Selam arkadaşlar ben 14 yaşındayım seneye liseye gidecem ve sosyal fobim var aslında tanıdğım kişiler arkadaşlarımın arasında çok rahatım ama bşka yerlerde çok başım belada yürürken çok kasılıyorum herkes bana bakıyo gibi oluyo daha bunun gibi hayatımı etkiliyen birçok durum var . sizden istediğim bana bi çözüm söylermisiniz . Lisede böyle olmak istemiyorum . :tinysmile_cry_t:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kısacası Mağdurum ..
Collapse
X
-
Aboooo 14 mü off be burak daha çok yolun. Aynı yaşları tekrar yaşamak istemezdim. Çünkü kolay olmadı benim hayatım.Mutlaka çözmen lazım. Yaşıtlarına benze biraz. Korkularının üzerine git. Kalabalık içinde bekle, mağazalarda satıcılarla alıçveriş diyalogları yap, zamanı gelince de bir kızla tanış. Bunları diyorum ama yapabilsen zaten yaparsın. O zaman sihirli kural. Eğer hırslı biriysen, kaybettikçe öğreneceksin ve hayat korkularının üzerine gitmeyi öğretecek, zayıf biriysen duman olursun.Korku yok yola devam dostum.Orjinal yazı sahibi: Burak Demirci View PostSelam arkadaşlar ben 14 yaşındayım seneye liseye gidecem ve sosyal fobim var aslında tanıdğım kişiler arkadaşlarımın arasında çok rahatım ama bşka yerlerde çok başım belada yürürken çok kasılıyorum herkes bana bakıyo gibi oluyo daha bunun gibi hayatımı etkiliyen birçok durum var . sizden istediğim bana bi çözüm söylermisiniz . Lisede böyle olmak istemiyorum . :tinysmile_cry_t:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Burak Demirci View PostArkadaşlar bunun doktordan bşka çözümü yokmu ?insanları çok umursamayın 14 yaşında hayatın merkezi görüyosunuz kendinizi ergenliğin verdiği hisler bunlar , 9. sınıfta size bunun böyle olmadığını üst sınıflar öğretir , yani neticenin özü siz kendi oluşturduğunuz kaygıları yaşıyorsunuz , aslında kimse size bakmıyor
Yorum
Yorum