Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tez Sunumu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tez Sunumu

Arkadaşlar Perşembe günü yükseklisans tez sunumum var. Bakalım nasıl geçecek kendime dert etmiyorum, önceden olsa çok dert ederdim. Başka üniversiteden hoca gelecek jüride bölümden hocalar olacak onlara karşı yapmış olduğum çalışmaları sunup savunacağım. Bunlara rağmen içimde sıkıntı stres yok, en kolay yeri sunumumu hazırlamamda biri yardım etse iyi olacak uğraş uğraş sıkıldım. Sunumdan sonraki görüşerimi yine sizlerle paylaşırım. Dua edin.

ideal bilgisayar alanında bi sorun varsa yardımcı olayım) slayt hazırlama power paint programıyla alakalı filan
    ama diğer konuları hiç birini anlamam. dua filan edemem anlicağın
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
      ideal bilgisayar alanında bi sorun varsa yardımcı olayım) slayt hazırlama power paint programıyla alakalı filan
      ama diğer konuları hiç birini anlamam. dua filan edemem anlicağın
      luthe sana anlam vermek istiyorumda sınırlarımı zorluyorum ama imkansızsın. bu başlık konusu değil ama resmen raslantı sonucu olduğuna ve yaratıcının olmadığına inanıyorsun. bu bakımdan senin için dua etmek anlamsız kalıyor. Yardımın içinde ayrıca teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ideal*hayat View Post
        luthe sana anlam vermek istiyorumda sınırlarımı zorluyorum ama imkansızsın. bu başlık konusu değil ama resmen raslantı sonucu olduğuna ve yaratıcının olmadığına inanıyorsun. bu bakımdan senin için dua etmek anlamsız kalıyor. Yardımın içinde ayrıca teşekkürler.
        Sana yardım etmek isteyen birine böyle mi davranıyorsun?
        Senin aldığın oksijene yazık arkadaşım...
        Follow the white rabbit

Yorum

ideal ben kötü bişey mi dedim? sana yardım etmek istedim sadece. inancım sana yardım etmemede mi mani? onu çözemedim. power paint konusunda eğitim aldım ve bilgimi senlede paylaşmak istedim. ama herhalde bi hata işledim söylemekle. istemiyorsan yorum filan yapmam tamam.
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: luthe View Post
            ideal ben kötü bişey mi dedim? sana yardım etmek istedim sadece. inancım sana yardım etmemede mi mani? onu çözemedim. power paint konusunda eğitim aldım ve bilgimi senlede paylaşmak istedim. ama herhalde bi hata işledim söylemekle. istemiyorsan yorum filan yapmam tamam.
            bu forum ciddi anlamda çok ilginç...

Yorum

Dua edin yeter. Yardımın için ayrıca teşekkür ettim. Powerpoint görsel grafik hazırlama üzerine yeterince bilgim var. Sorun yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ArZeLL View Post
                bu forum ciddi anlamda çok ilginç...
                haha dimi ama...

rica ederim ideal. Takıldığın yerde burdayımdır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eSonra
                  dua ederek quardlara yüklennej gerek.
                  ama onların en iyi dizginleri dua değil özgüvendir.

luthe dünya daha düz ve bir ökğz boynuzunda.
                  yuvarlak olduğunu anladıktan sonra senide anlayan olacaktır.
                  ben seni çok iyi anlıyorum...
                  Bu iyiydi bak
                  Follow the white rabbit

Yorum

euzubillahiminesseytanirracimbismillahirrahmanirra him, Allahım, nolor staj raporum eksiksiz çiziksiz kabul edilsin. Amin.

...Kendini boşuna harcamış olur insan
                    Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

İşleniyor...
                    X