Arkadaşlar Perşembe günü yükseklisans tez sunumum var. Bakalım nasıl geçecek kendime dert etmiyorum, önceden olsa çok dert ederdim. Başka üniversiteden hoca gelecek jüride bölümden hocalar olacak onlara karşı yapmış olduğum çalışmaları sunup savunacağım. Bunlara rağmen içimde sıkıntı stres yok, en kolay yeri sunumumu hazırlamamda biri yardım etse iyi olacak uğraş uğraş sıkıldım. Sunumdan sonraki görüşerimi yine sizlerle paylaşırım. Dua edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tez Sunumu
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: luthe View Postideal bilgisayar alanında bi sorun varsa yardımcı olayım) slayt hazırlama power paint programıyla alakalı filan
ama diğer konuları hiç birini anlamam. dua filan edemem anlicağın
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ideal*hayat View Postluthe sana anlam vermek istiyorumda sınırlarımı zorluyorum ama imkansızsın. bu başlık konusu değil ama resmen raslantı sonucu olduğuna ve yaratıcının olmadığına inanıyorsun. bu bakımdan senin için dua etmek anlamsız kalıyor. Yardımın içinde ayrıca teşekkürler.
Senin aldığın oksijene yazık arkadaşım...Follow the white rabbit
Yorum
-
ideal ben kötü bişey mi dedim? sana yardım etmek istedim sadece. inancım sana yardım etmemede mi mani? onu çözemedim. power paint konusunda eğitim aldım ve bilgimi senlede paylaşmak istedim. ama herhalde bi hata işledim söylemekle. istemiyorsan yorum filan yapmam tamam."Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: luthe View Postideal ben kötü bişey mi dedim? sana yardım etmek istedim sadece. inancım sana yardım etmemede mi mani? onu çözemedim. power paint konusunda eğitim aldım ve bilgimi senlede paylaşmak istedim. ama herhalde bi hata işledim söylemekle. istemiyorsan yorum filan yapmam tamam.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eSonradua ederek quardlara yüklennej gerek.
ama onların en iyi dizginleri dua değil özgüvendir.
luthe dünya daha düz ve bir ökğz boynuzunda.
yuvarlak olduğunu anladıktan sonra senide anlayan olacaktır.
ben seni çok iyi anlıyorum...Follow the white rabbit
Yorum
Yorum