Sf li olupta arkadaş çevresi geniş olan var mı acaba ben yapayalnızım da o nedenle sordum yoksa sf liler ömür boyu hep yalnızmı olur sizlerin durumu nedir ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sf ve yalnızlık
Collapse
X
-
sf bence = korku peki ne korkusu diyecek olursanız yaşanan deneyimler sonucu yani geçmişten gelipte geleceği saran bir korku yani bir fobi gibi değil bizzat yaşananlardan kaynaklanan bir durum bu peki atlatılabilirmi benim kanaatımca bu kişiden kişiye değişir kolay değildir sf nin hayata vurduğu en ağır darbe insanın iletişim kanallarını yokedip yanlızlığa mahkum etmesidir bu sıkıntıyı iyileştirmenin en kolay yolu iletişime geçmektir bakın size nacizane bir tavsiye iletişime geömekten korkmayın telefonda olsun postanede olsun hastanede olsun işyerinde olsun nerede olursanız olun en kolay yapabileceğiniz iletişim kanalını seçin ve konuşun yani en basitten başlayın ve onu ezmeye çalışın aksi halde gitgide korkularınızla dahada başbaşa kalabilirsinz ve bu da kısırdöngüye sokar
peki aklınıza gelebilir nerden biliyosun diye aynı sıkıntıdan uzun süre muzdarip olan ve bu yolla kendine bir kapı açmış biriyimde o nedenle söylemekten çekinmiyorum çünkü sf=iletişimin yokoluşu en iyi çözümü ise tersini uygulamak yani iletişime geçmek hatta kimseyle yapamıyosanız varsa evcil hayvanınız onla bile hatta yetiştirdiğiniz herhangi bir ev bitkisiyle bile iletişime geçmeyle bunu atlatmaya başlayabilirsinizLast edited by MEdOKaTo ChiDoriN; 31-10-2011, 01:41 AM.geleceğini değiştirki geçmişin de düzelsin çünkü korkunun kaynağı gelecektedir
Yorum
-
Eskiden kalma bir kaç arkadaşım vardı onlarıda kaybettim yapayalnız kaldım etrafımdaki insanlardan utanır oldum hep yalnız yalnız . Bir insan nereye kadar yaşarki böyle?
Yalnız insan merdivendir
Hiçbir yere ulaşmayan
Sürülür yabancı diye
Dayandığı kapılardan
Yalnız insan deli rüzgar
Ne zevk alır ne haz verir
Dokunduğu küldür uçar
Sunduğu tozdur silinir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asalsayıama nerdeyse butun kızlar bana asılır)))))))))
Yalnız insan merdivendir
Hiçbir yere ulaşmayan
Sürülür yabancı diye
Dayandığı kapılardan
Yalnız insan deli rüzgar
Dokunduğu küldür uçar
Sunduğu tozdur silinir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: melleril300 View Postben alıştım arkadaşsızlığa...... günlerim hep yalnız geçiyor kazara bri arakdaşımla görüşürsem yanında bir süre sonra sıkılıyorum hemen eve atıyorum kendimi.
Yalnız insan merdivendir
Hiçbir yere ulaşmayan
Sürülür yabancı diye
Dayandığı kapılardan
Yalnız insan deli rüzgar
Dokunduğu küldür uçar
Sunduğu tozdur silinir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YoubrokemyheartTamamen sosyofobili sayılamam bazı konularda fobilerim var ama bende yalnızım.Ve ben hayatta toplum içinde yalnız olmak kadar kötü bir his yaşamadım.O boşluk hiçlik duygusuna kimse düşmese keşke.
Yalnız insan merdivendir
Hiçbir yere ulaşmayan
Sürülür yabancı diye
Dayandığı kapılardan
Yalnız insan deli rüzgar
Dokunduğu küldür uçar
Sunduğu tozdur silinir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YoubrokemyheartBi insanın en azından ailesinin yanında olması gerektiğini düşünüyorum hastaysa. Ama çoğu hasta olduğu için ailesi tarafından ''mızmızlanıyor bahane bunlar işte'' diye algılanıyor ne yazıkki bu toplumda (özellikle ruhsal hastalıklar.)
Yalnız insan merdivendir
Hiçbir yere ulaşmayan
Sürülür yabancı diye
Dayandığı kapılardan
Yalnız insan deli rüzgar
Dokunduğu küldür uçar
Sunduğu tozdur silinir
Yorum
Yorum