Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sosyal Fobi - Samimiyet Kurmak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Sosyal Fobi - Samimiyet Kurmak

    Merhaba arkadaşlar.Ben sosyal fobisi olan bi kişiyim şuan 16 yaşındayım ve 6-7 yaşından beri sosyal fobim var malesef.Sonuç olarak artık yeter diyip psikiyatriste gittim iaç fln yazdı.Şimdi eskisine göre kendimi çok iyi hissediyorum.Ama lise 1 den beri aynı çevre olunca (şimdi lise 2 deyim) insanlar artık benim hiç konuşmama alışmış şekilde benden bi konuşma beklemiyolar bişi yapmamı beklemiyolar haliyle.Şu anda tanımadığım bir kişiyle azda olsa bi samimiyet kurabileceğimi düşünüyorum ama işte tanıdığım kişilerle samimiyeti kuramıyorum.Eskiden konuşacak şeyler bulamazdım şimdi aklıma geliyor ne söleyeceğim fakat hiç bi samimiyet olmadığı için söleyemiyorum malesef.Aranızda sf yi yenenler mutlaka vardır.Bu yazıı okursanız bana önerilerde bulunun bnde aşayım bunu.Artık her geçen günün bi kayıp olduğunu net bi şekilde görebiliyorum ama bişey yapamamak çok kötü koyuyo insana.Yazı gaiba biraz karışık oldu k.bakmayın böle yazılar yazmaya alışık deilim.

  • #2
    sorun, bu eskiden beri seni taniyan insanlarin konusmayan biri olarak seni tanimalari gibi gorunse de oyle degildir. yenitanidigin insanlarla da pek iletisim kuramayacaksin. seni uzmek istemiyorum ve azmini kirmak istemiyorum. ancak gercekler boyle. sosyalfobi boyle bir sey.

    Yorum


    • #3
      Yaşın daha küçük.. lisedeki arkadaşlarının gözünde tamamen farklı biri gibi algılanmasanda asıl önemli olan üniversite ve iş hayatında faydasını görürsün şimdiki çabalarının. Hemde hiç belli olmaz. Daha bir yıl geçirmişsin, kimse ilk yıl birbirini okadar iyi tanımaz.. 1 yıla karşı 3 yıl. sen o kalan 3 yılda farklı olursan ilk yılı kimse hatırlamaz. Ayrıca senin yaşların karakterin oturacağı, şekilleneceği yaşlar. Sosyal fobik olmayı karakter özelliğin gibi benimseme, ortadan kaldırmak, değişmek için elinden geleni yap. Ben imkansız olduğunu düşünmüyorum.

      Yorum


      • #4
        ahmetker klübe hoşgeldin

        Kaybedenler, harbiden kaybedenler klübüne
        I'm fine. I'm just not happy.
        G.House

        Yorum

        İşleniyor...
        X