arkadaşlar, sosyal fobim var ve iş görüşmelerinde soğuk kanlı davranamayıp sinirden ve heyecandan titremeye başlamam nedeniyle şimdiye kadar girdiğim tüm mülakatları berbat ettim dün de çağrıldığım bir görüşmenin sonunda zıngır zıngır titremeye başladım ve bugün itibariyle de ret cevabı aldım..bir sakinleştirici ilaç bileniniz var mı? böle kısa süreli de olsa işe yarayabileceğini düşündüğünüz bir şey? zaten kriz var bir de üstüne üstük benim bu davranışım işleri iyice çıkmaza sokuyor. canıma tak etti artık, bıktım usandım yani..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
iş görüşmelerinde titreme geliyor
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: bonnieilaçlar da bağımlılık yapıyor. ama bir kerelik iş görüşmesinde alkol alışkanlık yapmaz. ztn yapan birşey olsa bunca sene ben olmuştum, iş görüşmesinden daha fazla kullandım.
Neyse tercih tabiki kendisinin..Biz burdan en mantıklısını , doğrusunu önerelim değil mi?
Yorum
-
Doktora gitmiştim ve sinirleri yatıştırıcı bir ilaç vermişti. Şu an onu kullanmıyorum fakat onu kullandığım zamanlarda girdiğim mülakatlarda da pek farklı davranmamıştım. Böle sinirlerim geriliyor soru sorduklarında ve kekeleme ardından da titreme başlıyor. şıpır şıpır ter döküyorum böle, çok rahatsız edici bir durum. Kıyafet, görünüm konusunda bir sorun olmuyor, düzgün ve temiz gidiyorum olması gerektiği gibi ama davranış olarak sürekli kaybediyorum. Yani tamam diyiceksiniz " onlar da senin gibi insan, sıkılacak çekinecek bir şey yok" diye ama elimde değil, fazla insanın bulunduğu bir yerde rahat edemiyorum. puff.. alkol 1 defaya mahsus işe gerçekten yarayacaksa deneyebilirim, zaten beni almayan alkolsüzken de almıyor..
Yorum
-
Bu benimde sorunum. Mülakattan bir saat önce çarpıntılar başlıyor. Mülakat esnasında da yapılmayacağını bildiğim herşeyi yapıyorum. Neyseki şimdilik öyle bir derdim kalmadı . Askere gidiyorum askerden sonra yine başlayacak mülakat sıkıntıları. Alkolü bende düşündüm fakat alkolü iyi tolare edebilmeme rağmen görüşmeyi riske atmaya değmez dedim sonunda.
En iyi yöntem bence olabildiği kadar fazla mülakata katılmak. Alakasızda olsa başvuru yapın ve her mülakata gidin. 3 5 10 dan sonra artık size normal birşey gibi gelmeye başlayacak.
Yorum
-
En güzeli madem böyle bi sorun var doktora başvurmaktır. Ayrıca alkolde neyin nesiymişş güzel bişeymi alkol.ne kadar kötü bi örnek bu .Alkol alacağıma bi Ayetel-Kürsi okurum Rabbimden yardım isterim bu aradada kendime terapi yapmış olurum. Her durumda kötü örneklere sarılmayın arkadaşlar .Şunuda unutmayalım haramdan helal olmaz.Ay IşIğInDaN KaLbİmDe Bİr GeCe Ve YaLnIzLıK.IşIğI GiZLeR kArAnLıK yOk OLmAz GöLgeLeR.AY IŞIĞINDA SAKLIDIR....
Yorum
-
deniz kızı aynısı bendede var ancak senle farkımız senınkının zamanı bellı olması benım kınde bazen bı banka sırasında bazen yururken ama cogu zamanda toplum onunde konusma yapcagım zaman bacaklarımda guc bıtıyo sarsılıyorum basım da tıtrrıo.alkol vs gıbı cozumler mantıklı deıl .pskiyatrist e gıt bence.ben gıttım bu bas tıtremesının cok rhatsız edıcı oldugundan su an bı bucuk ay oldu tedavım henuz gectı dıyemem ama zamanla ılaclar etkısını gosterıomus eger kı ıı lesebılısem sanada haber verıcem.
Yorum
-
bendeki de başka bir versiyonu
senin titreme durumunu normal karsılıyorum insanın üzerinde görüsmeye giderken bir baskı oluyor kafanda sayısız soru işareti. Nasıl bir işyeri iş görüşmesi yapacak kişi nasıl biri. Bu bile cok etkilidir bazı isyerleri o kadar lüks döşenmiştir ki görüsmeye gelen kişi yani biz geriliriz. Yada mülakatı yapan kişinin kıyafetleri görünüşü hitap tarzı. Bende görüsmede titremeden ziyade heyecandan terlerdim. Hoş şu anda da işsizim bayadır görüşme bile yapmadım. Yakında kravatın nasıl bir şey olduğunu unutacağım. Cesaret bulabilirsem yakında ilanlara başvurmaya başlarım. Ve iş görüşmesinin heyecanını tekrar yaşamak heyecanlanmak terlemek cok yaşıyorum bunları.
Yorum
Yorum