Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Ahahaha aynı şey bende de var ama her zaman değil, utandığım da, bi şeye kızdığımda falan kıpkırmızı oluyorum sadece Ama yüz kızarması kötü bi şey değil ki hiç takmamıştım şuana kadar. o.O ^^
''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''
Ahahaha aynı şey bende de var ama her zaman değil, utandığım da, bi şeye kızdığımda falan kıpkırmızı oluyorum sadece Ama yüz kızarması kötü bi şey değil ki hiç takmamıştım şuana kadar. o.O ^^
sende adanaya gel dükkanın önüne arada bir şezlongum var onu atıyorum sana da hizmet etmekten gurur duyacaktır
KuzuZade
Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Mrb arkadaşlar benim yüzüm olur olmadık kızarıyo, artık aynalara bakamıyorum ) bunu en aza indirmek için bildiginiz bi yöntem ilaç falan varmı ?
Tek başına iken mi daha çok yüzün kızarıyor , yoksa arkadaş gruplarının içinde iken , cafe , lokanta , avm , insanların bulunduğu açık alanlardamı daha çok yüzün kızarıyor ?
İki sebebi vardır.
1. Fiziksel yüzün ile ilgili sebebler ( Bunu cildiye uzmanlarının incelemesi gerekir )
2. Kendi kişisel hayata ve insanlara bakış açın , geçmişte yaşadıkların, odaklandığın konular , yeteneklerin , kişisel sorumluluk alabilme becerilerin ile ilgili sorunlar.
İlaç ile geçici çözümler için ise sitoplaram grubu ilaçlardan veya Propranolol ( Dideral ) kullanılması genelde tavsiye edilir.
İlaç kısımını ise bir psikiyatr ile görüşmeden alman tavsiye edilmez.
Ayrıca bir miktar yüz kızarması her daim iyidir. Her insanda aşırı olmamak kaydı ile bazı durumlarda olması gereken doğal bir durumdur. Asıl o kadar suç işledikleri halde , utanmaları gerekirken hiç yüzü kızarmayanları toplumun eleştirmesi gerekir.
Tek başına iken mi daha çok yüzün kızarıyor , yoksa arkadaş gruplarının içinde iken , cafe , lokanta , avm , insanların bulunduğu açık alanlardamı daha çok yüzün kızarıyor ?
İki sebebi vardır.
1. Fiziksel yüzün ile ilgili sebebler ( Bunu cildiye uzmanlarının incelemesi gerekir )
2. Kendi kişisel hayata ve insanlara bakış açın , geçmişte yaşadıkların, odaklandığın konular , yeteneklerin , kişisel sorumluluk alabilme becerilerin ile ilgili sorunlar.
İlaç ile geçici çözümler için ise sitoplaram grubu ilaçlardan veya Propranolol ( Dideral ) kullanılması genelde tavsiye edilir.
İlaç kısımını ise bir psikiyatr ile görüşmeden alman tavsiye edilmez.
Ayrıca bir miktar yüz kızarması her daim iyidir. Her insanda aşırı olmamak kaydı ile bazı durumlarda olması gereken doğal bir durumdur. Asıl o kadar suç işledikleri halde , utanmaları gerekirken hiç yüzü kızarmayanları toplumun eleştirmesi gerekir.
benimki aşırı kızarıyo işte , en çokta topluluk içinde kızarıyorum
Saçma olucak belki ama ben Grey's Anatomy dizisinde bu tarz bişey görmüştüm kız duygularını hiç bir zaman saklayamıyordu.Kızdığında,birinden hoşlandığında vs vs bayağı kızarıyordu.Bunun üzerine felç riskli bir ameliyat oldu düzeldi.Tıp dizisidir kendisi uydurma olmaz heralde? söylemek istedim ...
Bazen yüzgeçlerimi hissettim, bazen kanatlarımı.Derinlerin adamı,gökyüzünün umudu. Yinede hissedebiliyorum ayaklarımı...
bunu ilaçlarla denemen anlık olucaktır. demek istediğim defalık ilacı aldın hop düzeldin etki gitti yine aynı şey. bunu denemek yerine kendin bir çözüm bulmalısın. ozellıkle bunun olduğu biri varsa kendine onun karşısında güven vermelisin daha sonra yine bunu genellemelisin bu sefer herşeyin karşısında güven vermelisin.
Yorum