Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şu hayatta iyi ki yapmışım dediğiniz şey ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Şu hayatta iyi ki yapmışım dediğiniz şey ?

benim galiba yok. o kadar rahatsız edici ki.. ellerim bomboş.
    Herkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...

Orjinal yazı sahibi: Düşmacunu View Post
    düşündüm düşündüm bulamadım:tinysmile_eyebrow_t

Yorum

Güzel bir soru.
      Benim bu yaşıma kadar keşke yapmasaydım deidğim toplasam 10 şey ya vardır ya yoktur.
      Onun dışındaki yaptiğim şeylerden,aldiğim kararlardan çok şükür çok büyük pişmanlıklar duymadım.
      Hatalarım yanlışlarım keşkelerim oldu ama dediğim gibi hayatımı karanlığa sürecek büyük hatalar değildi.
      Bu pişman olduğum şeyler de hep ikili ilişkilerle ilgili.
      Kendimi yalnız hissettiğim,boşlukta hissettiğim dönemler de çareyi yanlış insanlarda beni hak etmeyen kişilerde aradım.
      Onlardan ve bi kaç şey daha var onlardan pişmanım.
      Onlar dişindaki bi çok şeyi iyi ki yapmışım diebiliyorum
      Cenab-ı Hak Hz.Yakub'a sual eyledi

"-Sana Yusuf'u niçin geri verdiğimi biliyor musun?"

''-Bilmiyorum Ya Rabbi'' dedi Hz.Yakub

Ve Allah (cc) buyurdu:

"ÇÜNKÜ SEN BÜTÜN ÜMİDİNİ BANA BAĞLADIN!"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Düşmacunu View Post
        aaa benimde yok hakkaten ... ama burada dertlerimizi paylaşıp öneriler sunmak güzel bir şey iyiki yapıyoruz diyorum

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

arabamı almak .başkada yok
          içindeki öküz e oha de.

Yorum

İyiki yapmışım dediğim gerçekten pek birşey yok.Okulumu bitirmek, arabamı almak dışında birşey yok.[Keşkelerimçokamaiyikilerimyok]

Yorum

Araba kullanmayı öğrenmek..
              GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

İyi ki yapmışım dediğim bir şey yok, keşke yapmasaydım dediğim çok şey var
                Hayat Güzel..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Maidonoss View Post
                  İyi ki yapmışım dediğim bir şey yok, keşke yapmasaydım dediğim çok şey var
                  benimde... okul seçimlerim,arkadaş seçimlerim herşey o kadar başarısız ki.. şu an da keşkelerimi silebilmek adına güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. gıcık olduğum matematik kitabını açtım sevmeye çalışıyorum mesela hayalimdeki bölümü kazandığımda iş bitecek... ama kazanamazsam keşkelerim bir ömür bırakmayacak peşimi
                  Herkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...

Yorum

İyiki bazı insanlarla konuşmayı bırakmışım...İyiki hayatımda en nefret ettiğim insanla tanışmışım bana çok büyük bir ders verdi.İyiki kendime hep inanmışım.İyiki olaylara hep iyi bakmaya çalışmışım.İyiki kendimle barışmışım.İyiki 200 sayfalık bir wörld dosyam var.İyiki boş boş oturmuyorum ve çalışmam gereken derslerim var.İyiki meşgul bir insanım.Yoksa kafayı yerdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Milady View Post
                      İyiki bazı insanlarla konuşmayı bırakmışım...İyiki hayatımda en nefret ettiğim insanla tanışmışım bana çok büyük bir ders verdi.İyiki kendime hep inanmışım.İyiki olaylara hep iyi bakmaya çalışmışım.İyiki kendimle barışmışım.İyiki 200 sayfalık bir wörld dosyam var.İyiki boş boş oturmuyorum ve çalışmam gereken derslerim var.İyiki meşgul bir insanım.Yoksa kafayı yerdim
                      biz senle çok benziyoruz yaaa bu konuyu açarken hiiç iyi ki dediğim bişey yok gibi gelmişti ama şu an burda olmak bile güzel iyi ki bende hep yazmışım.. iyi ki okulun koridorlarnda bağıra bağıra şarkılar söylemişim

Yorum

İnsan insana benzer.Bak onu yazmayı unutmuşum iyiki bu foruma girmişim. Keşke bende söyleseydim okul koridorunda şarkı ablam sesimi hep kötülemiştir sadece yanlızken şarkı söylüyorum veya ev halkına Arada bi üst komşuda ritim tutuyor.Yada sus diyor..Ben birinci şekilde yorumluyorum.Bu günde parti falan veriliyordu sanırım üst katta sesimi çıkarmıyorum onlar bana 7 24 katlanıyor son 3 yıldır...Bende onların bir particiklerine katlanayım dedim .

Yorum

karar alırken kendi isteklerimi göz önünde bulundurmayıp, bir çok yanlış karar aldığım için keşkeler çok... iyi ki lerimse yok gibi bir şey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Milady View Post
                            İnsan insana benzer.Bak onu yazmayı unutmuşum iyiki bu foruma girmişim. Keşke bende söyleseydim okul koridorunda şarkı ablam sesimi hep kötülemiştir sadece yanlızken şarkı söylüyorum veya ev halkına Arada bi üst komşuda ritim tutuyor.Yada sus diyor..Ben birinci şekilde yorumluyorum.Bu günde parti falan veriliyordu sanırım üst katta sesimi çıkarmıyorum onlar bana 7 24 katlanıyor son 3 yıldır...Bende onların bir particiklerine katlanayım dedim .
                            benm sesim güzeldi bi müzik hocası sesimi beğenmeynce psikolojkmen çöktüm gitti sesim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RecepSolar
                              İyiki dünyaya gelmişim. İyiki insanları tanıma , düşünme , analiz etme , çalışma şansı banada verilmiş. Ya birde doğmasa idik ne olacaktı. Bunların hiç birini tanımayacaktık , var olmanın dayanılmaz hazzını yaşayamacaktık. Dünya ne kadar güzel , insanlar ne kadar güzel, hayat çok şahane. Arada bir can sıkıcı olaylarda oluyor ama salla gitsin o kadar da olsun ne yapalım.

Dünya çok güzel.Yaşamak çok zevkli.

ne içtin abi sen ?

şaka bi yana senin gibi mutlu olacağım günü bekliyorum.. gelecek o gün hissediyorum...

Yorum

İşleniyor...
                              X