Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tüyden korkan var mı??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Post
    olabilir ama çok ilginç ve normal olmayan bi korku olduğu kesin mantığı yok yani
    mantıklı olması gerekmiyor ki.. Tanrı bilir o onu bir canavar gibi falan görüyor.

Yorum

aslında mantığı var biliyor musun,biz köyde yaşadık babam köy öğretmeniydi yaşadığım köyde böyle değişik dobalar vardı kuzine diyolar köyü kadınlar bu sobaların üstülerini süpürmek için kaz kanadı kullanırdı .kesip yedikleri kazların ördeklerin kanatlarını süpürge gibi kullanırlardı çocuk aklı işte öyle görünce korkmuşum o zamandan beride korkarım kanattan tüyden kuştan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Terry View Post
        mantıklı olması gerekmiyor ki.. Tanrı bilir o onu bir canavar gibi falan görüyor.
        bu oyle kopekten yada cinden öcüden korkmak gibi bişey değil.korku nedir birşeyin kendine zarar verecegini düşünerek ondan uzak durma dürtüsü benim tabirimle.bir tüyün ona zarar vermeyecegini idrak edebilcek durumda arkadaş tam olarak korkmaktan kastı ne tüyün neyinden kaçıyo takıntı işte korkmak değil takıntı haline getirmiş tabii bu benim fikrim

Yorum

bana zarar vericek bişey değil farkındayım yani sonuçta tüy cansız ama yaşadığım duygu tam olarak korku yani tiksinme falan değil demek ki benim takıntılar bebeklikten geliyor o kadar küçük yaşta korkmaya başladığıma göre ve hala delirmediğime göre demek ki bundan sonrada şizofreni olmam (nasıl bağladım ama )

Yorum

seni aslında sandalyeye bağlayıp, korktuğun şeyleri önüne teker teker getirip sıralamak istedim. Bunu şuan çok şiddetli istedim..
            Ama Evrenin yarısından korktuğunu düşününce, çok yorulacağım geldi aklıma bu seferde.

Yorum

çok yorulursun valla neler neler var bi bilsen :=)

Yorum

Hepsini bir güne sığdırma Her gün 2-3 takıntını anlat.. foruma da pavlikiz 'in takıntıları adlı bir bölüm açılması talebinde bulun bence.

Yorum

evet forum yetkilileri size sesleniyorum en kısa zamanda öyle bir bölüm açılmalı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pavlikiz View Post
                    kendimi bildim bileli kuş tüyünden korkarım küçük olanlardan değilde hani böyle büyük karga tüyü siyah olanlardan ay yazarken bile ellerim terledi bu konuda bi uzmandan yardım almadım çünkü korkumla beni yüzleştiricek diye korkuyorum ama hayatımı çok kısıtlıyor rüzgarlı havada dışarı çıkamam yerden uçar diye, kuşların çok olduğu meydanlardan geçemem, martının çok olduğu yerlerde denize giremem bide tüylü taçlar moda oldu artık tuhafiyelerede giremiyorum
                    EFT uygulayan bir uzmana git ve bahsettiğin bu yüzleşme olayına gerek kalmadan en fazla 1 saatte kurtul. Eski hallerine baktığında güleceksin o eski korkuna...
                    Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

sende bir gariplik var daha önce kuştan korkan tırtıldan korkan sinekten korkanını gördüm ama tüyde biraz fazla oldu. konularında gariplik var ileride şizofreni olabilirsin.

Yorum

yaw sen amma meraklısın beni şizofreni yapmaya bi git ya

Yorum

zeki mürende şizofrendi.şizofrenlik bir kusur değildir tamamen çevresel etmenlerin körüklemesiyle ortaya çıkmaktadır. senin anlattıkların şizofreninin hafif şekli olan atipik psikozu andırıyor.

Yorum

ben obsesifim babamı kanser hastalığından kaybettikten sonra bende hastalık hastalığı oluştu tüyden korkmamın sebebinide yukarıda yazmıştım cansız bi varlık olabilir zararsızda ama küçükken yaşadığım bi travmadan dolayı bu korku eğer yardımcı olacaksan bişeyler yaz ama insanların moralini bozucak hastalık teşhisleri koyma buraya herkes rahatlamak için giriyor

Yorum

gelen kutusunun nasıl kontrol edileceğini biliyormusun pavlikız

Yorum

lütfen gelen kutumuzu kontrol edelim.

Yorum

İşleniyor...
                                X