benim galiba yok. o kadar rahatsız edici ki.. ellerim bomboş.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Şu hayatta iyi ki yapmışım dediğiniz şey ?
Collapse
X
-
Güzel bir soru.
Benim bu yaşıma kadar keşke yapmasaydım deidğim toplasam 10 şey ya vardır ya yoktur.
Onun dışındaki yaptiğim şeylerden,aldiğim kararlardan çok şükür çok büyük pişmanlıklar duymadım.
Hatalarım yanlışlarım keşkelerim oldu ama dediğim gibi hayatımı karanlığa sürecek büyük hatalar değildi.
Bu pişman olduğum şeyler de hep ikili ilişkilerle ilgili.
Kendimi yalnız hissettiğim,boşlukta hissettiğim dönemler de çareyi yanlış insanlarda beni hak etmeyen kişilerde aradım.
Onlardan ve bi kaç şey daha var onlardan pişmanım.
Onlar dişindaki bi çok şeyi iyi ki yapmışım diebiliyorumCenab-ı Hak Hz.Yakub'a sual eyledi
"-Sana Yusuf'u niçin geri verdiğimi biliyor musun?"
''-Bilmiyorum Ya Rabbi'' dedi Hz.Yakub
Ve Allah (cc) buyurdu:
"ÇÜNKÜ SEN BÜTÜN ÜMİDİNİ BANA BAĞLADIN!"
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Düşmacunu View Postbenim galiba yok. o kadar rahatsız edici ki.. ellerim bomboş.
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Maidonoss View Postİyi ki yapmışım dediğim bir şey yok, keşke yapmasaydım dediğim çok şey varHerkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...
Yorum
-
İyiki bazı insanlarla konuşmayı bırakmışım...İyiki hayatımda en nefret ettiğim insanla tanışmışım bana çok büyük bir ders verdi.İyiki kendime hep inanmışım.İyiki olaylara hep iyi bakmaya çalışmışım.İyiki kendimle barışmışım.İyiki 200 sayfalık bir wörld dosyam var.İyiki boş boş oturmuyorum ve çalışmam gereken derslerim var.İyiki meşgul bir insanım.Yoksa kafayı yerdim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Milady View Postİyiki bazı insanlarla konuşmayı bırakmışım...İyiki hayatımda en nefret ettiğim insanla tanışmışım bana çok büyük bir ders verdi.İyiki kendime hep inanmışım.İyiki olaylara hep iyi bakmaya çalışmışım.İyiki kendimle barışmışım.İyiki 200 sayfalık bir wörld dosyam var.İyiki boş boş oturmuyorum ve çalışmam gereken derslerim var.İyiki meşgul bir insanım.Yoksa kafayı yerdimHerkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...
Yorum
-
İnsan insana benzer.Bak onu yazmayı unutmuşum iyiki bu foruma girmişim. Keşke bende söyleseydim okul koridorunda şarkı ablam sesimi hep kötülemiştir sadece yanlızken şarkı söylüyorum veya ev halkına Arada bi üst komşuda ritim tutuyor.Yada sus diyor..Ben birinci şekilde yorumluyorum.Bu günde parti falan veriliyordu sanırım üst katta sesimi çıkarmıyorum onlar bana 7 24 katlanıyor son 3 yıldır...Bende onların bir particiklerine katlanayım dedim .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Milady View Postİnsan insana benzer.Bak onu yazmayı unutmuşum iyiki bu foruma girmişim. Keşke bende söyleseydim okul koridorunda şarkı ablam sesimi hep kötülemiştir sadece yanlızken şarkı söylüyorum veya ev halkına Arada bi üst komşuda ritim tutuyor.Yada sus diyor..Ben birinci şekilde yorumluyorum.Bu günde parti falan veriliyordu sanırım üst katta sesimi çıkarmıyorum onlar bana 7 24 katlanıyor son 3 yıldır...Bende onların bir particiklerine katlanayım dedim .Herkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RecepSolarİyiki dünyaya gelmişim. İyiki insanları tanıma , düşünme , analiz etme , çalışma şansı banada verilmiş. Ya birde doğmasa idik ne olacaktı. Bunların hiç birini tanımayacaktık , var olmanın dayanılmaz hazzını yaşayamacaktık. Dünya ne kadar güzel , insanlar ne kadar güzel, hayat çok şahane. Arada bir can sıkıcı olaylarda oluyor ama salla gitsin o kadar da olsun ne yapalım.
Dünya çok güzel.Yaşamak çok zevkli.
ne içtin abi sen ?
şaka bi yana senin gibi mutlu olacağım günü bekliyorum.. gelecek o gün hissediyorum...Herkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...
Yorum
Yorum