Hiç arkadaşım yok.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
[Sosyal Fobililer] Toplam kaç arkadaşınız var?
Collapse
X
-
-
sanalda arkadaşım çok karşı cinsle de ancak sanaldan reele dönüştürebildiğim arkadaşım oluyo işin tuhafı hemcinslerimden arkadaş edinemiyorum reelde yakın arkadaşım hiç yok dostum diyebileceğim beraber bi yerlere gidebileceğim işim olduğunda canım sıkıldığında arayabileceğim tek bir hem cinsim yok.ama uzaktan mesafeli olrk sevilen biriyim benm sorunum arkadaşlığı ilerletememe hep mesafeli kalıyo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şkrkiz View Postsanalda arkadaşım çok karşı cinsle de ancak sanaldan reele dönüştürebildiğim arkadaşım oluyo işin tuhafı hemcinslerimden arkadaş edinemiyorum reelde yakın arkadaşım hiç yok dostum diyebileceğim beraber bi yerlere gidebileceğim işim olduğunda canım sıkıldığında arayabileceğim tek bir hem cinsim yok.ama uzaktan mesafeli olrk sevilen biriyim benm sorunum arkadaşlığı ilerletememe hep mesafeli kalıyo
çözebildin mi..
seni engelleyen şeyleri görebildin mi.
Yorum
-
arkadaş olma noktasında sıkıntım yok çok kolay arkadaş edinebiliyorm durakta hastanede her bi yerdekalıcı arkadaşlıklar edinemiyorum yakın arkadaşlar edinemiyorum. güleryüzlü bi insan oldğm için sevlyrm çevremde arkadaş edinme noktasında çok aktifimde diyebilirim ama yakınlaşmya başladıkça ben uzaklaşıyorum .ilk adımı atan ben ama uzaklaşan yine ben
Last edited by şkrkiz; 05-11-2013, 02:01 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şkrkiz View Postarkadaş olma noktasında sıkıntım yok çok kolay arkadaş edinebiliyorm durakta hastanede her bi yerdekalıcı arkadaşlıklar edinemiyorum yakın arkadaşlar güleryüzlü bi insan oldğm için sevlyrm çevremde arkadaş edinme noktasında çok aktifimde diyebilirim ama yakınlaşmya başladıkça ben uzaklaşıyorum .ilk adımı atan ben ama uzaklaşan yine ben
ancak uzaklaşmanın sebebi ne ki.
niçin uzaklaşmak isteyesin.
sebeplerini düşündünüz mü.
sebeplerini biliyor musunuz.
Yorum
-
sebebini biliyorum evet kendimi yeterli bulmuyorum insanların benden sıkılacağını düşünüyorum arkadaşlar genelde esprili eğlenceli oluyo bende gülmeyi seven bi insanım ama malesef esprili bi insan değilim paylaşacak fazla bişey bulamıyorum genelde konuştğm şeylerciddi. arkadaşlıkların başlangıcında çok iyiyiim ama devam ettiremiyorum.hatta benden olgun insanlarla yaşıtlarla diyaloğum bu noktada daha iyi diyebilirim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şkrkiz View Postsebebini biliyorum evet kendimi yeterli bulmuyorum insanların benden sıkılacağını düşünüyorum arkadaşlar genelde esprili eğlenceli oluyo bende gülmeyi seven bi insanım ama malesef esprili bi insan değilim paylaşacak fazla bişey bulamıyorum genelde konuştğm şeylerciddi. arkadaşlıkların başlangıcında çok iyiyiim ama devam ettiremiyorum.hatta benden olgun insanlarla yaşıtlarla diyaloğum bu noktada daha iyi diyebilirim
eğer karşıdaki insana karşı içimde bir kızgınlık varsa.
veya karşıdakini için için eleştiriyorsam..
karşıdakini kusurlu buluyorsam..
ve bu düşüncelerimi onun tepki vermesi olasılığından dolayı ona söyleyemiyorsam.
o zaman kilitlenirim.
kendimi arka planda korkmuş hissederim.
karşıdaki kişiye karşı hissettiğim gizli kalan duygularımdan dolayı korkarım.
ve bu gizli duygularımdan dolayı suçluluk ve utanç duyarım.
ve bu duygular benleyken asla karşıdaki ile sağlıklı bir diyalog kuramam..
bir sohbet için espri gerekli değildir.
sohbet için gerekli olan temel şeyler sevgi, anlayış, paylaşımdır.
eğer bunlar yoksa espri falan bahanedir.
espri bazen sahip olamadıımız bu samimiyeti örten bir vazife görebilir.
iyi farketmek gerekir.
Yorum
-
bahsettiğin bendede var içten içe çok eleştiririm insanları beğenmediğim noktalr çok olur belkide bu yüzden arkadaşım yok.bu içten içe kızdığım şeyide dışa vuramam bi yandan kötü olmammak dışlanmamamak için .zaten dışa vurursam uzaylı zannedebilirler.belkide çok hassasım duygusalım insanlar ince düşünsün istiyorum.
espri noktasında şöyle söyleyeyeim yaşıtlar arkadaşlar arasında geçekten esprili çok konuşkansanız ağzınız çok laf yapıyosa uyanık görünüyosanız arkadaşlığınız sevilio benim çevrem bulunduğum ortamda böyle açıkçası.yoksa hanımefendi dürüst güleryüzlü bi insanım paylaşım konuşma noktasındada geyik muhabbetini herşey hakkında konuşmayı beceremiyorum kısa ve öz oluyo genelde konuşmalarım.bazen iyiniyetim saflık olarak görülüyo bu da beni rahatsız ediyo içten içe kızmaya başlıyorum bunu yzüme vyrduklarında uzaklaşmaya başlıyorum sonrada
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şkrkiz View Postbahsettiğin bendede var içten içe çok eleştiririm insanları beğenmediğim noktalr çok olur belkide bu yüzden arkadaşım yok.bu içten içe kızdığım şeyide dışa vuramam bi yandan kötü olmammak dışlanmamamak için .zaten dışa vurursam uzaylı zannedebilirler.belkide çok hassasım duygusalım insanlar ince düşünsün istiyorum.
espri noktasında şöyle söyleyeyeim yaşıtlar arkadaşlar arasında geçekten esprili çok konuşkansanız ağzınız çok laf yapıyosa uyanık görünüyosanız arkadaşlığınız sevilio benim çevrem bulunduğum ortamda böyle açıkçası.yoksa hanımefendi dürüst güleryüzlü bi insanım paylaşım konuşma noktasındada geyik muhabbetini herşey hakkında konuşmayı beceremiyorum kısa ve öz oluyo genelde konuşmalarım.bazen iyiniyetim saflık olarak görülüyo bu da beni rahatsız ediyo içten içe kızmaya başlıyorum bunu yzüme vyrduklarında uzaklaşmaya başlıyorum sonrada
mesela çevrende arkadaşlığı sürdüremediğin gerçek bir örnek üzerinde konuşabilirsin.
gerçek bir insan üzerinde tam olarak neler yaşadığını paylaşırsan.
o zaman sebepler daha gerçekçi görünür bence..
mesela şimdi..
böyle arkadaş olmak istediğin ama sürdüremediğin gerçek bir örnek verir misin?
Yorum
-
var böyle biri
kendisini tarif edeyim önce çok konuşkan biri müthiş bir konuşma yeteneği var .mesleği olmadığı halde vaaz veren biri ama insanları çok etkiliyo.resmi olarak bu görevi yapanlar onun kadar etkili olamıyo insanlar üzerinde çok donanımlımı dersen abartı bir donanıma sahip değil ama insanları etkileyebiliyo.görüntü olarakda gerçekten güzel biri.çok da uyanık diyebilirim.bu kişi ile bi ara yakınlaştık kursa faln gidiodk beraber çokda yakınlaştık ondan öğrendiğim çok şey oldu aktiflik anlamında bana farkınd olmadan katkısı çok oldu hakkını ödeyemem gözlemledim yani onu.
fakat bu tür insanların neden bilmiyorum egoları yüksek oluyo senin zayıf yönlerini ortaya seriyo genelde insanların yanında benm problemlerimi haliyle farkeden biri çok uyanık olduğu için.sessiz vs.gibi yada heyecanlı oldğm durumları farkedip bunun üstünden espri yapmaya çalışma bana göre dalga geçme rencide etme .kendini beğenme övme gibi durumları benm onu elştirmeme sebep oluyo.
ben bu insanın bu tarz davranışlarından rahatsız olduğum için ve destklmdğm için onunla ailecek görüştüğümüz halde yakın olarak görüşmüyorum isteyerek uzaklaştım.bana artıları olduğu halde onunla grşrken kendmi ezik hissettğm için ve olumsuz davrnşlarndan dolayı yakın arkadaş olmk istemiyorum istesem olurum ama
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şkrkiz View Postvar böyle biri
k
fakat bu tür insanların neden bilmiyorum egoları yüksek oluyo senin zayıf yönlerini ortaya seriyo genelde insanların yanında benm problemlerimi haliyle farkeden biri çok uyanık olduğu için.sessiz vs.gibi yada heyecanlı oldğm durumları farkedip bunun üstünden espri yapmaya çalışma bana göre dalga geçme rencide etme .kendini beğenme övme gibi durumları benm onu elştirmeme sebep oluyo.
ben bu insanın bu tarz davranışlarından rahatsız olduğum için ve destklmdğm için onunla ailecek görüştüğümüz halde yakın olarak görüşmüyorum isteyerek uzaklaştım.bana artıları olduğu halde onunla grşrken kendmi ezik hissettğm için ve olumsuz davrnşlarndan dolayı yakın arkadaş olmk istemiyorum istesem olurum ama
peki bu tip davranışı olmayan.
seni rahatsız edecek şeyler yapmayan birisi hiç yok mu çevrende..
Yorum
-
hayır alçak gönüllü sorunlarımı bana hissettirmeyecek biriler yok çevremde olsa bırakmam zaten.bi tane larşı komşmz var evli bir bayan çok neşeli aktif atılgan biri çokda alçak gönüllü hiç hissetirmedi bunu bana.ama benden sıkılır diye onlada fazla iç içe olamıyorum.yakınlaşınca herşey ortaya çıkacak diye korkuyorm belkide mesfeli oluncca saygı gördüğümü hissediyorum çünkü.sohbette güzel gidiyo onunla arada dahil olup fikir beyan ediyorm
bi tanekuzenn eşi var çok mütevazi süper biri konuşkan biri ama onlada yan yan geldğmzde sohbetmz fazla ilerlmiyo.sohbet ilerlese daha rahat olablrm aslında bazen paylaşacak bişey bulamıyorum herkesle aynı olmuyo tabi ama genelde öyle.karşı trf sıkılır diyede yanaşmıyorum bende olsam sıkılırım
Yorum
-
keşke atansmda il dışına çıkabilsem hem kafam rahat olacak hem yeni insanlar benim için daha iyi olacak yeni ortamlarda çok gelişme katediyorum tabi onlarda bi süre sonra tanıdık olacak ama yinede yeni yabancı ortamlar da çok rahat oluyorum ilk zamanlar çok da seviliyorum
Yorum
-
ben de hemen arkadaşlık kuran biriyim ama hiç arkadaşım yok. olsa da çok kısa sürüyor. karşı tarafa hep iyi davranıyorum, elimden geleni ben onlar için yapıyorum ama bir süre sonra bakıyorum sebepsiz kopuyolar benden.acaba hastalığımı mı anlıyolar da böyle oluyo bilmiyorum.birkaç kere arkadaşlarımın yanında da rahatsızlandığım olmuştu.kimsede anlayış yok.
Yorum
Yorum