arkadaşlar 3 gün önce lustrale başladım.sinir olarak çok rahatlattı.ama yerinde duramama uykusuzluk iştahsızlık ve ateş basması yaptı,3 gündür gram uyuyamıyorum.nasıl yaptı anlatayım.uyumak için zyprexa aldım(ki çok güzel uyutur kesin çözüm yani)çok uykum geldi.uyumak için yatağa yattım tam uykuya dalıcam vücut alarm veriyor sanki ateş basıyor vücuduma ama öyle böyle değil kalbim deli gibi çarpıyor kalkmak zorunda kalıyorum. bu hep sabaha kadar böyle devam ediyor.ne yapmam lazım benim gibi yaşayan varmı bilmek istiyorum bunu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lustral ateş basması acil yardım
Collapse
X
-
bikere sinir olarak rahatlatması 3 günde düşünülemez.bende yan etkisine 8 gün dayanabildim lustralın.o saydıkların bendede olmuştu iştahsızlık sanki midemde taş vardı huzursuzluk ve ateş basması hakkaten yanıyordum durduğum yerdewellcome to the desert of the real.
-
Orjinal yazı sahibi: KASIRGA View Postbikere sinir olarak rahatlatması 3 günde düşünülemez.bende yan etkisine 8 gün dayanabildim lustralın.o saydıkların bendede olmuştu iştahsızlık sanki midemde taş vardı huzursuzluk ve ateş basması hakkaten yanıyordum durduğum yerde
Yorum
Yorum