Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sosyal Fobiye bir çözüm buldum

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Bence sf'yi yenmenin en güzel yolu, ödüllerdir. Burada sanırım çoğu sf'li birbirini tanıyor. Aynı şehirde olan sf'liler, kendi aralarında bir buluşma yapıp, birbirlerini destekleyebilir. Atıyorum 5 sfli arkadaş arasında anlaşıp, kendilerine birer kamera edinebilir. Edindikleri kameralarla birlikte 1 hafta boyunca kayda başlayıp aralarında ''en çok dışarda dolaşana, yabancı insanlarla konuşana, bir aktivite yapana'' önceden kesinleştirdikleri bir ödül verilebilir. Yani sosyalleşmenin yavaş yavaş önüne adım atmanın en kolay yolu budur diye düşünüyorum. Yani bi düşünsenize? Bir amaç doğrultusunda, kendinizi geliştirdiğinizin farkına varıyor ve utangaçlıklarınızı yeniyorsunuz. Şahsen Bill amca gibi olsaydım, sf'liler için bir turnuva düzenler; 1 ay boyunca en çok gezeni, çılgınlıklar yapanı, halk otobüsü durağa tam yaklaştığı sırada, osurup ve ben yaptım diye bağırıp kaçanı 1 milyon $ ile ödüllendirirdim. :tinysmile_hmm_t:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gunsnroses View Post
      Ben BİM poşetiyle geziyorum
      Le poşet....

let me go

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
        yuhhh diyorum sana, herşey iyide çıtayı düşür biraz, sf li, konuşmaya bişle cesaret edemezken, sen neler diyorsun, hadi yaptı diyelim;kalkıp biri bir laf dicek, bizim kahramanımızın zoruna gidecek
        O miktar lafın gelişiydi. Ucunda iyi bir ödül olduktan sonra, insan rezil olmayı bile göze alır. Şurada bir multimiyoner, bunları yapana 1 milyon $ vericem dese, sen insanların senin hakkında ne düşündüklerine mi bakarsın, yoksa büyük ödülü kazanmaya mı? Yani akıl var mantık var. Kadınlarda altın günü gibi birşey var, birbirlerine para verirler ve o verdikleri paraları zamanla geri alırlar. Şurada 10 sf li arkadaş toplansa, ortaya 100 kağıt koysa, 1000 lira para yapar. Günümüz şartlarında çok iyi miktar ki, durumu olmayanlar için bu miktar çok değerlidir. Bu yüzden ilk başta, durumu olmayanlar sf'likten kurtulur. Sırasıylada önce hırs yapanlar kurtulur, yavaş yavaş bu sorun ortadan kalkar. Hem verdiğiniz paraları geri alırsınız, hemde bu sf'likten kurtulursunuz.

Yorum

SFliyi halka açık ulu orta yerde dövmek lazım elekto şok kadar etkili bir yöntem olacağı kesin

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
            dört tane kötü espri.
            Benimkini unutmuşsun jhgfdsdfs

Ama cidden şapkayla ne alaka ki? o.O
            ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

iki tane daha kötü espri. dokuz etti.

kötü espri degildi seninki. sapka cıkarıyorum demek normal sınırlarda bir mesaj. bu mesajı yazan kisi espri yapmak için kendini kasmamıştır. o yuzden kotu espri olarak almadım.

kotu esprileri saymamın nedeni, bu sflilerin sapka takayım sfyi yeneyim diye dusuneceklerine mizahi anlayıslarını guclendirmeleri gerektigini gostermektir. boylece sflerine karsı daha iyi bir şey yapmıs olacaklardır.
              her espirimin altında bir gerçeklik yatar ...

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

dört tane kötü espri.
                Konu saçmalıktan ibaret olunca haliyle espiriler de pek iç açıcı değil

Yorum

Şapka iyi fikir.
                  Aklının başında olmadığıda anlaşılmaz.
                  Sıyırdınız.
                  O kdr yorum o kdr zman boşa gtti.
                  Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vinterriket View Post
                    Bence sosyalfobik arkadaşlar şapka takmalı dalga geçmiyorum.
                    Şapka, utangaçlığı bir nebze alır ve insan içine daha rahat çıkabilirsiniz.
                    bravaa tebrikler! senden sonraki sosyalfobik arkadaşlar sana minnettar kalacak. yihhu!
                    Öldür beni
                    Öldür seni yaratan
                    çocuğu.
                    Öldür baştan çıkarıcı
                    şehvet senatörünü
                    bu topraklara getiren seni.

Yorum

İşleniyor...
                    X