Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yüz Kızarması

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yüz Kızarması

Mrb arkadaşlar benim yüzüm olur olmadık kızarıyo, artık aynalara bakamıyorum ) bunu en aza indirmek için bildiginiz bi yöntem ilaç falan varmı ?

fondoten kullan....

Yorum

çözüm değil pul pul oluyo faydası olmuyo onunda :d

Yorum

yaz geldi çukurovada bir iki ay tarlada çalış yüzünün kıvamını alacak bütün vücudun ters bir durum kalmayacaktır umuyorum

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

daha beter olmasın

Yorum

Kızarsın,ne olacak?
            Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sahalp View Post
              daha beter olmasın
              cıks bişey olmaz

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

Ahahaha aynı şey bende de var ama her zaman değil, utandığım da, bi şeye kızdığımda falan kıpkırmızı oluyorum sadece Ama yüz kızarması kötü bi şey değil ki hiç takmamıştım şuana kadar. o.O ^^
                ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View Post
                  Ahahaha aynı şey bende de var ama her zaman değil, utandığım da, bi şeye kızdığımda falan kıpkırmızı oluyorum sadece Ama yüz kızarması kötü bi şey değil ki hiç takmamıştım şuana kadar. o.O ^^
                  sende adanaya gel dükkanın önüne arada bir şezlongum var onu atıyorum sana da hizmet etmekten gurur duyacaktır

KuzuZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sahalp View Post
                    Mrb arkadaşlar benim yüzüm olur olmadık kızarıyo, artık aynalara bakamıyorum ) bunu en aza indirmek için bildiginiz bi yöntem ilaç falan varmı ?
                    Tek başına iken mi daha çok yüzün kızarıyor , yoksa arkadaş gruplarının içinde iken , cafe , lokanta , avm , insanların bulunduğu açık alanlardamı daha çok yüzün kızarıyor ?

İki sebebi vardır.
                    1. Fiziksel yüzün ile ilgili sebebler ( Bunu cildiye uzmanlarının incelemesi gerekir )
                    2. Kendi kişisel hayata ve insanlara bakış açın , geçmişte yaşadıkların, odaklandığın konular , yeteneklerin , kişisel sorumluluk alabilme becerilerin ile ilgili sorunlar.
                    İlaç ile geçici çözümler için ise sitoplaram grubu ilaçlardan veya Propranolol ( Dideral ) kullanılması genelde tavsiye edilir.
                    İlaç kısımını ise bir psikiyatr ile görüşmeden alman tavsiye edilmez.

Ayrıca bir miktar yüz kızarması her daim iyidir. Her insanda aşırı olmamak kaydı ile bazı durumlarda olması gereken doğal bir durumdur. Asıl o kadar suç işledikleri halde , utanmaları gerekirken hiç yüzü kızarmayanları toplumun eleştirmesi gerekir.
                    Last edited by imparator; 09-04-2012, 09:54 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: imparator View Post
                      Tek başına iken mi daha çok yüzün kızarıyor , yoksa arkadaş gruplarının içinde iken , cafe , lokanta , avm , insanların bulunduğu açık alanlardamı daha çok yüzün kızarıyor ?

İki sebebi vardır.
                      1. Fiziksel yüzün ile ilgili sebebler ( Bunu cildiye uzmanlarının incelemesi gerekir )
                      2. Kendi kişisel hayata ve insanlara bakış açın , geçmişte yaşadıkların, odaklandığın konular , yeteneklerin , kişisel sorumluluk alabilme becerilerin ile ilgili sorunlar.
                      İlaç ile geçici çözümler için ise sitoplaram grubu ilaçlardan veya Propranolol ( Dideral ) kullanılması genelde tavsiye edilir.
                      İlaç kısımını ise bir psikiyatr ile görüşmeden alman tavsiye edilmez.

Ayrıca bir miktar yüz kızarması her daim iyidir. Her insanda aşırı olmamak kaydı ile bazı durumlarda olması gereken doğal bir durumdur. Asıl o kadar suç işledikleri halde , utanmaları gerekirken hiç yüzü kızarmayanları toplumun eleştirmesi gerekir.
                      benimki aşırı kızarıyo işte , en çokta topluluk içinde kızarıyorum

Yorum

bunun bir tedavisi yok sahalp, bununla yaşamayı öğrenmen gerek,gerçekten bir tedavisi yok, maalesef
                        GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

Saçma olucak belki ama ben Grey's Anatomy dizisinde bu tarz bişey görmüştüm kız duygularını hiç bir zaman saklayamıyordu.Kızdığında,birinden hoşlandığında vs vs bayağı kızarıyordu.Bunun üzerine felç riskli bir ameliyat oldu düzeldi.Tıp dizisidir kendisi uydurma olmaz heralde? söylemek istedim ...
                          Bazen yüzgeçlerimi hissettim, bazen kanatlarımı.Derinlerin adamı,gökyüzünün umudu. Yinede hissedebiliyorum ayaklarımı...

Yorum

Maybelline affinitone foundation öneririm

Yorum

bunu ilaçlarla denemen anlık olucaktır. demek istediğim defalık ilacı aldın hop düzeldin etki gitti yine aynı şey. bunu denemek yerine kendin bir çözüm bulmalısın. ozellıkle bunun olduğu biri varsa kendine onun karşısında güven vermelisin daha sonra yine bunu genellemelisin bu sefer herşeyin karşısında güven vermelisin.

Yorum

İşleniyor...
                              X