Duyuru

Collapse
No announcement yet.

milletimi sevmiyorum

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Kanına İsyan Etme Küçüğüm, Gün Olur Genlerin Hesap Sorar Senden

Kültürü sevmeyebilirsin,müziği sevmiyebilirsin ama milletini sevmiyorsan ben bir çare bulamam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakanxy View Post
      Biliyorum çoğu kişi ya sev ya terket zihniyetindedir ama bende türk olmama rağmen milletimi sevmiyorum.Türk geleneklerini,müziğini vs sevmiyorum.Vatana ihanet noktasında değil kesinlikle o ayrı bir konu ama ne bileyim mesela evlenecek olsam bir yabancıyla falan evlenmeyi düşünürüm...
      len vatan haini gibi konuşmuşun o nasıl laf öyle..batılılar bize hayran sen onlara
      Leyla ile mecnun,,
      Kerem ile Aslı,,
      Ferhat ile Şirin..

Benimle kim ALLAH'ım,,
      ...Benimle kim?? )

Yorum

Tamam yani belki ülkenizdeki insanlar sizin kafanıza göre olmayabilir tamam bizim ülkede çok değişik gruplardan insanlar olabir ama milletimi sevmiyorum diye toptan herkesi gömmüşünüz. Bu kadar yapmayın insanlarımız arasında gayet iyi insanlarda vardır.
        Last edited by joseraul; 26-04-2012, 11:33 PM.
        I'm fine. I'm just not happy.
        G.House

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakanxy View Post
          Biliyorum çoğu kişi ya sev ya terket zihniyetindedir ama bende türk olmama rağmen milletimi sevmiyorum.Türk geleneklerini,müziğini vs sevmiyorum.Vatana ihanet noktasında değil kesinlikle o ayrı bir konu ama ne bileyim mesela evlenecek olsam bir yabancıyla falan evlenmeyi düşünürüm...
          bu ülkede herkes Türk geleneklerine göre yaşamıyor. daha fazla çevre edin.
          Öldür beni
          Öldür seni yaratan
          çocuğu.
          Öldür baştan çıkarıcı
          şehvet senatörünü
          bu topraklara getiren seni.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: koc_burcu
            Türk büyük harfle yazılır ilkokulu da mı gitmediniz?
            milletimi sevmiyorum başlığıyla bu cümle aslında hafiften çelişiyor.
            Öldür beni
            Öldür seni yaratan
            çocuğu.
            Öldür baştan çıkarıcı
            şehvet senatörünü
            bu topraklara getiren seni.

Yorum

İşleniyor...
            X