Duyuru

Collapse
No announcement yet.

[Sosyal Fobililer] Toplam kaç arkadaşınız var?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• SFyiYENCEM
    adlı üyemiz [Sosyal Fobililer] Toplam kaç arkadaşınız var? konusunu başlattı

[Sosyal Fobililer] Toplam kaç arkadaşınız var?

Gerçek hayatta toplam kaç arkadaşınız var? Sonra nerede tanıştınız arkadaşlarınızla?

Benim sadece bir tane arkadaşım var ama o da biraz tuhaf bir insan onla geçirdiğim vakitlerin çoğu çok sıkıcı oluyor yalnızlığı tercih etmek zorunda kalıyorum genelde. Ne vardı kafa yapıma uygun arkadaşlarım olsa.

• nevermore
    replied
    ............
    Last edited by nevermore; 24-02-2014, 06:58 PM.

Leave a comment:

• Unaccept
    replied
    hiç arkadaşım yok.

Leave a comment:

• JDRain
    replied
    Arkadaşım çok var ama dost dediğim iki kişi var.

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Tek arkadaşı olan kişi, o arkadaşa mahkum olur, küsünce de yapayalnız kalır.

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Herkes aynı benim için.. Herkes arkadaşım herkes arkadaşım değil

Leave a comment:

• StatikElektrik
    replied
    Gerçek diyebileceğim sadece 2 kişi var sanırım.

Leave a comment:

• ven0m
    replied
    1 tane samimi var ama o olmasa daha iyi. 2-3 senedir arkadaşız. Ama her görüştüğümüzde yeni tanışmış gibi buz gibi bir hava var. Gören arkadaş değil mecburiyetten berabermişiz gibi düşünür. Çoğu zaman beni ciddiye almaz. Herşeyini benden saklar. Ben konu açmaya çalışmasam hiç konuşmayız. Bazen dışarı çıkarken sadece beni peşine takıyor gibi geliyor. Onun biraz da olsa çevresi var. Ben olmasam da hiçbir şey değişmez onun için galiba . 3-4 haftada bir aklına gelirim. Ben aramasam anca 3-4 haftada bir arar.

Kısacası hiç yok diyebilirim . Olmasını isterdim. Samimi olduğum dostum diyebileceğim biri olsun isterdim.

Normal bir insan olmak isterdim. Yaşayan biri olmak isterdim. Görünmez adam olmak değilde hayata tırnaklarını geçiren biri olmak isterdim. Bazılarının korkarak, bazılarının ise gerizekalı gibi bakmadığı; insanların beni normal bir insan gibi gördüğü bir insan olmak isterdim. Büyüklerimden ''efendi çocuktur'' kelimesi altında safın teki olduğumu ima etmemelerini isterdim. Başarılarımı, yeteneklerimi ön plana çıkarıp hedefine emin adımlarla giden biri olmak isterdim. Bu durum içinde olduğu için ailesi ile bile geçim sıkıntısı çekmeyen biri olmak isterdim.

Varlığım ile yoklum bir olmasın isterdim.
    Last edited by ven0m; 05-02-2014, 03:03 PM.

Leave a comment:

• dreamside
    replied
    Orjinal yazı sahibi: şkrkiz View Post
    mütevazi insanlar çok az ego düzeyi yüksek olmayan alçak gönüllü böyle birilerni gördğnz zaman kaçrmyn gerçktn yok gibi insanlar neyn havasında neyle üstnlk kurmaya çalışıo anlamş değilim sen mütevazi olunca seni saf zannediolar küçümsylr en iyi dost kendimiz gibi olanlardan olur s.f lilerden
    ......................
    Last edited by dreamside; 25-02-2014, 01:50 AM.

Leave a comment:

• şkrkiz
    replied
    mütevazi insanlar çok az .ego düzeyi yüksek olmayan alçak gönüllü böyle birilerni gördğnz zaman kaçrmyn gerçktn yok gibi insanlar neyn havasında neyle üstnlk kurmaya çalışıo anlamş değilim sen mütevazi olunca seni saf zannediolar küçümsylr en iyi dost kendimiz gibi olanlardan olur s.f lilerden
    Last edited by şkrkiz; 08-11-2013, 11:16 AM.

Leave a comment:

• şkrkiz
    replied
    arkadaş çok dost yok önemli olan dostu bulmak

Leave a comment:

• arzuhalci
    replied
    7 sekiz var herhalde

Leave a comment:

• nassh
    replied
    arkadaşlarım var aslında her ne kadar az olsalar da , ancak bu güne kadar hep uzak kaldık birbirlerimize , hep çok yalnız kaldığımı düşünüyorum ama yorumları okuduğumda hiç olmazsa biraz iyi durumdayım diyebiliyorum şu an

Leave a comment:

• Edward
    replied
    Sıfır, hatta eksilerde......

Leave a comment:

• schrödingerinkedisi
    replied
    kendinle vakit gecirmek arkadaslarla vakit gecirmekten daha guzel olabiliyor.

Leave a comment:

İşleniyor...
X