Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sf yüzünden hiç sevgilisi olmamış olanlar var mı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
    vala benim çok sevgiilim oldu. Lisede ünv. Tede yanlız kaldığımı pek hatırlamam. Sfli olduğumu billmdiğimden. şu utangaçlığı aşmalıyım. Diye söylenirdim....
    o zaman sen sosyalfobik falan değilsin utangaçsın.

Yorum

yazılara bakıyorumda genel itibariyle sosyal fobili olmayan ve kendini fobik zanneden kişiler var heryerde. kendinizi sosyal fobiye vurmanıza gerek yok çünkü yazdıklarınızdan bu gayet net anlaşılıyor ve kendinizi hasta olarak tanımlamanıza da anlam veremiyorum. kendini fobik bir hasta göstermen ezikliğini örttüğüne inanıyorsan kendinizi tatmin etmeye devam edin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguz99 View Post
        ben 21 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı. aslında sf'yi beli bir ölçüde aştım, eskiye göre insanlarla daha kolay iletişim kurabiliyorum ama sevgili ilişkileri hala bana bir hayal gibi geliyor.
        öncelikle geçmiş olsun.sosyal fobiden bahsediyorsun sanırım.bana da hayal gibi geliyordu.bir kızın elini tutmak bişeyler yaşamak.ama zamanla herşey rayına oturuyo.ilk başta telefonda başla alıştır kendini sonra yüzyüze daha etkili oluırsun .zamanla bir iki derken alışırsın
        Aşk başlamadan güzel,
        Kalplerde heyecan
        Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
        Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
        Başkaları görmesin diye çabalayış,
        Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
        Aşk başlamadan güzel....

Yorum

herşey sevgılı dıgıl ama ınsan yıne yanında sevıcegı bırını ıster bende böyle düşünüyorum ama sevgılıyıde takıntı yapmıyorum o kadar yasadııgım kadarı şimdilik yetıyo olcagı varsa olur
          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

- SOSYAL FOBİ - YARDIMLAŞMA GRUBU

: : AMAÇ : : Sosyal Fobi sorunu yaşayan insanların bir araya gelmesi, deneyim ve sorunlarını paylaşmalarını sağlamak, çözümler üretmek birbirimize yardımcı olmak.

Kendi yalnızlığınızı büyütmeyin, birbirimize destek olalım. Yaşadıklarımızı, kattettiğimiz yolları, kırgınlıklarımızı, korkularımızı, hayattan ne beklediğimizi ve Sosyal Fobi'nin üstesinden nasıl gelebileceğimizi tartışalım.
            Burası herşeyi paylaşabileceğiniz bir ortam, siz de birşeyler yazarak bir adım atabilirsiniz. İşe yaradığını göreceksiniz.

Grubumuz : http://www.facebook.com/groups/ozgurhayat/ Sohbetler burada yapılmaktadır..

Sayfamız : http://www.facebook.com/sosyalfobiyeson

Yorum

İşleniyor...
            X