Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tüyden korkan var mı??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• pavlikiz
    replied
    yaw sen amma meraklısın beni şizofreni yapmaya bi git ya

Leave a comment:

• yusufabiniz
    replied
    sende bir gariplik var daha önce kuştan korkan tırtıldan korkan sinekten korkanını gördüm ama tüyde biraz fazla oldu. konularında gariplik var ileride şizofreni olabilirsin.

Leave a comment:

• saf_ak
    replied
    Orjinal yazı sahibi: pavlikiz View Post
    kendimi bildim bileli kuş tüyünden korkarım küçük olanlardan değilde hani böyle büyük karga tüyü siyah olanlardan ay yazarken bile ellerim terledi bu konuda bi uzmandan yardım almadım çünkü korkumla beni yüzleştiricek diye korkuyorum ama hayatımı çok kısıtlıyor rüzgarlı havada dışarı çıkamam yerden uçar diye, kuşların çok olduğu meydanlardan geçemem, martının çok olduğu yerlerde denize giremem bide tüylü taçlar moda oldu artık tuhafiyelerede giremiyorum
    EFT uygulayan bir uzmana git ve bahsettiğin bu yüzleşme olayına gerek kalmadan en fazla 1 saatte kurtul. Eski hallerine baktığında güleceksin o eski korkuna...

Leave a comment:

• pavlikiz
    replied
    evet forum yetkilileri size sesleniyorum en kısa zamanda öyle bir bölüm açılmalı

Leave a comment:

• Terry
    replied
    Hepsini bir güne sığdırma Her gün 2-3 takıntını anlat.. foruma da pavlikiz 'in takıntıları adlı bir bölüm açılması talebinde bulun bence.

Leave a comment:

• pavlikiz
    replied
    çok yorulursun valla neler neler var bi bilsen :=)

Leave a comment:

• Terry
    replied
    seni aslında sandalyeye bağlayıp, korktuğun şeyleri önüne teker teker getirip sıralamak istedim. Bunu şuan çok şiddetli istedim..
    Ama Evrenin yarısından korktuğunu düşününce, çok yorulacağım geldi aklıma bu seferde.

Leave a comment:

• pavlikiz
    replied
    bana zarar vericek bişey değil farkındayım yani sonuçta tüy cansız ama yaşadığım duygu tam olarak korku yani tiksinme falan değil demek ki benim takıntılar bebeklikten geliyor o kadar küçük yaşta korkmaya başladığıma göre ve hala delirmediğime göre demek ki bundan sonrada şizofreni olmam (nasıl bağladım ama )

Leave a comment:

• dtnurcan
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Terry View Post
    mantıklı olması gerekmiyor ki.. Tanrı bilir o onu bir canavar gibi falan görüyor.
    bu oyle kopekten yada cinden öcüden korkmak gibi bişey değil.korku nedir birşeyin kendine zarar verecegini düşünerek ondan uzak durma dürtüsü benim tabirimle.bir tüyün ona zarar vermeyecegini idrak edebilcek durumda arkadaş tam olarak korkmaktan kastı ne tüyün neyinden kaçıyo takıntı işte korkmak değil takıntı haline getirmiş tabii bu benim fikrim

Leave a comment:

• pavlikiz
    replied
    aslında mantığı var biliyor musun,biz köyde yaşadık babam köy öğretmeniydi yaşadığım köyde böyle değişik dobalar vardı kuzine diyolar köyü kadınlar bu sobaların üstülerini süpürmek için kaz kanadı kullanırdı .kesip yedikleri kazların ördeklerin kanatlarını süpürge gibi kullanırlardı çocuk aklı işte öyle görünce korkmuşum o zamandan beride korkarım kanattan tüyden kuştan

Leave a comment:

• Terry
    replied
    Orjinal yazı sahibi: dtnurcan View Post
    olabilir ama çok ilginç ve normal olmayan bi korku olduğu kesin mantığı yok yani
    mantıklı olması gerekmiyor ki.. Tanrı bilir o onu bir canavar gibi falan görüyor.

Leave a comment:

• dtnurcan
    replied
    Orjinal yazı sahibi: pavlikiz View Post
    ama bu tüy korkum ben çocukkende vardı okula gitmeden önce bile 5 yaşlarından beri o zamandan beri mi obsesifim ben acaba
    olabilir ama çok ilginç ve normal olmayan bi korku olduğu kesin mantığı yok yani

Leave a comment:

• pavlikiz
    replied
    ama bu tüy korkum ben çocukkende vardı okula gitmeden önce bile 5 yaşlarından beri o zamandan beri mi obsesifim ben acaba

Leave a comment:

• dtnurcan
    replied
    zaten sen obk değilmisin bu da onun bir parçası işte ilaç kullanmaya devam et bence bi de sadece seralin senin için hafif bence anafranil de kullanmalısın tabii gene de doktorun bilir tekrar sıkıntılarını güzelce anlat derim

Leave a comment:

• pavlikiz
    replied
    yaa eminim bi yolu vardır ama buna cesaretim yok yani o tüyün ortasında kalın çubuk var ya kemik gibi o çok korkutucu işte

Leave a comment:

İşleniyor...
X