Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şu hayatta iyi ki yapmışım dediğiniz şey ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Düşmacunu
    adlı üyemiz Şu hayatta iyi ki yapmışım dediğiniz şey ? konusunu başlattı

Şu hayatta iyi ki yapmışım dediğiniz şey ?

benim galiba yok. o kadar rahatsız edici ki.. ellerim bomboş.

• YerGökHayat
    replied
    Íyí ki pasta yapmisim.tadi cok gúzel olmus

Leave a comment:

• hüseyin
    replied
    Hiçbirşey yok

Leave a comment:

• realistl
    replied
    Olumlu düşünmeye başlamak.

Leave a comment:

• Düşmacunu
    replied
    Orjinal yazı sahibi: RecepSolar
    İyiki dünyaya gelmişim. İyiki insanları tanıma , düşünme , analiz etme , çalışma şansı banada verilmiş. Ya birde doğmasa idik ne olacaktı. Bunların hiç birini tanımayacaktık , var olmanın dayanılmaz hazzını yaşayamacaktık. Dünya ne kadar güzel , insanlar ne kadar güzel, hayat çok şahane. Arada bir can sıkıcı olaylarda oluyor ama salla gitsin o kadar da olsun ne yapalım.

Dünya çok güzel.Yaşamak çok zevkli.

ne içtin abi sen ?

şaka bi yana senin gibi mutlu olacağım günü bekliyorum.. gelecek o gün hissediyorum...

Leave a comment:

• Düşmacunu
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Milady View Post
    İnsan insana benzer.Bak onu yazmayı unutmuşum iyiki bu foruma girmişim. Keşke bende söyleseydim okul koridorunda şarkı ablam sesimi hep kötülemiştir sadece yanlızken şarkı söylüyorum veya ev halkına Arada bi üst komşuda ritim tutuyor.Yada sus diyor..Ben birinci şekilde yorumluyorum.Bu günde parti falan veriliyordu sanırım üst katta sesimi çıkarmıyorum onlar bana 7 24 katlanıyor son 3 yıldır...Bende onların bir particiklerine katlanayım dedim .
    benm sesim güzeldi bi müzik hocası sesimi beğenmeynce psikolojkmen çöktüm gitti sesim

Leave a comment:

• hkayac
    replied
    karar alırken kendi isteklerimi göz önünde bulundurmayıp, bir çok yanlış karar aldığım için keşkeler çok... iyi ki lerimse yok gibi bir şey

Leave a comment:

• Milady
    replied
    İnsan insana benzer.Bak onu yazmayı unutmuşum iyiki bu foruma girmişim. Keşke bende söyleseydim okul koridorunda şarkı ablam sesimi hep kötülemiştir sadece yanlızken şarkı söylüyorum veya ev halkına Arada bi üst komşuda ritim tutuyor.Yada sus diyor..Ben birinci şekilde yorumluyorum.Bu günde parti falan veriliyordu sanırım üst katta sesimi çıkarmıyorum onlar bana 7 24 katlanıyor son 3 yıldır...Bende onların bir particiklerine katlanayım dedim .

Leave a comment:

• Düşmacunu
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Milady View Post
    İyiki bazı insanlarla konuşmayı bırakmışım...İyiki hayatımda en nefret ettiğim insanla tanışmışım bana çok büyük bir ders verdi.İyiki kendime hep inanmışım.İyiki olaylara hep iyi bakmaya çalışmışım.İyiki kendimle barışmışım.İyiki 200 sayfalık bir wörld dosyam var.İyiki boş boş oturmuyorum ve çalışmam gereken derslerim var.İyiki meşgul bir insanım.Yoksa kafayı yerdim
    biz senle çok benziyoruz yaaa bu konuyu açarken hiiç iyi ki dediğim bişey yok gibi gelmişti ama şu an burda olmak bile güzel iyi ki bende hep yazmışım.. iyi ki okulun koridorlarnda bağıra bağıra şarkılar söylemişim

Leave a comment:

• Milady
    replied
    İyiki bazı insanlarla konuşmayı bırakmışım...İyiki hayatımda en nefret ettiğim insanla tanışmışım bana çok büyük bir ders verdi.İyiki kendime hep inanmışım.İyiki olaylara hep iyi bakmaya çalışmışım.İyiki kendimle barışmışım.İyiki 200 sayfalık bir wörld dosyam var.İyiki boş boş oturmuyorum ve çalışmam gereken derslerim var.İyiki meşgul bir insanım.Yoksa kafayı yerdim

Leave a comment:

• Düşmacunu
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Maidonoss View Post
    İyi ki yapmışım dediğim bir şey yok, keşke yapmasaydım dediğim çok şey var
    benimde... okul seçimlerim,arkadaş seçimlerim herşey o kadar başarısız ki.. şu an da keşkelerimi silebilmek adına güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. gıcık olduğum matematik kitabını açtım sevmeye çalışıyorum mesela hayalimdeki bölümü kazandığımda iş bitecek... ama kazanamazsam keşkelerim bir ömür bırakmayacak peşimi

Leave a comment:

• Maidonoss
    replied
    İyi ki yapmışım dediğim bir şey yok, keşke yapmasaydım dediğim çok şey var

Leave a comment:

• KATTRE
    replied
    Araba kullanmayı öğrenmek..

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    İyiki yapmışım dediğim gerçekten pek birşey yok.Okulumu bitirmek, arabamı almak dışında birşey yok.[Keşkelerimçokamaiyikilerimyok]

Leave a comment:

• teknik literatür
    replied
    arabamı almak .başkada yok

Leave a comment:

İşleniyor...
X