Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sf ve evlilik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sf ve evlilik

arkadaşlar merak ettim sf li olupta evlenen varmı? ben bir sf li nin evlenebileceğine pek ihtimal vermiyorum ????

Yalnız insan merdivendir
    Hiçbir yere ulaşmayan
    Sürülür yabancı diye
    Dayandığı kapılardan

Yalnız insan deli rüzgar
    Ne zevk alır ne haz verir
    Dokunduğu küldür uçar
    Sunduğu tozdur silinir

Sen sf'liysen, bir başka sf'li ile evlenebilirsin bence. Çivi çiviyi söker. :P

Yorum

Orjinal yazı sahibi: küpeli06 View Post
      arkadaşlar merak ettim sf li olupta evlenen varmı? ben bir sf li nin evlenebileceğine pek ihtimal vermiyorum ????
      bende sf teşhisi yok ama insanlarla iletişimim hemen hemen hiç yok çocukluğumdan beri tek bir arkadaşım olmadı oğle yemekleri ve tenefüs aralarını yalnız geçirdim hep bir arkadaşla beraber birşeyler yapmak konusunda fikrim bile yok şuan ailem ve eşimin ailesi hariç tek iletişim kurduğum insan yok ama çok mutlu bir evliliğim var eşim hayatımdaki tek arkadaşım oldu benim

Yorum

Kendini toparla, güçlüol, kararını ver ve sf'yi kökünden temizle. Hayatının tadına var ve güzel bir yaşantın olsun. O rahatsızlığı kendinin ayrılmaz parçası görme. Tedavini ol ve düşüncelerinle destekleyerek yenmeyi başar. Göreceksinki daha güzel olacak. Ama güçlü olup yenmeyi kafaya koymalısın.

Yorum

25 yaşındayım ve bu yaşa kadar hiçbir erkek arkadaşım olmadı .sebebi ise sosyal fobiden kaynaklandığını düşündüğüm aşağılık duygusu sanki ben sevilmeye layık değilim duygusu..ve evlilik benim için .çok uzak sanki hiçbi zaman olmayacak bişi gibi .ve gerçktende öle karşı cinsle iletişimden ölesiye korkuyorum ve inanılmaz bir gururum var acaba hastalıktan kaynaklanan bi savunma mekanizmasımı diye düşünüyorum..yani bi sosyal fobili olarak evlilik benim için en uzak hayallerden bile uzak..

Yorum

İşleniyor...
          X