Duyuru

Collapse
No announcement yet.

milletimi sevmiyorum

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• milletimi sevmiyorum

Biliyorum çoğu kişi ya sev ya terket zihniyetindedir ama bende türk olmama rağmen milletimi sevmiyorum.Türk geleneklerini,müziğini vs sevmiyorum.Vatana ihanet noktasında değil kesinlikle o ayrı bir konu ama ne bileyim mesela evlenecek olsam bir yabancıyla falan evlenmeyi düşünürüm...
    "All those moments will be lost in time, like tears in rain."

özeleştiri yapmalısın sen kendini sevmiyorsun daha doğrusu kişilkle alakalı sorunların var...

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

ben londradayım burda 150 milletten insan tanıdım, inan insanın her cinsi aynı. müzik konusunda haklı olabilirsin ama ajdar gibi tipler burdada var merak etme. bunlar boş işler. ingiliz bir kızla evlenmek 15 yaşından beri düzinelerce erkekle birlikte olmuş, sokaklarda içip dağıtan, hiçbir kadınsı özelliği bulunmayan bir kızla evlenmektir mesela. düzgün ingiliz görmedim ben burda, hintliler bile daha aklıbaşında anasınısatym.
      Innocence proves nothing.

Yorum

yani bizim Türk kızlarını öp başına koy

Yorum

hayır arkadaş sıkılmış olabilir bir kötü olay yaşamıştır kaderi öyledir bende sevmiyom ne olicekmiş ya sev ya terket alla alla paramı var isteyen herseyi sever isteyen sevmez konuyu açan arkadaşa kalmış konuyu açan arkadaş afferin iyi yoldasın amerika başkanı barrack obama türklere hayvan gibiler demişti örneğin ricip ividik

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
            özeleştiri yapmalısın sen kendini sevmiyorsun daha doğrusu kişilkle alakalı sorunların var...
            Katılıyorum, Türkler önce kendilerni sevmiyor,kendilerine karşı bayağı tepkililer..

Ve beyzade acaip karizmatik görünüyorsun : ))))))
            Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yasi View Post
              Katılıyorum, Türkler önce kendilerni sevmiyor,kendilerine karşı bayağı tepkililer..

Ve beyzade acaip karizmatik görünüyorsun : ))))))
              o kadar da söyledim fotocuya dişlerim gözükmesin ama pozu yakalayamamış avanak teşekkür ederim iltifatın için yasi

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                beyZade ben yasiye katılmıyorum, böle yanakları çok al al, sonra kaşlarının arası alınmış gibi, çilleri de var, keçi sakalı o bıyıklarla hiç olmamış, yani suratı çilli bir palabıyık çok komik ayrıca..ünlü muhafazakar modacıyı anımsattı bana..
                psikolojim sıfırın altında 8 dereceye düştü :36: gerçekçi yaklaşımın için teşekkür ederim ama ünlü muhafazakar modacıya benzediğim hiç aklıma gelmemişti

KuzuZade

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                  psikolojim sıfırın altında 8 dereceye düştü :36: gerçekçi yaklaşımın için teşekkür ederim ama ünlü muhafazakar modacıya benzediğim hiç aklıma gelmemişti
                  sussss banlar!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
                    beyZade ben yasiye katılmıyorum, böle yanakları çok al al, sonra kaşlarının arası alınmış gibi, çilleri de var, keçi sakalı o bıyıklarla hiç olmamış, yani suratı çilli bir palabıyık çok komik ayrıca..ünlü muhafazakar modacıyı anımsattı bana..
                    Bir bayan olsam idealimdeki erkek kesnlikle buydu.
                    Hayli erkeksi : ))
                    O çillerde ayrıca masumluğun göstergesi hahhahaa : ))))
                    Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Çok uç noktalarda yaşayıp yenilik arıyorsanız elbetteki bu milleti sevmezsiniz. Türk halkının örfü,adeti, namus kavramı,müziği,yaşayış tarzı bana göre asla diğer milletlere değişilmez.
                      Yurt dışında bir tane adam gibi adam göremedim. Geneli robot gibi mekanik ruhsuz... Evlilik konusuna gelince tanıdıklarımdan yabancı kişilerle evlilik yapanlarda oldu.
                      Evin bir kadını,annesinden ziyade üstün körü yaşayan tiplerdi. Müziğimize gelince o kadar güzel sanatını icra eden devasa sesli sanatçılarımız varki, herkesin zevkine hitap etmek zorunda olmasalarda yurt dışında dinlenen birçok sanatçıdan daha normal davranan sanatını daha güzel icra eden aldığı paraları sonuna kadar hak eden değerler.Siz gibi düşünceleri görmek farklı görüş olsada milletine bu denli yaklaşan zihniyetleri kınıyorum. Umarım birgün istediğiniz yaşamı yaşar sonunda vatanım diye inlemezsiniz.
                      Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

sev yada sevme fark etmez hayatını yaşa keyfine bak ben şahsen düşüncene saygı duyuyuorum....

ama bence sevilmez yanı katlanılabilir kılan sevilir yanıdır...
                        güzel bakan güzel görür
                        gözel gören güzel yaşar
                        güzel yaşayan hayatından zevk alır..
                        İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

Bende çok sevmiyorum, genellikle avrupalılar daa rahat ve kaprsissiz oluyor, evlenme konusu farklı tabiki ama millet olarak daha yaşanılabilir yerler genel olrak bence...
                          3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

türk milletinin kanında öküzlük var ama bunu kabul etmelisiniz.

Yorum

Türk, asillerin asilidir. Yapma olmayan, gösterişi bulunmayan bu pek yüksek asalet ona, tabiatın hediyesidir. PİERRE LOTİ

* Türkler bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır. LA MARTİNE
                              ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

İşleniyor...
                              X