Çevreme bakıyorum da herkes kendini rahat bir şekilde ifade ediyor, kendilerini o kadar değerli hissettiriyorlar ki.. Aslında içlerinde ne fesatlıklar olanlar var, ancak rol yapmayı çok iyi becerebildikleri için kendilerini sevdirebilmeyi başarıyorlar. Bence sf'li insanlar, diğerlerine nazaran daha iyi, dürüst, merhametli insanlar. Tek eksiğimiz kendimizi toplum içinde belli edememek, gösterememek. Sırf bu yüzden de sinsi, duygusuz, içten pazarlıklı damgası yiyoruz. Bide en büyük sorunumuz başkalarının düşüncelerini fazla öneme almak. Onları çok düşündüğümüz için onların da bizi öneme aldıklarını sanıyoruz, aslında kimsenin umrunda değiliz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba forumda yeniyim
Collapse
X
-
hoşgeldin açelya biz SFliler mübarek insanlarızsen bakma çevrendekilere ...
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Sf nin temeli bence ozguven eksikligi.bu yuzden baskalarin dusuncelerine cok deger veriyorlar onlari onemsiyorlar.cunku herhangibirinden gelecek elestiri Sflileri cok rahat yipratiyor.yani demek istedigim su sflilerin baskalarina onem vermesindeki neden yine kendilerine verdikleri onem.bu yuzden diger insanlardan cok farkli da dusunmuyorlar yani biz daha iyiyiz,daha dusunceliyiz ayaklarina yatmasinlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mhcomplex View PostSf nin temeli bence ozguven eksikligi.bu yuzden baskalarin dusuncelerine cok deger veriyorlar onlari onemsiyorlar.cunku herhangibirinden gelecek elestiri Sflileri cok rahat yipratiyor.yani demek istedigim su sflilerin baskalarina onem vermesindeki neden yine kendilerine verdikleri onem.bu yuzden diger insanlardan cok farkli da dusunmuyorlar yani biz daha iyiyiz,daha dusunceliyiz ayaklarina yatmasinlar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: acelya_ View PostDaha iyiyiz düşünceliyiz ayaklarına yatan yok içinde nice fesatlıklar olup da kendini çok iyi gösteren, iyi rol yapanlardan bahsediyorum. Ayrıca bir sf linin neler çektiğini sf li olmadan bilemezsiniz. Size şöyle böyle ayaklarına yatmasınlar demek kolay geliyor tabii ki.Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
-
peki açelya hanım özür dilerim. farkında olmadan sert bir üslup kullanmış olabilirim. sonuçta psikoloji bir matematik kadar kesin sonuçlar içermez ve dediğim gibi bu benim yorumum.bu arada lise yıllarımda sfli olduğumu da belirtmeliyim ve benim başkalarını düşünmemdeki tek neden onlara kendimi kabul ettirmek istememdi.yani onlar beni iyi,güzel bilsinler beni içlerine kabul etsinler.hatta bunu o kadar abartırdım ki kiminle ne konuştuğumu eve geldiğim vakit en ince ayrıntısına kadar hatırlar acaba yanlış anlamış mıdır diye defalarca düşünür kendimi yerdim.çünkü kabul edilmek istiyordum kendimi anlamsız derecede yetersiz görüyordum.kendimin ne kadar iyi başkalarının ne kadar kırıcı olduğunu düşünüyordum.ama artık öyle düşünmüyorum.bir insan için en korkunç şey toplum tarafından dışlanmaktır,hiç kimse tarafından aranmamaktır.ve tüm ahlaki davranışlarımızın temelinde bu korkunun yattığına inanıyorum.yalnız kalmak korkusu.çünkü insan tek başına bir hiçtir.çok sevdiğimiz insanları bile kendimiz için seviyoruz çünkü onlar olmadan kendimizi değersiz hissediyoruz.
Yorum
-
Hoş geldinizYoruldum, patron.
Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
Anlıyor musun?
Yeşil Yol
Psikoloji
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: acelya_ View PostÇevreme bakıyorum da herkes kendini rahat bir şekilde ifade ediyor, kendilerini o kadar değerli hissettiriyorlar ki.. Aslında içlerinde ne fesatlıklar olanlar var, ancak rol yapmayı çok iyi becerebildikleri için kendilerini sevdirebilmeyi başarıyorlar. Bence sf'li insanlar, diğerlerine nazaran daha iyi, dürüst, merhametli insanlar. Tek eksiğimiz kendimizi toplum içinde belli edememek, gösterememek. Sırf bu yüzden de sinsi, duygusuz, içten pazarlıklı damgası yiyoruz. Bide en büyük sorunumuz başkalarının düşüncelerini fazla öneme almak. Onları çok düşündüğümüz için onların da bizi öneme aldıklarını sanıyoruz, aslında kimsenin umrunda değiliz.
forumda yeni oldugunuz için bilmesssiniz sizin gibi şikayetleri sık sık dile getiren bir sürü arkadaş var burda yakında kanka olursunuz...iyi forumlar...
Yorum
Yorum