Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beklenti Anksiyetesi.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Beklenti Anksiyetesi.

Olacak olayları düşünüyorum, tahmin etmeye çalışıyorum. Sonra konuşmalar hazırlıyorum kafamdan o güne dair. Örneğin hocanın sorduğu bir soruya cevap veremezsem ne gibi bir tepki gelir ? Komik duruma düşermiyim ? Sürekli bir bekleme.
    Aynı durumda olan var mı ?

senin bahsettiğin dueumlardan ötürü beni tanıyan herkesten nefret ediyorum..tanımadıgım herkes ise dostumdur diyorum...

Yorum

Ama ben anı yaşamak istiyorum. Geleceği değil.

Yorum

Düşünmeden yaşamak mükemmel olmalı.:RpS_sleep: Acaba hayatı fazla ciddiye almaktan olabilir mi ? Rahat olmak lazım. Akışına bırakmak lazım sanırım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lisbeth View Post
          Düşünmeden yaşamak mükemmel olmalı.:RpS_sleep: Acaba hayatı fazla ciddiye almaktan olabilir mi ? Rahat olmak lazım. Akışına bırakmak lazım sanırım..

öle bir hayat tarzı yoktur farazi söylemlerdir bunlar gerçek değildirrr....

Yorum

arada sırada onemlı durumlarda normal ama gundelık olaylarda da oluyosa hayat cekılmez olur yahu,bunun onune gec dınleme kendını bu konuda bole hayat sıkıntı yapar yahu anı yasa dedıgın gıbı bosver yarından mukemmel de olmasın hayatın kusurlu olsun mukemmellık herzaman getırdıgınden fazlasını goturur dınle bu kardesını sen
            "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Anlattığınız kadar olmasa da, benim de benzer durumum var... İlersini çok düşünerek yaşıyorum.. Herkes bir adım sonrasını düşünüyorsa, ben 2-3 adım sonrasına kadar, hem de her olasılıklarıyla Ama bu daha çok önemli kararlarda oluyor.. Günlük aktiviteye kadar henüz giremedi Ama desperado'nun da dediği gibi, insanı yıpratıyor.. Aşırı mükemmeliyetçilik çoğu zaman insanın ruhunu bozuyor.. Hata yapmak, insani bir özellik.. Sanırım yapa yapa, hata yapmaya alışmaya çalışmalıyız
              I've been alone all along

Yorum

tıbba yeni bir terim kazandırdın cnm beklenti anksiyetesi. 8)
                wellcome to the desert of the real.

Yorum

İşleniyor...
                X