Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç Konuşmalar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İç Konuşmalar

Bende çok iç konuşma ve iç kavga oluyor. Bunlar hangi hastalıktan dolayı olabilir?

ilgi çekmek için yazmıyorum.. :S

Yorum

hmm eğer ilgi çekmek için yazdıysan egon acıkmış diyecektim bende...
      Neyse,
      Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
        hmm eğer ilgi çekmek için yazdıysan egon acıkmış diyecektim bende...
        Neyse,
        soruma cevap vermicekmisin?

Yorum

sizden cevap bekliyorum ama yazmıyosunuz.. :S

Yorum

)) bende de oluyor o ama ne hastalığıdır bilmem evet belki iyi yanımız ile kötü yanımız savaşıyor...
            İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

iç konuşmalar herkeste olur, ama iç kavga derken ne demek istedin?
              iyi yanın ve kötü yanının savaşması mı?bende bu var,
              ne hastalığı olduğunu merak edenler +1 oldu benle birlikte,
              cevap istiyoruz!..
              İnsanın kendi çabasından başka bir şeyi yoktur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: abuzettin
                :S ne demek? üzgünüm manasında mı yoksa anlamsız mı ? sorunun cevabını bilmiyorum ama adı üzerinde kendi iç sesin yani içindeki iyi ve kötü olabilir, ya da muhalif ve muhafazakar tarafların olabilir, yani korkacak bişey olduğunu sanmıyorum
                :S : üzgün, biraz morali bozuk falan anlamında.

Bu iç konuşma olayı herkeste olan bi şey, egonun da olduğu gibi. Yani bunun bi hastalıktan dolayı olacağını düşünmüyorum..
                ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

mustafanın durumu içe dönük saldırganlık ... devamlı surette kendini suçlayıcı kendini aşağılayıcı vb. durumlar yaşaması gibi ileri de kendine zarar verme durumlarıda olabilir ne kadar bunları mustafaya defalarca söylesekte tedavi olmamakta ısrarcı ... bipolar olabilrsin

KuzuZade
                  Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                  BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                  Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İşleniyor...
                  X