Arkadaşlar sosyal fobim var.Dışarda ve insanların yanında yemek yiyemiyorum.Açlıktan ölsem yine yiyemem.Bir işe girdiğimde zaman kuytu köşe bir yerler bulup yemek zor oluyor ve kimse bana anlam veremiyor.Rahata konuşamıyorum insanlarla rezil olurum diye.Negatif elektrik yayıyorum herkese .Durduk yere kötü laf söyleyenler bile oldu...suratım devamlı asık..Deli olduğumu düşünüyorlar... ,çözemeyenlerde oldu ve devamlı huzursuz oluyorum kapalı bir yerde insanlarlayken ruhum kararıyo hemen wc ye kaçmak istiyorum.Biz de su an pek iyi durumda dğeiliz çeşitli yerlerde atıldım işte...Şimdi gerecekten yalnız calışabileceğim bir işe ihtiyacım var.Benim bu durumumu idare edebilcek bir yer.Ne yapsam bilemiyorum.Aile yakınlarım beni ayıplıyorlar artık.Okul bitti neden calışmıyorsun gibi laflar oluyor devamlı benimle uğraşıyorlar.Ne cektiklerimi bilmiyorlar.Hatta calışmamak için rol yaptığımı bile düşündüler o kadar kötü düşünceli yakınlarım var.Arkadaşlarım nasıl bir iş bulmalıyım.Üstüme geldiklerinde tavrım ne olmalı yardım edin..Mutlaka calışmam lazım ((
not: seni anca engelli kadrosuna alırlar diye dalga bile gecildi ailem tarafından..benim fiziksel hiçbir engelim yok..
not: seni anca engelli kadrosuna alırlar diye dalga bile gecildi ailem tarafından..benim fiziksel hiçbir engelim yok..
Yorum