Bence sf'yi yenmenin en güzel yolu, ödüllerdir. Burada sanırım çoğu sf'li birbirini tanıyor. Aynı şehirde olan sf'liler, kendi aralarında bir buluşma yapıp, birbirlerini destekleyebilir. Atıyorum 5 sfli arkadaş arasında anlaşıp, kendilerine birer kamera edinebilir. Edindikleri kameralarla birlikte 1 hafta boyunca kayda başlayıp aralarında ''en çok dışarda dolaşana, yabancı insanlarla konuşana, bir aktivite yapana'' önceden kesinleştirdikleri bir ödül verilebilir. Yani sosyalleşmenin yavaş yavaş önüne adım atmanın en kolay yolu budur diye düşünüyorum. Yani bi düşünsenize? Bir amaç doğrultusunda, kendinizi geliştirdiğinizin farkına varıyor ve utangaçlıklarınızı yeniyorsunuz. Şahsen Bill amca gibi olsaydım, sf'liler için bir turnuva düzenler; 1 ay boyunca en çok gezeni, çılgınlıklar yapanı, halk otobüsü durağa tam yaklaştığı sırada, osurup ve ben yaptım diye bağırıp kaçanı 1 milyon $ ile ödüllendirirdim. :tinysmile_hmm_t:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal Fobiye bir çözüm buldum
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24yuhhh diyorum sana, herşey iyide çıtayı düşür biraz, sf li, konuşmaya bişle cesaret edemezken, sen neler diyorsun, hadi yaptı diyelim;kalkıp biri bir laf dicek, bizim kahramanımızın zoruna gidecek
Yorum
-
SFliyi halka açık ulu orta yerde dövmek lazım elekto şok kadar etkili bir yöntem olacağı kesin
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: asalsayıiki tane daha kötü espri. dokuz etti.
kötü espri degildi seninki. sapka cıkarıyorum demek normal sınırlarda bir mesaj. bu mesajı yazan kisi espri yapmak için kendini kasmamıştır. o yuzden kotu espri olarak almadım.
kotu esprileri saymamın nedeni, bu sflilerin sapka takayım sfyi yeneyim diye dusuneceklerine mizahi anlayıslarını guclendirmeleri gerektigini gostermektir. boylece sflerine karsı daha iyi bir şey yapmıs olacaklardır.
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Vinterriket View PostBence sosyalfobik arkadaşlar şapka takmalı dalga geçmiyorum.
Şapka, utangaçlığı bir nebze alır ve insan içine daha rahat çıkabilirsiniz.Öldür beni
Öldür seni yaratan
çocuğu.
Öldür baştan çıkarıcı
şehvet senatörünü
bu topraklara getiren seni.
Yorum
Yorum