arkadaşlar merak ettim sf li olupta evlenen varmı? ben bir sf li nin evlenebileceğine pek ihtimal vermiyorum ????
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sf ve evlilik
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: küpeli06 View Postarkadaşlar merak ettim sf li olupta evlenen varmı? ben bir sf li nin evlenebileceğine pek ihtimal vermiyorum ????
Yorum
-
Kendini toparla, güçlüol, kararını ver ve sf'yi kökünden temizle. Hayatının tadına var ve güzel bir yaşantın olsun. O rahatsızlığı kendinin ayrılmaz parçası görme. Tedavini ol ve düşüncelerinle destekleyerek yenmeyi başar. Göreceksinki daha güzel olacak. Ama güçlü olup yenmeyi kafaya koymalısın.
Yorum
-
25 yaşındayım ve bu yaşa kadar hiçbir erkek arkadaşım olmadı .sebebi ise sosyal fobiden kaynaklandığını düşündüğüm aşağılık duygusu sanki ben sevilmeye layık değilim duygusu..ve evlilik benim için .çok uzak sanki hiçbi zaman olmayacak bişi gibi .ve gerçktende öle karşı cinsle iletişimden ölesiye korkuyorum ve inanılmaz bir gururum var acaba hastalıktan kaynaklanan bi savunma mekanizmasımı diye düşünüyorum..yani bi sosyal fobili olarak evlilik benim için en uzak hayallerden bile uzak..
Yorum
Yorum