Orjinal yazı sahibi: dtnurcan
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tüyden korkan var mı??
Collapse
X
-
aslında mantığı var biliyor musun,biz köyde yaşadık babam köy öğretmeniydi yaşadığım köyde böyle değişik dobalar vardı kuzine diyolar köyü kadınlar bu sobaların üstülerini süpürmek için kaz kanadı kullanırdı .kesip yedikleri kazların ördeklerin kanatlarını süpürge gibi kullanırlardı çocuk aklı işte öyle görünce korkmuşum o zamandan beride korkarım kanattan tüyden kuştan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Terry View Postmantıklı olması gerekmiyor ki.. Tanrı bilir o onu bir canavar gibi falan görüyor.
Yorum
-
bana zarar vericek bişey değil farkındayım yani sonuçta tüy cansız ama yaşadığım duygu tam olarak korku yani tiksinme falan değil demek ki benim takıntılar bebeklikten geliyor o kadar küçük yaşta korkmaya başladığıma göre ve hala delirmediğime göre demek ki bundan sonrada şizofreni olmam (nasıl bağladım ama)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: pavlikiz View Postkendimi bildim bileli kuş tüyünden korkarım küçük olanlardan değilde hani böyle büyük karga tüyü siyah olanlardan ay yazarken bile ellerim terledi bu konuda bi uzmandan yardım almadım çünkü korkumla beni yüzleştiricek diye korkuyorum ama hayatımı çok kısıtlıyor rüzgarlı havada dışarı çıkamam yerden uçar diye, kuşların çok olduğu meydanlardan geçemem, martının çok olduğu yerlerde denize giremembide tüylü taçlar moda oldu artık tuhafiyelerede giremiyorum
Aynasıdır insan insanın. . !
Yorum
-
ben obsesifim babamı kanser hastalığından kaybettikten sonra bende hastalık hastalığı oluştu tüyden korkmamın sebebinide yukarıda yazmıştım cansız bi varlık olabilir zararsızda ama küçükken yaşadığım bi travmadan dolayı bu korku eğer yardımcı olacaksan bişeyler yaz ama insanların moralini bozucak hastalık teşhisleri koyma buraya herkes rahatlamak için giriyor
Yorum
Yorum