kanı cennetin bekledikleri
Atar Gibi kalbime girmek İstedi
Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...
Yorum
-
Bende biraz konuşma sorunu da var,kekeme değilim ama bazı kelimeleri söyleyemiyorum ve bu benim moralimi çok bozuyor.Acaba diyorum psikolojik mi yoksa gerçekten bi konuşma bozukluğu mu var bende..Bilmiyorum konuşurken aklıma fazla bişi de gelmiyor,beynim bomboş,insanlarla diyaloğum sıfır......
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ressamm View PostArkadaşlar bu soruyu sormamın nedeni bi sosyal fobili olarak yıllardan beli hep evdeyim ve çalışmak istiyorum,ama kendimede güvenemiyorum,özgüvenim sıfır
Yalnız insan merdivendir
Hiçbir yere ulaşmayan
Sürülür yabancı diye
Dayandığı kapılardan
Yalnız insan deli rüzgar
Ne zevk alır ne haz verir
Dokunduğu küldür uçar
Sunduğu tozdur silinir
Yorum
Yorum