Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aurorix Kullanan varmı ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• küpeli06
    adlı üyemiz Aurorix Kullanan varmı ? konusunu başlattı

Aurorix Kullanan varmı ?

Bir yıldır aurorix kullandım fazla bir şey değişmedi acaba bu ilaca kullanıp fayda gören varmı?:19:

• kaderx
    replied
    eski bi ilaç zaten yan etıkıde yapmıyor ne baş agrısı falan işede yaramıyor

Leave a comment:

• kaderx
    replied
    aurorıx bende 3 sene önce 7 ay kullandım hiç bı işe yaramadı şimdı paxera kullanıyorum 2 aydır ve doktora sordum ben aurorıx kullandım dıye doktor dedıkı o ilaç eski bı ilaç dedı

Leave a comment:

• küpeli06
    replied
    Orjinal yazı sahibi: KASIRGA View Post
    hocam 14. günümdeyim.hiç bir şey değişmediğine eminmisin.1 yılda bişeyler dğişmiştir ama zamanın uzunluğundan fark edememişsindir.yüzde 3-4-5-8 olabilir ama bir değişiklik olmuştur muhakkak.iyice bi düşün tahlil et.aurorix farklı bir gruptur.yanında başka ilaç kullanıyormusun?depresyonunun tipi nedir.teşhisin nedir daha doğrusu
    Bana sosyal fobi amaçlı verdi kullanırken rahatlama sağladı ayrıca mutlulukta veriyor biraz fakat 2 aydır bıraktım sanki bir değişme yok gibi herkesde farklı etki bırakabilir ama bende böyle oldu yanındada başka ilaç vermedi.

Leave a comment:

• melleril300
    replied
    ben de 2 yıl kullandım iyi bir ilaç ama antidepresanların hepsi de çok depresyon da etki etmiyor özellikle uzun süre kullanınca.

Leave a comment:

• KASIRGA
    replied
    hocam 14. günümdeyim.hiç bir şey değişmediğine eminmisin.1 yılda bişeyler dğişmiştir ama zamanın uzunluğundan fark edememişsindir.yüzde 3-4-5-8 olabilir ama bir değişiklik olmuştur muhakkak.iyice bi düşün tahlil et.aurorix farklı bir gruptur.yanında başka ilaç kullanıyormusun?depresyonunun tipi nedir.teşhisin nedir daha doğrusu

Leave a comment:

İşleniyor...
X