Duyuru

Collapse
No announcement yet.

[Sosyal Fobililer] Yapmakta en çok zorlandığınız şeyler neler?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• [Sosyal Fobililer] Yapmakta en çok zorlandığınız şeyler neler?

Bir sosyal fobili olarak ben:

1. Karşı cins ile iletişimde,
    2. İnsanların önünde konuşurken

Zorlanıyorum en çok. Peki sizin en çok zorlandığınız şeyler neler?
    --------------------------------------------------------------SFyiYENCEZ-----------------------------------------------------------

Bütün Sosyal Fobililer Psikoloji.gen.tr'de Arkadaş Olarak Beni Eklesin

--------------------------------------------------------------SFyiYENCEZ-----------------------------------------------------------

birileriyle yalnız kalırsam muhabbet edememe. (kalabalık olursa bi köşede susuyorum ama 1v1 olunca sorumluluk bana geçiyor )

Yorum

3. İnsanları yönetmeye çalışmaktan
      4. Bakkaldan ekmek almaktan
      5. Çöpü atarken komşulara görünmekten
      .
      .
      .
      .
      .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
        birileriyle yalnız kalırsam muhabbet edememe. (kalabalık olursa bi köşede susuyorum ama 1v1 olunca sorumluluk bana geçiyor )
        Biriyle yalnız kalırsam çok daha rahat konuşurum. Ama karşıdaki kişiye de bağlı. Bir de sorun o ki aklıma konuşacak birşeyler gelmiyor çoğu zaman.

Orjinal yazı sahibi: kabiliyet View Post
        3. İnsanları yönetmeye çalışmaktan
        4. Bakkaldan ekmek almaktan
        5. Çöpü atarken komşulara görünmekten
        Seninki çok daha ağır sanırım 2011 yılında ben de öyleydim özellikle şu 5.si aynıydı resmen çöpü dökmeye gidemezdim.

Bütün Sosyal Fobililer Psikoloji.gen.tr'de Arkadaş Olarak Beni Eklesin

Yorum

Yaşamak diyerek listeyi özetliyorum. Çünkü yazmaya başlarsam sonu gelmeyecek

Yorum

İşleniyor...
          X