Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sosyal Fobili Biriyle Sevgili Olurmuydunuz ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #31
    olurdum. ama şizofren olan tercih sebebidir dışarı çıkıp gezmektense evde pijamalarla oturup kafa dinlemeyi yeğlerim, o yüzden tam benlik bir ilişki olur. zaten aldatılmaktan yana ağzım çok yandı. aldatmama garantili sevgili. daha ne isterim ya la.
    Yak bi sigara...

    Yorum


    • #32
      bu aldatma konusu bi cok insan için sorun galiba vet haklısnız sf li bir insan kolay kolay aldatamaz ama insan olan aldatmaz zaaten
      Düzelecek dediler, yirmi yıl geçti
      Açan arayı daha da açtı
      Bugün sordum düzelecek deyorlar
      Gemi de gemiymiş hani, yolcu da yolcu

      Özdemir Asaf

      Yorum


      • #33
        artık hiçbir sıkıntısı olmayan bir kişinin insan olabileceğine inanmıyorum. beş yıl adliyede çalıştım. dünya üzerinde var olabilecek tüm insan türlerinden birer tane görmüşümdür en az. ve insan tanımım çoktann değişti..
        Yak bi sigara...

        Yorum


        • #34
          ben bizaatan sosyal fabili biriyle birlikteyim 5 aydır beraberiz bu süre içerisinde sadece 2 kez görüştük. görüşmekten kaçıyor telefonla daha konuşmaktan çekiyor sadece mesajlaşıyoruz sorunları hiç anlatmıyor hatta sevgiliden çok her gün konuşan arkadaş gibiyiz. yardımcı olmak istiyorum ama buna izin vermiyor sürekli kendime güvenim yok kimseyle konuşmak evden çıkmak istemiyorum hatta kendine bir kaç kez zarar vermeyi düşündü. sosyal fobili biriyle olmak gerçekten çok sosyal biri olarak ve böyle bir durumla karşılaşmadığım için inanışmaz derecede zor ama eger insan severse sabrederse gerçekten değer en azından bu devirdeki kızlar gibi değil bunu düşünmek katlandığıma deyiyor gibi düşüyorum eğer sonu ayrılıkla sonuçlanırsa gerçekten onun için kendi zamanımı boşuna harcadığımı düşünürüm

          Yorum


          • #35
            mechull bi ö.m. atıyorum galiba seni tanıyorum ben.
            Yak bi sigara...

            Yorum


            • #36
              Bir sfli olarak sfli biriyle evlenmeye pek sıcak bakmam. İki sfliden pısırık bir çocuk çıkar, hayatta epey zorluk çeker. : )
              Her şey güzel olacak...

              Yorum


              • #37
                evlenmek mi ?
                Yak bi sigara...

                Yorum


                • #38
                  İnsanlarda az çok sosyal fobi vardır ama bazılarınınki baya fazladır. Sosyal fobisi yüksek olan biriyle normal biri uyum sorunları yaşayabilir.

                  Yorum


                  • #39
                    Ayrıca Türkiye Cumhuriyetinde Atatürk ismi yasak da, bu sitede Atatürk niki neden serbest anlayamadım. Site yönetimi bu konuda neden duyarlı davranmadı?

                    Yorum


                    • #40
                      bende bir sf li olarak cevap vermek istiyorum bu soruya. oncelikle sunu belirtmek isterimki sf li bir kisi ne kadar cekingen sosyal olmayan biride olsa sosyal birinden bile daha yogun duygulari olabilir.

                      ayrica her sf linin sf seviyesi farklidir. kimi sf liler var disari cikamiyor insan icine giremiyorlar, kimileri var disarda calisiyor, insan icinede giriyor ama kolay olmuyor. kimileri de var sf derecesi degiskenlik gosteriyor gun icinde bile yani bazi zamanlar sosyal bazi zamanlar olamiyorlar. ama sf liler genelde duygulari yogun insanlar oluyorlar.

                      kendimden ornek vericek olursam benim sf derecem bir donem hot safhadaydi. evden bile cikamiyordum dogru duzgun sonra tasindik ve askere gittim biraz sartlardan birazda kendimi zorlayarak o gunleri atlattim cok sukur. tabi kullandigim ilacinda faydasi oldugunu dusunuyorum. bu zaman zarfinda sevgililerimde oldu hem yurtdisinda hem turkiyede. bazi gunler disarda bazi gunler evde birlikteydik. disardada icerde evde de eglenebiliyorduk. sonucta askda en onemli sey sevmek, tutkular ve nerde olursa olsun birlikte olmak degilmi? ama sunu yine belirtmek isterim bir sf li cok iyi ve eglenceli bir asik sevgili cok iyi bir anne/baba yada tersine kotu bir asik ve sIkIci biri olabilir. bu tamamiyle sf li kisinin sf derecesi, hayata bakis acisi, kisilik/karakterine gore degisir.

                      Yorum

                      İşleniyor...
                      X