Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba forumda yeniyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhaba forumda yeniyim

Çevreme bakıyorum da herkes kendini rahat bir şekilde ifade ediyor, kendilerini o kadar değerli hissettiriyorlar ki.. Aslında içlerinde ne fesatlıklar olanlar var, ancak rol yapmayı çok iyi becerebildikleri için kendilerini sevdirebilmeyi başarıyorlar. Bence sf'li insanlar, diğerlerine nazaran daha iyi, dürüst, merhametli insanlar. Tek eksiğimiz kendimizi toplum içinde belli edememek, gösterememek. Sırf bu yüzden de sinsi, duygusuz, içten pazarlıklı damgası yiyoruz. Bide en büyük sorunumuz başkalarının düşüncelerini fazla öneme almak. Onları çok düşündüğümüz için onların da bizi öneme aldıklarını sanıyoruz, aslında kimsenin umrunda değiliz.

Hoş geldin öncelikle. Burada senin durumunda olan başka arkadaşlar da var. Kimisi sf'yi atlatmış, kimisi de atlatmak yolunda emin adımlarla ilerliyor. Forum sana iyi gelecektir. Burada duygu ve düşüncelerini rahatlıkla anlatabilirsin. Seni önemseyen kişiler mutlaka vardır.. :67:

Yorum

hoşgeldin

Yorum

teşekkürler hoşbulduk

Yorum

hoşgeldin açelya biz SFliler mübarek insanlarız sen bakma çevrendekilere ...

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

hosgeldın evet ınsanların bitmez tükenmez isteklerı var bunu içinde iyi insanları kullanılıyo ne yazıkkı böyle oluncada iyi insanalr inciniyo
            Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
            sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Sf nin temeli bence ozguven eksikligi.bu yuzden baskalarin dusuncelerine cok deger veriyorlar onlari onemsiyorlar.cunku herhangibirinden gelecek elestiri Sflileri cok rahat yipratiyor.yani demek istedigim su sflilerin baskalarina onem vermesindeki neden yine kendilerine verdikleri onem.bu yuzden diger insanlardan cok farkli da dusunmuyorlar yani biz daha iyiyiz,daha dusunceliyiz ayaklarina yatmasinlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhcomplex View Post
                Sf nin temeli bence ozguven eksikligi.bu yuzden baskalarin dusuncelerine cok deger veriyorlar onlari onemsiyorlar.cunku herhangibirinden gelecek elestiri Sflileri cok rahat yipratiyor.yani demek istedigim su sflilerin baskalarina onem vermesindeki neden yine kendilerine verdikleri onem.bu yuzden diger insanlardan cok farkli da dusunmuyorlar yani biz daha iyiyiz,daha dusunceliyiz ayaklarina yatmasinlar.
                Daha iyiyiz düşünceliyiz ayaklarına yatan yok içinde nice fesatlıklar olup da kendini çok iyi gösteren, iyi rol yapanlardan bahsediyorum. Ayrıca bir sf linin neler çektiğini sf li olmadan bilemezsiniz. Size şöyle böyle ayaklarına yatmasınlar demek kolay geliyor tabii ki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acelya_ View Post
                  Daha iyiyiz düşünceliyiz ayaklarına yatan yok içinde nice fesatlıklar olup da kendini çok iyi gösteren, iyi rol yapanlardan bahsediyorum. Ayrıca bir sf linin neler çektiğini sf li olmadan bilemezsiniz. Size şöyle böyle ayaklarına yatmasınlar demek kolay geliyor tabii ki.
                  arkadasım sen o arkadasa aldırma yasıyanı ancak yasıyan anlar dıye bır söz var o uzakdan gördügüyle konusuyo eger yardımcı olabilcegim bır konu varsa yardımcı olurum
                  Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                  sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Katılıyorum, özellikle son iki cümlene... doğru yoldasın bence:3:
                    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

peki açelya hanım özür dilerim. farkında olmadan sert bir üslup kullanmış olabilirim. sonuçta psikoloji bir matematik kadar kesin sonuçlar içermez ve dediğim gibi bu benim yorumum.bu arada lise yıllarımda sfli olduğumu da belirtmeliyim ve benim başkalarını düşünmemdeki tek neden onlara kendimi kabul ettirmek istememdi.yani onlar beni iyi,güzel bilsinler beni içlerine kabul etsinler.hatta bunu o kadar abartırdım ki kiminle ne konuştuğumu eve geldiğim vakit en ince ayrıntısına kadar hatırlar acaba yanlış anlamış mıdır diye defalarca düşünür kendimi yerdim.çünkü kabul edilmek istiyordum kendimi anlamsız derecede yetersiz görüyordum.kendimin ne kadar iyi başkalarının ne kadar kırıcı olduğunu düşünüyordum.ama artık öyle düşünmüyorum.bir insan için en korkunç şey toplum tarafından dışlanmaktır,hiç kimse tarafından aranmamaktır.ve tüm ahlaki davranışlarımızın temelinde bu korkunun yattığına inanıyorum.yalnız kalmak korkusu.çünkü insan tek başına bir hiçtir.çok sevdiğimiz insanları bile kendimiz için seviyoruz çünkü onlar olmadan kendimizi değersiz hissediyoruz.

Yorum

Hoş geldiniz
                        Yoruldum, patron.
                        Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
                        Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri..
                        İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım.
                        Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım.
                        Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor.
                        Anlıyor musun?
                        Yeşil Yol

Psikoloji

Yorum

işalla iyi olursun
                          Innocence proves nothing.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acelya_ View Post
                            Çevreme bakıyorum da herkes kendini rahat bir şekilde ifade ediyor, kendilerini o kadar değerli hissettiriyorlar ki.. Aslında içlerinde ne fesatlıklar olanlar var, ancak rol yapmayı çok iyi becerebildikleri için kendilerini sevdirebilmeyi başarıyorlar. Bence sf'li insanlar, diğerlerine nazaran daha iyi, dürüst, merhametli insanlar. Tek eksiğimiz kendimizi toplum içinde belli edememek, gösterememek. Sırf bu yüzden de sinsi, duygusuz, içten pazarlıklı damgası yiyoruz. Bide en büyük sorunumuz başkalarının düşüncelerini fazla öneme almak. Onları çok düşündüğümüz için onların da bizi öneme aldıklarını sanıyoruz, aslında kimsenin umrunda değiliz.

forumda yeni oldugunuz için bilmesssiniz sizin gibi şikayetleri sık sık dile getiren bir sürü arkadaş var burda yakında kanka olursunuz...iyi forumlar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                              hoşgeldin açelya biz SFliler mübarek insanlarız sen bakma çevrendekilere ...
                              evet ya takıl bize hayatını yaşa

Yorum

İşleniyor...
                              X