Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
kendimi bildim bileli kuş tüyünden korkarım küçük olanlardan değilde hani böyle büyük karga tüyü siyah olanlardan ay yazarken bile ellerim terledi bu konuda bi uzmandan yardım almadım çünkü korkumla beni yüzleştiricek diye korkuyorum ama hayatımı çok kısıtlıyor rüzgarlı havada dışarı çıkamam yerden uçar diye, kuşların çok olduğu meydanlardan geçemem, martının çok olduğu yerlerde denize giremem bide tüylü taçlar moda oldu artık tuhafiyelerede giremiyorum
ben obsesifim babamı kanser hastalığından kaybettikten sonra bende hastalık hastalığı oluştu tüyden korkmamın sebebinide yukarıda yazmıştım cansız bi varlık olabilir zararsızda ama küçükken yaşadığım bi travmadan dolayı bu korku eğer yardımcı olacaksan bişeyler yaz ama insanların moralini bozucak hastalık teşhisleri koyma buraya herkes rahatlamak için giriyor
zeki mürende şizofrendi.şizofrenlik bir kusur değildir tamamen çevresel etmenlerin körüklemesiyle ortaya çıkmaktadır. senin anlattıkların şizofreninin hafif şekli olan atipik psikozu andırıyor.
Leave a comment: