Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi Okuyun Siz Karar Verin.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bi Okuyun Siz Karar Verin.

Merhaba.
    ßende bir işi ilk yapacağım zaman
    Bir sınav
    bir buluşma
    İlk yapacağım bir işi yaparken
    Aşırı heyecanlanınca
    Kız Arkadaşlarla buluşmalarda( genelde gidemiyorum )
    MİDEM BULANIYOR.
    Sınav sabahları böyle durumlarda.
    Kafama birşeyi çok takıyorum.Mideme vuruyor sıkıntılarım.Remeron ve Secita kullanıyorum.Benim hastalığımın Adı nedir?
    Ne yapayım Kafayı bozmak üzereyim.
    .Bir İşe alışınca kesinlikle bulanmıyor.Ama alışana kadar Öldürüyor beni midem.
    Bir işi yapmadan önce atıyorum arabayla bir yere gidecem ilk veya nadir gittiğmi bir yerse kafamda gideceğim nasıl gideceğim felan böyle şeylerin hayalini kuruyorum.Nasıl bir kişiliğim ben. ?

Bende össye hazırlanırken nerdyse her sabah midem bulanırdı, servisi beklerken kustuğumu biliyorum. Benim durumum stres ve gidiceğin yere gitmek istemememden kaynaklanıyordu.. Sınav bitti ,benim kusmalarda bitti..
    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

aşırı stress nefes egersizleri yapmalısın http://www.psikoloji.gen.tr/entry.php?209-Nefesin-önemi yoksa muhtemel bir kafa rahatsızlığına yakalanman kolaylaşır.

KuzuZade
      Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
      BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
      Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
        aşırı stress nefes egersizleri yapmalısın http://www.psikoloji.gen.tr/entry.php?209-Nefesin-önemi yoksa muhtemel bir kafa rahatsızlığına yakalanman kolaylaşır.
        Saolun görüşleriniz için ama tam etki etmiyor bende

Yorum

İşleniyor...
        X