Orjinal yazı sahibi: yapicihasar
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sosyal fobiyi tarihe gömdüm
Collapse
X
-
bak şöyle bi söz var; bardağı yere at ve ondan özür dile! Aslında onu kırmak istemediğini ve ondan yeniden su içmek istediğini söyle... İşe yararsa ben burdayım..
bencede çok önemli adımlar atmışsın ama birden açılmak iyi bişey mi? insanları kırdığına inanmadın mı hiç? herkes kalp kırabilir ama bilerek yapsaydı bunu herkes nasıl olurdu? bigün yanlız kaldığında ve vicdanın konuştuğunda nasıl susturacaksın onu?
tabi sen bilirsin ama bence o kadar iyi şeyler yaptığını düşünmeHer şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: virajKeşke sosyal fobili olarak kalsaymışsın
Viraj posta girişin dolu...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yapicihasar View PostEvet sosyal fobiyi tarihe gömdüm. Eskiden sokakta yürürken yere bakan ben son 3 haftadır gelen gecene dik baktığım için 2 kişiyle kavga ettim Birini dövdüm birinde dayak yedim karakola düştüm polislere sövdüm. Polisler davacı oldu.İçki içip mahalle arasında drift attım yavaş sür diyenlere sövdüm saydım. Seslerini çıkaramadılar. Eskiden topluluk önünde konuşamayan ben gezi parkına destek için basın açıklaması yaptım. Karşı cinsi görünce heyecanlanıyordum. 2 haftada 4 kıza arkadaşlık teklif ettim.2 si red etti. 2 siyle sevgili oldum. 2'sini birden idare ediyorum şu an. Eskiden misafir gelince odaya kapanıyordum. Şimdi misafir gelmesini 4 gözle bekliyorum. Dün misafirin yanında çok konuştum saygısızlık yaptım diye pederden uyarı aldım. Eskiden pederle göz göze gelemiyordum. Beni uyarınca ona da postayı koydum.Eskiden devlet dairesine gidince kasılıyordum. Bugün gittiğim yerde çay vermeyecekmisiniz diye takıldım tanımadığım adama. Eskiden apartmandakiler rahatsız olmasın diye müzik açmıyordum.Gittim 4+1 hopörlör aldım gecenin bi yarısı son ses müzik açıyorum. Uyarmaya cesaret edemediler . Gidip apartman yöneticisine şikayet etmişler. Apartman yöneticisi geldi git polise söyle ne derdin varsa dedim.Ses seda yok şu an. İşte böyle arkadaşlar.
Yorum
Yorum