Arkdaşlar benim terapi aldığım doktorun(psikiyatrist) devlet hastenesinde, kendisiyle o kadar iyi ilişkimiz vardıki haftada 3-4 görüştüğüm oluyordu, üstelik zaman sınırı yoktu 1 saat belki konuşuyorduk, ilaç takibini bile 2-3 günde yapıyordu, ve ben bir süreden sonra farkettimki hayatımda belkide ilk defa bir yere isteyerek gidiyodum. Belki benim üzerimde babamdan çok desteği vardır. Bana yardım olmak isteyen birini görmek beni çok etkiliyodu. Şuan bu doktorumun tayini çıktı ve beni herkesin parmakla göstericeği bir doktora yöneltti, bugün doktora gittim, yarım saat konuştuk, ilaçları sordu parasını aldı ve diğer randevuyu 1 ay sonrasına verdi. Açıkcası parmakla gösterilen doktor bumu dedim , konuşmak bile gelmedi iç.imden. Bunu yazmamın nedeni;
Ben ilk defa bu doktora gitseydin, düşüncelerim psikiyatrist hiçbirişe yaramaz, bizle ilgilenmyorlar şeklinde olurdu, ama eski doktorumu gördükten sonra şunu gördümki , gerçekten iyi doktorlar var, özellikle özele gitmeyin bence, hepsi para çarkının bir ürünü olmuşlar, devlet hastenelerinde sorununuzu çözeilirsiniz...
Ben ilk defa bu doktora gitseydin, düşüncelerim psikiyatrist hiçbirişe yaramaz, bizle ilgilenmyorlar şeklinde olurdu, ama eski doktorumu gördükten sonra şunu gördümki , gerçekten iyi doktorlar var, özellikle özele gitmeyin bence, hepsi para çarkının bir ürünü olmuşlar, devlet hastenelerinde sorununuzu çözeilirsiniz...
Yorum