Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SF ile savaşa başladım kardeş..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SF ile savaşa başladım kardeş..

konu 31 ekim 2012'de açıldı.

29 ekim 2013 güncelleme:

Veeeeeeeeeeeeee tam bir yıl sonra Sfyi yendim kardeş

%100 olmasa da %70 yendim işte hayatımı hiç bir şekilde kısıtlayamaz bu hastalık artık. Bir çok özgüvenli insanın bile yapamadığı birsürü çılgınca şeyi yapabilmişimdir bu 1 sene içinde. Herşey yavaş yavaş gelişti tabi. Bir zamanlar sanalda yazı yazmaktan bile utanan ben şimdi yaşadığım şehri sallıyorum gün gelir dünyayı da sallarım )))))))

Yeterki isteyin üzerinde durun çalışın, yakında detaylı bir şekilde anlatacağım yaşadıklarımı, hikayemi, neler yaptıklarımı, nasıl yendiğimi, daha doğrusu minimuma indirdiğimi vs vs....
    Last edited by sf&sf; 29-10-2013, 11:38 PM.

Azmin elinden hiçbirşey kaçamaz. Durumunla somut olarak mücadele etmen takdire şayan bence. Asla pes etme..

Yorum

http://www.facebook.com/groups/449211228471096/ herkesi bekliyoruz anksyete sosyal fobi depresyon

Var Tabi benimde yaslı sözlerim
      Akar Kanı cennetin bekledikleri
      Atar Gibi kalbime girmek İstedi
      Kendimi Kabrime Gömmek İstedim...

Yorum

Dogru yoldasın dostum ama bastan söyleyeyim arada mucadeleyi bırakmak isteyeceksin, sakın vazgeçme böyle devam et her şey düzelecek görürsün
        ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Arkadasım devam et.ben bugün farklı bir saç modeli denedim mesela sonra kulagımı deldirdim.kalabalıkta baskısların benim üstümde oldugunu düşünüyorum ama kimin ne dediğine aldırmıyorum.kafama göre yasıyorum sosyalfobi için zor seyler bunlar
          ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
            1 yıl önceki başlığıma çok benziyor )) hadi bakalım,, umutluyum senin adına, sosyalleş az bakalım.. gerisi gelir.
            fobik sen nasıl yendin sen de mi bu yollardan geçtin? : )
            Her şey güzel olacak...

Yorum

Ben toplu ulaşım araçlarına binmekten çekinmem yabancılarla konuşmaktan da fazla çekinmem ama arkadaşlık ilişkilerinde hiçim kimseyle tanışamam. Örneğin işyerinde telefonda iş konuşması yapabilirim ama karşıdaki kişi bir espri yapıp cana yakın davransa hemen elim ayağıma dolaşır. Nasıl iş nasıl sf anlamadım gitti.
              Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
                yeni tanıştığın insanlarla iletişimde rahatsın,, samimi olduktan sonramı büyü bozuluyor..
                I ı, tanışma faslına hiç giremiyorum, hiç tanımadığım biriyle tartışabilirim ama canayakın sohbet edemem. Aslında demek istediğini anlar gibiyim bir yerlerden tanıdık geliyor.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Sf yi yenme konusunda başarılı olacaksınız Böyle devam edin. İlaç kullanmadan da aşılabilir(dile kolay) ama cesaret gerekiyor büyük adım atmak gerekiyor. Korktuğumuz şeyin üstüne gidersek ancak öyle yenebileceğiz hatta yeneceğiz
                  Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

Yendim gibi. Büyük konuşmıyim ama öyle belirtiler gelince umursamıyorum artık sıkıyor. Depresyonda olduğumda daralıyorum o kadar
                    Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

Öyle galiba. Neyse düşününce daha kötü oluyor düşünmesem daha iyi

Yorum

Bugun 3 kasim.aysenin dogum gunu ve ben onun yaninda degilim.offfff
                        Dkk 15 napiosun??? Nasil gidiyor.yeni birileri geldimi foruma??? Banada yazmamissin hic

Yorum

Zaten SF yi alana yanında bir iki sorun bedava.

Ankisiyate OKB panic atak depresyon vs
                          I'm fine. I'm just not happy.
                          G.House

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sf&sf
                            şu an'a kadar yaptıklarım hep normal insanların yaptığı şeyler, toplumda yemek, gezmek, ufak tefek muhabbetler, soru sormak vs.. ama yeterli değil. hala tam rahat değilim.

SFyi yenmek ve tam anlamıyla özgüven kazanmak adına çılgınca planlarım var ama bunları yalnız başına uygulamak çok zor görünüyor beni anlayabilecek sfli bi arkadaşm olsaydı gerçek hayatta çok iyi olurdu onunla birlikte yapardık ne yapıyorsak.
                            çılgınca planlarını merak ettim dogrusu ?
                            ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

aranizdaki savasi sf kazanacak.

Yorum

İşleniyor...
                              X