Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizde de oluyor mu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizde de oluyor mu?

arkadaşlar sizde de biriyle konuşurken diğeri size seslendiğinde döndüğünüzde başınızda titreme oluyor mu ben de sıkça oluyor.Ayrıca sosyal ortama girmediğim halde bazen evde bile rahat değilim gerginim ilaç kullanıyorum sizce bu hastalığı unutmalımıyız yoksa unutmayıp araştırıp üstüne mi gitmeliyiz yani bu siteye girmek fobiye faydalı mı yoksa daha da mı güçlendiriyor?

Orjinal yazı sahibi: matcı View Post
    arkadaşlar sizde de biriyle konuşurken diğeri size seslendiğinde döndüğünüzde başınızda titreme oluyor mu ben de sıkça oluyor.Ayrıca sosyal ortama girmediğim halde bazen evde bile rahat değilim gerginim ilaç kullanıyorum sizce bu hastalığı unutmalımıyız yoksa unutmayıp araştırıp üstüne mi gitmeliyiz yani bu siteye girmek fobiye faydalı mı yoksa daha da mı güçlendiriyor?

Ya bana şu oluyor tam olarak...Mesele tam arkadam biri var ve ben sağa döndüğümde veya sola dödnüğümde o benim yüzümü görecek ya,işte bunu düşünerek kendimi kasarım ve arkamdaki de bunu anlar diye korkarım ve bu sebeple sağımda solumda kıyamet de kopsa kafamı kaldıramam,ne berbat bir durum değil mi.!.?
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

bu fobini tespit edebilmen biraz zor olmadı mı ?

Yorum

ne demek istediğinizi tam anlayamadım

Yorum

ne demek istediğinizi tam anlayamadım
          şu birisiyle konusurken biri seslendiğinde ki titreme tik değil mi bu ?

Yorum

ama her zaman olmuyor ki sadece tanımadığım kişilerde oluyor

Yorum

ama her zaman olmuyor ki sadece tanımadığım kişilerde oluyor

doktora gorunmelisin...

Yorum

İşleniyor...
              X