Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aurorix Kullanan varmı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aurorix Kullanan varmı ?

Bir yıldır aurorix kullandım fazla bir şey değişmedi acaba bu ilaca kullanıp fayda gören varmı?:19:

Yalnız insan merdivendir
    Hiçbir yere ulaşmayan
    Sürülür yabancı diye
    Dayandığı kapılardan

Yalnız insan deli rüzgar
    Ne zevk alır ne haz verir
    Dokunduğu küldür uçar
    Sunduğu tozdur silinir

hocam 14. günümdeyim.hiç bir şey değişmediğine eminmisin.1 yılda bişeyler dğişmiştir ama zamanın uzunluğundan fark edememişsindir.yüzde 3-4-5-8 olabilir ama bir değişiklik olmuştur muhakkak.iyice bi düşün tahlil et.aurorix farklı bir gruptur.yanında başka ilaç kullanıyormusun?depresyonunun tipi nedir.teşhisin nedir daha doğrusu
    wellcome to the desert of the real.

Yorum

ben de 2 yıl kullandım iyi bir ilaç ama antidepresanların hepsi de çok depresyon da etki etmiyor özellikle uzun süre kullanınca.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KASIRGA View Post
        hocam 14. günümdeyim.hiç bir şey değişmediğine eminmisin.1 yılda bişeyler dğişmiştir ama zamanın uzunluğundan fark edememişsindir.yüzde 3-4-5-8 olabilir ama bir değişiklik olmuştur muhakkak.iyice bi düşün tahlil et.aurorix farklı bir gruptur.yanında başka ilaç kullanıyormusun?depresyonunun tipi nedir.teşhisin nedir daha doğrusu
        Bana sosyal fobi amaçlı verdi kullanırken rahatlama sağladı ayrıca mutlulukta veriyor biraz fakat 2 aydır bıraktım sanki bir değişme yok gibi herkesde farklı etki bırakabilir ama bende böyle oldu yanındada başka ilaç vermedi.

Yalnız insan merdivendir
        Hiçbir yere ulaşmayan
        Sürülür yabancı diye
        Dayandığı kapılardan

Yalnız insan deli rüzgar
        Ne zevk alır ne haz verir
        Dokunduğu küldür uçar
        Sunduğu tozdur silinir

Yorum

aurorıx bende 3 sene önce 7 ay kullandım hiç bı işe yaramadı şimdı paxera kullanıyorum 2 aydır ve doktora sordum ben aurorıx kullandım dıye doktor dedıkı o ilaç eski bı ilaç dedı

Yorum

eski bi ilaç zaten yan etıkıde yapmıyor ne baş agrısı falan işede yaramıyor

Yorum

İşleniyor...
            X