Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sıkıntıları hafifletmek için

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: ESİNN
    sende sana değer vermeyene değer verme ama saygısızlıkta yapma.onu görmezden gel.ona karşı hissizleş o gördükçe bu halini hatasını anlasın.
    bu kadarcık yani, hemencik anlar hatasını ve geçmişte yaptığı tüm hatasını hataları için özürde diler. buda benim için üstüne bir ip çekilmiş kadar etkili olur. bu kadarcık diyorsun.
    o özür dilemesi vazgeçmesi hatasından olayı yaşanılmamış kılar mı? kılmaz bu yüzden bazı şeylerin en azından benim için telafisi yoktur. mümkün değil, belkide ben benlikten çıkarılırsam bu mümkün ozaman bir başkası diye söz başlar. ama benim için yapılan bir hatanın geri dönüşü yoktur. içinde kalır o. ölene kadar bir madalyon gibi asılı kalır boynunda...
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

bu insandan insana değişiyor ve bence cok basit bir ceza...
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

LUTHE o dediğim şeyi yapma büyüklük sende kalsın her zaman
        "İyilikle kötülük bir ol*maz. Sen, kötülüğü en güzel şekilde önle. O zaman aranızda düşmanlık olan kimse, sana sanki samimi bir dost gibi oluverir.
        way şimdi ben cok etkilendim bu sözünden dolayı..Ya esin halen iyilik kötülük diyorsun.İyiliğin büyük bir erdem gibi gösterilmesinin tek bir nedeni var oda düzenlerin bozulmaması içindir. Aslında her zaman kötüler kazanır.Ben hep kaybediyorum onun için. sevmiyorum iyi olmayı ama iyiyim. Bide tam nasihat veriyorsun helal olsun ne zaman bu nasihatlerden arınacaksın cok merak ediyorum. bu sıkıntılarım azaldı mı? hayır. halen soru havada asılı insan sıkıntılarından arınmak için ne yapmalı...konu devam ediyor...

Yorum

oooooffffffffffffffffffffffffffff kötü ol o zaman :tinysmile_shutup_t2
          Bir insanın iyi olabilemesi için sinirlerine hakim olması gerek aksi taktirde karşısındakine yanlızca negatif enerji vermekten başka hiç bi işe yaramaz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
            Bilmiyorum size sormak lazım, demekki kolay olmuyorki coğu hala bu sıkıntıları yaşıyor, ha şunuda söylim bu dediğin çoğu yönden zor , depresyon hali olduğu icin zor ikincisi depresyon halini artık coğu kişi farklılık olarak algılıyor ve cıkmak istemiyor,herkes gibiolmaktan korkuyor, bu yorumumada tepki glecek evet ama öyle. Yoksa bende isterim kişi bundan kurtulmak icin elinden geleni yapsın. Neyse kime laf anlattığımı bilmiyorum.
            zor geliyorsa şükretmezsin,olumlu düşünmezsin olur biter.ama iyileşme yolundaki olumlu gelişmeleri(mesela şu topluluğun içine girdim panik atak yaşamadım,şu ilaç iyi geldi v.b.) düşünmezsen nasıl iyileşilebilir.nasıl olsa depresyondayım diye hep üzüntülü,sıkıntılı durup iyileşmek adına biraz olumlu düşünmeye çalışmak zor geliyorsa buna diyecek bişeyim yok.kolay gelsin

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
            din gibi hassas konuları tartışmaya acık konuların icine koyuyorsunuz ki kişiler buna yorum yapamasın gercekten iyi bir taktik,her yorumunda bunlardan mevcut,neyin peşindesin
            o mesajı;şükretmenin,sadece kendinden zor durumdakileri düşünmek olmadığını ve olumlu gelişmeleri düşünmekde olduğunu anlatmak için yazdım.
            ve kendinden zor durumda olanları düşünmek konusundada örnek vermeye çalıştım ki insan ne olursa olsun kendinden daha zor durumda olanları görebilir diye.

kuşkuculuğun var galibada neye ve niye kuşku duyduğunu anlamadım?

ayrıca;

kime karşı ve niye taktik kullanayım ki?

her yorumumda bunlardan yok ama bazı mesajalrım senin gözüne fazla gelmiş ve anlaşılan seni rahatsız etmiş

ben birşeyin peşinde değilim ve herkesin bildiği şükretmeyi,olumlu düşünmeyi iyileşmemiz adına kullanabileceğimizi yazdım.sen burdan ne anladıysan yada ne gibi rahatsızlık duyduysan bilmiyorumda,sen neyin peşindesin?
            Yalnız biri iste; başkaları istenmeye değmiyor.
            Biri çağır; başkaları imdada gelmiyor.
            Biri talep et; başkaları lâyık değiller.
            Biri gör; başkalar her vakit görünmüyorlar, zevâl perdesinde saklanıyorlar.
            Biri bil; mârifetine yardım etmeyen başka bilmekler faydasızdır.
            Biri söyle; Ona âit olmayan sözler, mâlâyânî sayılabilir.

17.Söz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yağız View Post
              zor geliyorsa şükretmezsin,olumlu düşünmezsin olur biter.ama iyileşme yolundaki olumlu gelişmeleri(mesela şu topluluğun içine girdim panik atak yaşamadım,şu ilaç iyi geldi v.b.) düşünmezsen nasıl iyileşilebilir.nasıl olsa depresyondayım diye hep üzüntülü,sıkıntılı durup iyileşmek adına biraz olumlu düşünmeye çalışmak zor geliyorsa buna diyecek bişeyim yok.kolay gelsin

o mesajı;şükretmenin,sadece kendinden zor durumdakileri düşünmek olmadığını ve olumlu gelişmeleri düşünmekde olduğunu anlatmak için yazdım.
              ve kendinden zor durumda olanları düşünmek konusundada örnek vermeye çalıştım ki insan ne olursa olsun kendinden daha zor durumda olanları görebilir diye.

kuşkuculuğun var galibada neye ve niye kuşku duyduğunu anlamadım?

ayrıca;

kime karşı ve niye taktik kullanayım ki?

her yorumumda bunlardan yok ama bazı mesajalrım senin gözüne fazla gelmiş ve anlaşılan seni rahatsız etmiş

ben birşeyin peşinde değilim ve herkesin bildiği şükretmeyi,olumlu düşünmeyi iyileşmemiz adına kullanabileceğimizi yazdım.sen burdan ne anladıysan yada ne gibi rahatsızlık duyduysan bilmiyorumda,sen neyin peşindesin?
              Arkadaşım bu yazının kahramanı ben değilim illa cümlelerimin başına özne mi koymam gerekiyor, depresyonda olan birinin bu söylediklerini düşünüp uygulayabilmesi cok zordur diyorum, yani bu cümlemi alıp nasıl oluyorda istersen şükretmezsin istersen yapmazsın gibi yine hassas bir konudan vurmaya calışıyorsun işte taktik dediğim bu, seni hiç ama hiç ilgilendirmez inan bana sesli şükretmiyorumdur belki bağırmıyorumdur ben bunu da düşün.

Benim peşinde olduğum şey, senin bunu nasıl kullanabiliyor olduğun, bende demiştim ki depresyonda olan biri için bu cok zor evet ama yapabilirse ne ala ydı.
              Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

K.bakmayın yanlış başlığa mesaj atmışım**
                Last edited by pikachu; 16-02-2012, 12:44 PM.

Yorum

İşleniyor...
                X