haklısınız bizim çabamızda gerekli ek bir yardımcı olmadan sanmıyorumki çekinmeden ortama girebilesin demek istedigim yanımızda bir yardımcı bulunması bence gerekli.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İçe kapanıklılık, dışlanma, gülememek ....
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: karakumruama benim için kendi kendine aşılacak bir sorun değil..birinin beni dinlemesi ve yol göstermesi lazım..ve bu bir uzman olmalı...
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Posthaklısınız bizim çabamızda gerekli ek bir yardımcı olmadan sanmıyorumki çekinmeden ortama girebilesin demek istedigim yanımızda bir yardımcı bulunması bence gerekli.
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
haklısınız gerçekten cabanızla bu durumu atlatmak istemeniz taktire şayan biraz kendimden örnek vermek istiyorum çok dögüşken saldırgan hemen bir anda küplere binen bir insandım hemen her şeye tabiri caizse "kubar"ırdım haplara başladıkdan sonra resmen uslu bir çocuga dönüştüm en kötü şeye bile tepki vermiyorum artık kesinlikle dögüşkenlik kalmadı anlayışlı ve hemen kanan bir insan haline getirdi haplar beni ancak sosyal fobide ilerleme kaydedemedim dediginiz gibi sosyal fobide ilaçla çözüm yok sanırımYa İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bordo38 View Posthaklısınız gerçekten cabanızla bu durumu atlatmak istemeniz taktire şayan biraz kendimden örnek vermek istiyorum çok dögüşken saldırgan hemen bir anda küplere binen bir insandım hemen her şeye tabiri caizse "kubar"ırdım haplara başladıkdan sonra resmen uslu bir çocuga dönüştüm en kötü şeye bile tepki vermiyorum artık kesinlikle dögüşkenlik kalmadı anlayışlı ve hemen kanan bir insan haline getirdi haplar beni ancak sosyal fobide ilerleme kaydedemedim dediginiz gibi sosyal fobide ilaçla çözüm yok sanırım
Yorum
-
Öncelikle Che Guevara laflarına dikkat edip yazarsan sevinicem. Yazılarınz içn yeniden teşekkür ederim kendim aşabilceğim bi konu olsaydı 2 sene boş geçmezdi diye düşünüyorum çünkü arkadaş kavramının içine iniyorum ben. hani böyle her sbah günaydn diyenle vya slm naber diyene direk arkadaş demem ben. arkadaş kavramı cok derin benım için ondan bulamıyorum gliba
Yorum
-
Sana tavsiyem ilgi alanında zaman geçirebileceğin uraşlar bulman, ve dışlanma hissini yenmek içinde uzman birinden yardım almalısın bence.3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Benım konumdan dışarı çıkıldı sanırım Che Guevara o ismi kirletmekten başka işe yaramıyosun konumu daha fazla meşgul etmezsen.
Shondes; Bunu herkes söylüyor emin ol ama bence bir çözüm değil, gitar çalmaya başlıcam, şiir okusam nereye kadar gidebilir?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hypnos34 View PostBenım konumdan dışarı çıkıldı sanırım Che Guevara o ismi kirletmekten başka işe yaramıyosun konumu daha fazla meşgul etmezsen.
Shondes; Bunu herkes söylüyor emin ol ama bence bir çözüm değil, gitar çalmaya başlıcam, şiir okusam nereye kadar gidebilir?
Yorum
-
Şiir okumak bana göre değil, ama gitar çalabılırım tabi dershaneye başlamazsam çok yoğun dersler beni bekliyor bu sıkıntıda nasıl çalısıcam bilmiyorum derslere kafamı veremiyorum yalnızlıktan sürekli pcdeyim derste anladıklarımı yapıyorum snvlarda hep 30-40.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hypnos34 View PostŞiir okumak bana göre değil, ama gitar çalabılırım tabi dershaneye başlamazsam çok yoğun dersler beni bekliyor bu sıkıntıda nasıl çalısıcam bilmiyorum derslere kafamı veremiyorum yalnızlıktan sürekli pcdeyim derste anladıklarımı yapıyorum snvlarda hep 30-40.
Yorum
-
Şöyle bi durum var, eşit ağırlığım ama kat sayı kalktı şimdi istediğim bölüm mühendislik ve bunun için fizk kimya lazım seneye ya sayısala geçicem yada özel ders alıp tmde kalıp sınavına giricem ona daha karar veremedim. kmya biyolojiyi yaparsın diyolar ama fizik zormuş zaten 9.snfta 1di fizk. matematiğimde kötü bilmiyorum düzetlmem lazm 2senem var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hypnos34 View PostŞöyle bi durum var, eşit ağırlığım ama kat sayı kalktı şimdi istediğim bölüm mühendislik ve bunun için fizk kimya lazım seneye ya sayısala geçicem yada özel ders alıp tmde kalıp sınavına giricem ona daha karar veremedim. kmya biyolojiyi yaparsın diyolar ama fizik zormuş zaten 9.snfta 1di fizk. matematiğimde kötü bilmiyorum düzetlmem lazm 2senem var
Yorum
Yorum