Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aurorix Kullanan varmı ?
Collapse
X
-
Aurorix Kullanan varmı ?
Bir yıldır aurorix kullandım fazla bir şey değişmedi acaba bu ilaca kullanıp fayda gören varmı?:19:Etiketler: Yok
-
aurorıx bende 3 sene önce 7 ay kullandım hiç bı işe yaramadı şimdı paxera kullanıyorum 2 aydır ve doktora sordum ben aurorıx kullandım dıye doktor dedıkı o ilaç eski bı ilaç dedı
Leave a comment:
-
Bana sosyal fobi amaçlı verdi kullanırken rahatlama sağladı ayrıca mutlulukta veriyor biraz fakat 2 aydır bıraktım sanki bir değişme yok gibi herkesde farklı etki bırakabilir ama bende böyle oldu yanındada başka ilaç vermedi.Orjinal yazı sahibi: KASIRGA View Posthocam 14. günümdeyim.hiç bir şey değişmediğine eminmisin.1 yılda bişeyler dğişmiştir ama zamanın uzunluğundan fark edememişsindir.yüzde 3-4-5-8 olabilir ama bir değişiklik olmuştur muhakkak.iyice bi düşün tahlil et.aurorix farklı bir gruptur.yanında başka ilaç kullanıyormusun?depresyonunun tipi nedir.teşhisin nedir daha doğrusu
Leave a comment:
-
ben de 2 yıl kullandım iyi bir ilaç ama antidepresanların hepsi de çok depresyon da etki etmiyor özellikle uzun süre kullanınca.
Leave a comment:
-
hocam 14. günümdeyim.hiç bir şey değişmediğine eminmisin.1 yılda bişeyler dğişmiştir ama zamanın uzunluğundan fark edememişsindir.yüzde 3-4-5-8 olabilir ama bir değişiklik olmuştur muhakkak.iyice bi düşün tahlil et.aurorix farklı bir gruptur.yanında başka ilaç kullanıyormusun?depresyonunun tipi nedir.teşhisin nedir daha doğrusu
Leave a comment:

Leave a comment: