Evet sosyal fobiyi tarihe gömdüm. Eskiden sokakta yürürken yere bakan ben son 3 haftadır gelen gecene dik baktığım için 2 kişiyle kavga ettim Birini dövdüm birinde dayak yedim karakola düştüm polislere sövdüm. Polisler davacı oldu.İçki içip mahalle arasında drift attım yavaş sür diyenlere sövdüm saydım. Seslerini çıkaramadılar. Eskiden topluluk önünde konuşamayan ben gezi parkına destek için basın açıklaması yaptım. Karşı cinsi görünce heyecanlanıyordum. 2 haftada 4 kıza arkadaşlık teklif ettim.2 si red etti. 2 siyle sevgili oldum. 2'sini birden idare ediyorum şu an. Eskiden misafir gelince odaya kapanıyordum. Şimdi misafir gelmesini 4 gözle bekliyorum. Dün misafirin yanında çok konuştum saygısızlık yaptım diye pederden uyarı aldım. Eskiden pederle göz göze gelemiyordum. Beni uyarınca ona da postayı koydum.Eskiden devlet dairesine gidince kasılıyordum. Bugün gittiğim yerde çay vermeyecekmisiniz diye takıldım tanımadığım adama. Eskiden apartmandakiler rahatsız olmasın diye müzik açmıyordum.Gittim 4+1 hopörlör aldım gecenin bi yarısı son ses müzik açıyorum. Uyarmaya cesaret edemediler . Gidip apartman yöneticisine şikayet etmişler. Apartman yöneticisi geldi git polise söyle ne derdin varsa dedim.Ses seda yok şu an. İşte böyle arkadaşlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal fobiyi tarihe gömdüm
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yapicihasar View PostNerenle okuyosun çok merak ettim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: shondes View Postsfyi yenemk için bazı adımlar atmışssın ama doğru admlar değil bunların birçoğu..Last edited by yapicihasar; 21-06-2013, 08:19 PM.
Yorum
-
Sevgili dostum, genel bakıldığında çok keskin görünse de ani değişimlerde bu türden uçlarda bulunmuşluklar normaldir. Zincirlerle direğe bağlı olan aç bir insanı birden bire serbest bıraktığın an her şeyin altında yiyecek arayacak ve ortalığı birbirine katacaktır.
Ancak bir süre sonra -yani sosyal fobinin hükümdarı olduktan sonra- bu davranışları biraz daha ılımlı hale getirebilirsin. Bu senin toplum düzeninde yalnız kalmaman için çok yararlı olacaktır. Herkese, herşeye başkaldırmak güzeldir ancak bir süre sonra derin bir yalnızlığa çekildiğinin farkında bile olmazsın.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yapicihasar View PostSizin için doğru olmayabilir ama benim için hedefe giden her yol mübahtır. Tam anlamıyla düzeldiğime inanıncaya kadar başka insanlara kötü davranmaktan, onları üzmekten çekinmeyeceğim.Sonuçlarına katlanmaya hazırım.3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: abd_kahraman View PostSevgili dostum, genel bakıldığında çok keskin görünse de ani değişimlerde bu türden uçlarda bulunmuşluklar normaldir. Zincirlerle direğe bağlı olan aç bir insanı birden bire serbest bıraktığın an her şeyin altında yiyecek arayacak ve ortalığı birbirine katacaktır.
Ancak bir süre sonra -yani sosyal fobinin hükümdarı olduktan sonra- bu davranışları biraz daha ılımlı hale getirebilirsin. Bu senin toplum düzeninde yalnız kalmaman için çok yararlı olacaktır. Herkese, herşeye başkaldırmak güzeldir ancak bir süre sonra derin bir yalnızlığa çekildiğinin farkında bile olmazsın.
Bu arkadaşa yüzde yüz katılıyorum..3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
Durumun pek iç açıcı gözükmüyor ... İyiniyetli polislere denk gelmişsin sadece şikayetçi olmuşlar seni komaya sokabilirlerdi. Sokakta kavga ettiğin kişiler seni öldürebilirdi ya da sen onları öldürebilirdin bunun ihtimali bile kötü.Her şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostDurumun pek iç açıcı gözükmüyor ... İyiniyetli polislere denk gelmişsin sadece şikayetçi olmuşlar seni komaya sokabilirlerdi. Sokakta kavga ettiğin kişiler seni öldürebilirdi ya da sen onları öldürebilirdin bunun ihtimali bile kötü.
Yorum
Yorum